- 28 Mart 2015
- 79
- 136
- 8
En iyi cevabı anestezi doktorun verir aslında. Bir de şöyle düşün, ameliyatli iken oksurmek inan çok zor oluyor. Hapsirmayi saymıyorum bile. Iyice duzel, kendine gel sonra yine olursun. Canını sikmana gerek yok inanBenim ameliyat yattı. ..geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu gecirmistim durumum iyi ama faranjitim ve oksurugum geçmedi tam olarak şimdi nette okudum üst solunum yolu enfeksiyonu geçirilmişse hava yolu ve akciğer fonksiyonları 4 ila 6 haftada normale dönüyormuş bu süre geçmeden anestezi verilmesi komplikasyonları arttiriyormus belirgin biçimde
Belli belirsiz bir oksurugum var canım anestezi doktoru ile görüştüm sorun yok o riskler çocuk hastalar için geçerli dedi 10 gün geçmiş üzerinden suan anestezi alabilirsin dedi şimdi çok kararsiz kaldım kombine girip mini karın ve göğüs bi tasla iki kuş mu yoksa fazla riske girmeyip sadece spinal anestezi ile mini karın yaptirip göğüs ü sonraya mi birakmaliyim gerçi benim kombin küçük bi kombin küçük bi göbeğim var lipo istemeyen Mini karin germe olacak zaten bi de silikon millet ne kombinler yaptırmış tam karın lipo meme bir arada
merhaba gecmis olsun ameliyatiniz okudum ve 345cc takilmis. benimde dr 300 zorlarim daha buyuk olmaz dedi ama sizin nasil olmus daha buyuk sizmi israr ettiniz dr ameliyattami karar vermişBölüm 1.72 kilom 54-55 göğüs kafesin dar dedi doktor. 300 olur dedi ama biraz zorlarim belki :) 80 B olsam yeter bana ama bu cc yeterli mi hiç bilmiyorum
Ben de o kafadayim ama ah cesaret!! Bi de eşim çok desteksiz bıraktı beni razı değilim deyip çekildi kenara offf
Teşekkür ederim. Şu anki hallerine bakıyorum da 300 de yetermis bana. Bir de vücut o cc yi kabul edemeyecek gibiyse zorlamamak lazım. Çünkü deriyi 1 saatte geriyorlar ne büyük bir islem düşünün. Ben 345 için çok ısrar etmedim ama iki kere söyledim :) pişman olmamı istemedi sanırım. benim dokum hiç yoktu önceki bedenimi soyleyemiyorum yani. Şimdi 80 b sporcu sütyeni giyiyorum sıkı sıkı.merhaba gecmis olsun ameliyatiniz okudum ve 345cc takilmis. benimde dr 300 zorlarim daha buyuk olmaz dedi ama sizin nasil olmus daha buyuk sizmi israr ettiniz dr ameliyattami karar vermiş
Ya bi de anesteziden bu kadar çekinmezdim de geçen hafta faranjit ve nezle geçirdim nezle geçti de boğazımda gicik ve öksürük biraz da hafif bir faranjit durumu var anestezi doktoru gördü ama çok incelemedi ya sorun olursa diye tereddüt ediyorum yarın bi kez daha konuşacağım anestezi doktoruyla
Canım hastayım diyordun... Sedasyon diyordun..... Ayyyy heyecan yaptım şimdiKızlar şimdi ameliyat valizimi hazirlayacagim sanırım kombin olacağım genel ile bi daha bu stresi kaldıramam ama görseniz adamın yüzü hiç gülmüyor ben de korkuyorum nolur dua edin bana, yarın 8 gibi girecegim 5 saat falan surer mümkün olan en erken saatte yazarım inşallah sağ salim çıkarsam en gec 24 saat içinde KK da olurum!!!
İnşallah sorunsuz,çok başarılı bir ameliyat geçirirsin canımKızlar şimdi ameliyat valizimi hazirlayacagim sanırım kombin olacağım genel ile bi daha bu stresi kaldıramam ama görseniz adamın yüzü hiç gülmüyor ben de korkuyorum nolur dua edin bana, yarın 8 gibi girecegim 5 saat falan surer mümkün olan en erken saatte yazarım inşallah sağ salim çıkarsam en gec 24 saat içinde KK da olurum!!!
cnm su an ameliyattasındır.. Allahım yardımcın olsun ınşallah herşey istdiğin gibi geçer. en kısa zamanda haber ver durumundan merak ettirmeSağol canım bi faranjit durumu var di geçen haftaki enfeksiyondan kalan anestezi uz. Sorun değil dedi dün bi kriz yaşadık benimkiyle istemiyorum da istemiyorum deyince lokale razı etsem dedim ama onuda herkes yapmıyor sonunda geri genel ve kombine döndüm ama çooook korkuyorum yaa dualarınızi bekliyorum öpüyorum....
Ayy ne hızlı oldu bu :) inşallah sağ salim az ağrıyla atlatirsin. Yanındayız :)Kızlar şimdi ameliyat valizimi hazirlayacagim sanırım kombin olacağım genel ile bi daha bu stresi kaldıramam ama görseniz adamın yüzü hiç gülmüyor ben de korkuyorum nolur dua edin bana, yarın 8 gibi girecegim 5 saat falan surer mümkün olan en erken saatte yazarım inşallah sağ salim çıkarsam en gec 24 saat içinde KK da olurum!!!
Çok teşekkür ederim kızlar ve mutlu Soon4 saatte çıktım kombin oldu doktor simdiye kadar gördüğüm işi en rast giden hasta demiş kanamam hiç olmamış dren konmadi o yüzden çok rahat ayıldim şu anda da agrim sizim yok denecek kadar az iyiki kombin olmuş bu arada eşim dedi ki zaten ben diğerine izin vermeyecektim bi Kez daha bu strese giremem zaten spinal için çok olumlu konuşmadı dr isabet olmuş yani som dakika bi cesaret geldi yap gitsin dedim elveda sungerler inşallah bi daha geri gelmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?