- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Şimdi uyuyordur hiçbirşey anlamıyordur dünkü heyecanı stresi herşeyi bitti artık sıra toparlanma sürecinde.. İnşallah bizde o günleri görürüz benim de şafak 1112 gibi girecek sanirim tuğçe 13:30 gibi cikar haberlerini bekliyoruz inşallah sıkıntısız bir sürecin olur geçmiş olmuş darısı bana ve bekleyenlere şafak 6 (tabi eşim son dakika golüyle engel olmazsa)
izlemiosun beni o yuzden göremedmKızlar fotograf ekledim şu anki halimi bakalım 6 gün sonrası değişim nasıl olacak???
Kızlar fotograf ekledim şu anki halimi bakalım 6 gün sonrası değişim nasıl olacak???
Aldim canim ameliyat 6 gün sonra :)) bu ameliyatsız durumcanım çok geçmiş olsun benide izler misin?
Aldim canim ameliyat 6 gün sonra :)) bu ameliyatsız durum
Kızlar fotograf ekledim şu anki halimi bakalım 6 gün sonrası değişim nasıl olacak???
Ay darısı başımıza ya ben de böyle mesaj yazabilecek miyim cidden benim kombin ya bi de daha çok tirsiyorumAmeliyat olacaklar daha bir hafta önce sizin gibiydim zaman nasil geciyor anlamiyorum5 gün oldu ameliyat olali ve ben hala bazen ameliyat mi oldum yani simdi ben. Ne yani bikini giyebilecekmiyim diyorum.
Bizde yazıcaz inşallah canım darısı başımızaAy darısı başımıza ya ben de böyle mesaj yazabilecek miyim cidden benim kombin ya bi de daha çok tirsiyorum
Bende senelerce kafasını yedim o beni böyle seviyomuş ama ben kendimi böyle sevmiyorum diyorum neyse ikna ettim sonundaİnşallah inşallah benim eşim her an dinamitleyebilir bi garantiye girseydi 6 gün kalmış hala tamam da demiyor git iptal ettir de demiyor bende soramiyorum şimdi yok diyeceği yoksa da zorla yok dedirtmeyeyim üstüne gidip gidip diye offf
Ay darısı başımıza ya ben de böyle mesaj yazabilecek miyim cidden benim kombin ya bi de daha çok tirsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?