Ay şafak 5!!!
İnşallah son dakika fiyat da dahil bi sürpriz çıkmaz....bu saatten sonra yatarsa bu is duvara toslamis gibi olurum
Tombul tombul memeler fikrine bu kadar alistirmisken kendimi olmaz buuu
Anestezi korkulacak bişey değil canım inşallah hayırlısı ile atlaticaksin şimdi bu tetkikleri yapılmasını çok isterdim ama daha zaman var banaKızlaaaaaaarrr taktik için gittim. Ekg göğüs röntgen ve kan tahlili verdim...ama çok korkuyorum....4-4,5 saat sürer dedi doktor kombin ya hem mini karın germe hem meme....meme için 250cc gibi düşünüyor biraz dokum var ve üst bedenim çok zayıf 300 çok büyük olur dedi...bu kadar anestezi de kalmak ne bileyim ya gerçi benim 17 saat süren ameliyat oldü girdiğim dedi ama bilemiyorum yusuf yusuf yani....
İş ciddiye binince nefesi başka yerimden almaya başladım valla bilmiyorumAnestezi korkulacak bişey değil canım inşallah hayırlısı ile atlaticaksin şimdi bu tetkikleri yapılmasını çok isterdim ama daha zaman var bana
İş ciddiye binince nefesi başka yerimden almaya başladım valla bilmiyorum
Bu arada benim günüm var bugün, 15 tane çok aç ve çılgın kadın bana geliyorBen de kk ye girdim. Allah ev sahibinin de hayırlısını versin
Kızlaaaaaaarrr taktik için gittim. Ekg göğüs röntgen ve kan tahlili verdim...ama çok korkuyorum....4-4,5 saat sürer dedi doktor kombin ya hem mini karın germe hem meme....meme için 250cc gibi düşünüyor biraz dokum var ve üst bedenim çok zayıf 300 çok büyük olur dedi...bu kadar anestezi de kalmak ne bileyim ya gerçi benim 17 saat süren ameliyat oldü girdiğim dedi ama bilemiyorum yusuf yusuf yani....
Yarın yine de anestezi uzmanı yla görüşeceğim erteleme icin ama bişey olmaz alırız falan dese de okuduklarimdan sonra girmeyi düşünmüyorum
Ne farkediomus ha lokal.ha genel ikisindede ilac veriliyor vucuda senn isin daha bi zor cnm walla seni anlayabiliorum izin problemi yasamadm ama yetisme tarzm o sekilde oldugundan :)Lokal dışında izin vermiyor beyzade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?