- 4 Nisan 2015
- 239
- 47
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım biz kadınlarŞafak 7 haftaya bu saatlerde hastane odasında kivraniyo olucam ama gene de mutlu olucamm
Benim şafak 12 inşallah çabucak geçer zamanŞafak 7 haftaya bu saatlerde hastane odasında kivraniyo olucam ama gene de mutlu olucamm
KK ya takılınca çabuk geçiyor ben dört aydır bekliyorum son bir aydır forumlara yoğun giriyorum zaman nasıl geçti anlamadım sin bir ayda arkadaslara da teşekkürler güzel bi grup oluştu burada hafif catlak, eğlenceli, duyarlı bi grup kısaca :Benim şafak 12 inşallah çabucak geçer zaman
Yarıiiiin mi?????şafak doğan güneş amaninnnnnn
Son 24 saat yaniiiiiiYarıiiiin mi?????
Ooo süpermiş benden önce iki tane daha "oldu da bitti maşallahımız" olacakk!!Şafaak 4 :)
Ayyu canım yarın mı ameliyatın.. İnşllah çok iyi geçer ameliyat ve toparlanma sürecin.. Şans melekleri seninle olsunşafak doğan güneş amaninnnnnn
Burası da olmasa napardık bilmiyorum kızlar birbirimize ne güzel destek veriyoruz yol gösteriyoruz. Benim artık tek dert ortağımsınız erkek arkadaşım biliyordu tek sanırım onu da bıktırdım abarttığımı düşünüyor. Bende ameliyata kdar hiç ağzımı açmayacağımKK ya takılınca çabuk geçiyor ben dört aydır bekliyorum son bir aydır forumlara yoğun giriyorum zaman nasıl geçti anlamadım sin bir ayda arkadaslara da teşekkürler güzel bi grup oluştu burada hafif catlak, eğlenceli, duyarlı bi grup kısaca :
evett yarın son 13 saat hatta napsam napsam çok heyecanlıı. inşallah canım amin
Ayyu canım yarın mı ameliyatın.. İnşllah çok iyi geçer ameliyat ve toparlanma sürecin.. Şans melekleri seninle olsun
Saat saymaya başlamışsın cnm ne güzellll bence heyecandan uyuyamazsın da erkenden yat dinlen bu gece.. Ay benim bile içim kıpır kıpır oldu şimdi seni düşünemiyorumevett yarın son 13 saat hatta napsam napsam çok heyecanlıı. inşallah canım amin
Canım çıktın mı ameliyattan merak ettim seni ... Biraz düzelince toparlanınca yaz bize mutlaka geçmiş olsunnevett yarın son 13 saat hatta napsam napsam çok heyecanlıı. inşallah canım amin