Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

12 gibi girecek sanirim tuğçe 13:30 gibi cikar haberlerini bekliyoruz inşallah sıkıntısız bir sürecin olur geçmiş olmuş darısı bana ve bekleyenlere şafak 6 (tabi eşim son dakika golüyle engel olmazsa)
Şimdi uyuyordur hiçbirşey anlamıyordur dünkü heyecanı stresi herşeyi bitti artık sıra toparlanma sürecinde.. İnşallah bizde o günleri görürüz benim de şafak 11

Benimde ablam oluvsk canim benide izlemeye alirmisin

Ameliyat olacaklar daha bir hafta önce sizin gibiydim zaman nasil geciyor anlamiyorum 5 gün oldu ameliyat olali ve ben hala bazen ameliyat mi oldum yani simdi ben. Ne yani bikini giyebilecekmiyim diyorum.

Ameliyat olacaklar daha bir hafta önce sizin gibiydim zaman nasil geciyor anlamiyorum 5 gün oldu ameliyat olali ve ben hala bazen ameliyat mi oldum yani simdi ben. Ne yani bikini giyebilecekmiyim diyorum.
Ay darısı başımıza ya ben de böyle mesaj yazabilecek miyim cidden benim kombin ya bi de daha çok tirsiyorum

İnşallah inşallah benim eşim her an dinamitleyebilir bi garantiye girseydi 6 gün kalmış hala tamam da demiyor git iptal ettir de demiyor bende soramiyorum şimdi yok diyeceği yoksa da zorla yok dedirtmeyeyim üstüne gidip gidip diye offf

Bende senelerce kafasını yedim o beni böyle seviyomuş ama ben kendimi böyle sevmiyorum diyorum neyse ikna ettim sonunda

Ay darısı başımıza ya ben de böyle mesaj yazabilecek miyim cidden benim kombin ya bi de daha çok tirsiyorum

Inan hic anlamayacaksin bile bir bakmissin bitmis :)) bende 1 bucuk ay aklimi yitirecek gibi oldum izin alana kadar. Annemi ikna ediyorum babam sorun cikariyor babami ikna ediyorum annem sorun cikariyor. Ikisini ikna ediyorum bilet bulamiyorum. Yok kan tahlilleri düsük cikti yok su yok bu. Ama yikilmadim ayaktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…