Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Kızlar noldu biliyor musunuz evde eşimle konuşurken konu ameliyatıma geldi, unut o işi unut benim hiç aklımda bile yok o dedi...kesinlikle şuanda düşünmüyorum dedi...kafamdan aşağı kaynar su döküldü anlattım yine, ben sana bi şey demiyorum ki haklısın dedi ama ola ki farzimuhal hadi sana bi şey olsa değer mi bunun için diyor, epey konuştuk aynen bizlerde olan tedirginlikleri yaşıyor kızmiyorum ona da gayet haklı aksi şekilde davransa sorgulardim belki de...beni kaybetmenin çok çok küçük bir ihtimal dahi olsa güzel bir vücut için göze alınmasını anlayamıyor. Epey anlattım konuştuk en Son suna karar verdik: son görüşmeye bi gidelim dedim kafamizdaki bütün soruları soralım dedim eğer doktora tam guvenemezsem içim rahat etmezse söz vazgececegim dedim kabul etti umuyorum görüşme çok iyi geçer ama görüşmede doktorlar her zaman tabi bu bi operasyon her operasyonun bi riski vardır 0 risk yoktur gibi konuşuyor öyle şeyler söylerse benimki iyice panikleyip vazgeçer umarım doktor tüm soru işaretlerini giderir
bu arada regl dönemine denk gelecek diyordum şükür tam bittiği gün gireceğim ameliyata girebilirsem tabi....

Kızlaaaaaaarrr taktik için gittim. Ekg göğüs röntgen ve kan tahlili verdim...ama çok korkuyorum....4-4,5 saat sürer dedi doktor kombin ya hem mini karın germe hem meme....meme için 250cc gibi düşünüyor biraz dokum var ve üst bedenim çok zayıf 300 çok büyük olur dedi...bu kadar anestezi de kalmak ne bileyim ya gerçi benim 17 saat süren ameliyat oldü girdiğim dedi ama bilemiyorum yusuf yusuf yani....

Anestezi korkulacak bişey değil canım inşallah hayırlısı ile atlaticaksin şimdi bu tetkikleri yapılmasını çok isterdim ama daha zaman var bana

İnşallah canım sağol inşallah eşim anestezi süresini görünce hepten caymaz zaten pek razı degil

Canım hiç korkma, Allah'a emanetiz normalde karın germe 6 saat fln sürüyor diye biliyordum, senin bi de meme süre iyi canım.ha 5 dk anestezi ha 5 saat ne farkeder

Güzelim benimki normal bir meme buyutme olmasina ragmen 4 saat sürmüs.
Olabilir yani bence hic dusunme bile

Benim ameliyat yattı. ..geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu gecirmistim durumum iyi ama faranjitim ve oksurugum geçmedi tam olarak şimdi nette okudum üst solunum yolu enfeksiyonu geçirilmişse hava yolu ve akciğer fonksiyonları 4 ila 6 haftada normale dönüyormuş bu süre geçmeden anestezi verilmesi komplikasyonları arttiriyormus belirgin biçimde

Yani eğer acil bir durum değilse ameliyat ertelenmelidir diyor o kadar heveslendim boşa gitti eşim de zaten razı değildi fırsat bu fırsat bastırır şimdi iyice ağlamak istiyorum

Yarın yine de anestezi uzmanı yla görüşeceğim erteleme icin ama bişey olmaz alırız falan dese de okuduklarimdan sonra girmeyi düşünmüyorum

Yarın yine de anestezi uzmanı yla görüşeceğim erteleme icin ama bişey olmaz alırız falan dese de okuduklarimdan sonra girmeyi düşünmüyorum

Canim herseyin icine sinmesini bekle. Psikolojik olarak tamamen hazir olmalisin. Tabiki korkularin endiselerin olacak ama okudugun olumsuz biseyin ustune bi aksilik olursa hep kendini suclarsin.

Benimki de genel anesteziden korkuyor iyice bastırıyor şimdi ya memeyi lokal anestezi ve sadasyonla yapıyorlar forumda biri olmuştu hatırlıyorum ama her doktor yapar mı bilmiyorum mini karın germe yi de lokal yapan var ayrı ayrı olup ikisini de lokal olacağım artık nereden bulacaksam yapanı tabii fiyat da 3 e katlar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…