• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

Canım bilmiyorum şuan cuma günü normal şartlarda ameliyat günüm annem çarşamba memleketten gelecek ayın 15 ne alsam amleiyat gününü 17 sinde okuldaki toplantıya mutlaka katılmak zorundayım. Benim memişlerim çook küçük ama adet dönemlerimde 1 hafta 10 gün öncesinden şişiyor ve cok acıyor gergin olduğu için doktorum ne diyecek bakalım bu gün yarın olsam en azından şişliğim iner hayrlısı

Valla benim adet döneminde göğüslerim şişmiyor:( keşke şişsee:)
Ama zaten ilk günler yatıp kalkmayı bile kendi başıma yapamayacağımı düşünürsek o haldeyken kimden yardım ister insan kiii:)
Düşünmeden tarih kararı almışım en iyisi adet döneminden sonraymış bende bir hafta erteleyeceğim mecbur:( geçmiş olsun sana!! Vücud ölçülerini bilmediğim için cc ' ne yorum yapamıyorum ama doğal görünen en uygun protezi koymuştur doktorun emin ol çünkü doktorların hepsinin yöntemi ya da seçimi farklı bile olsa asıl amaçları hastasına dolgun ama doğal göğüs yapmak oluyor bence.

Göğüs altım 74, göğüs çevrem 87 (şu anda, şiş halleriyle).. Ne dersiniz?

Cok sagol canım:)sen nasıl oldun iyice toparlamışsındır artık...ben adet olduktan sonra ameliyat olmak için bir hafta erteleyeceğim:( daha iyi olur aklumda kalmaz. Hiç düşünemedim heyecandan yaaa:( artık olsunda hayırlısıyla bir hafta geç olsun napalım...

ben çok iyiyim şükürr :)) ufak tefek bazı sıkıntılarım var ama onlarda geçer artık yavaş yavaş, sende biran önce olur kurtulursun inşallah :)), ameliyat tarihini ertelemeyi düşünmende mantıklı için rahat eder en azından, ben o kadar strese girmiştimki o sıralar regl im erken olduu tam bitti dedim olması gereken tarihte yeniden başladı tam 2 hafta çektim bu sıkıntıyı, sen sakin ol ve strese girmemeye gayret et :)

Canım bilmiyorum şuan cuma günü normal şartlarda ameliyat günüm annem çarşamba memleketten gelecek ayın 15 ne alsam amleiyat gününü 17 sinde okuldaki toplantıya mutlaka katılmak zorundayım. Benim memişlerim çook küçük ama adet dönemlerimde 1 hafta 10 gün öncesinden şişiyor ve cok acıyor gergin olduğu için doktorum ne diyecek bakalım bu gün yarın olsam en azından şişliğim iner hayrlısı

Kafana takmamaya çalış biliyorum zor ama... İnşallah şimdilerde olursunda ameliyatını etkilemez...yoksa herseyi yeniden planlamak durumundasın sanırım daha ileri bir tarih için...
İnşallah dilediğin gibi olur...

Göğüs altım 74, göğüs çevrem 87 (şu anda, şiş halleriyle).. Ne dersiniz?

Yani bence cok ufak değil ama iri de olmamış.. Ama zaten göğüs altı ölçünde çok ufak ya belkide daha büyük cc kötü sonuç verirdi..koltuk altlarından taşma oluyor öok zayıf ve dar yapılı olunca. Kötü görüntü:(
Ben de çok zayıf ve darım:( hep büyük olsun isteğimiz ama olabildiğince...zaten be dersen de pek yapmıyorlar doktorlar abartısını. Bence hiç olmayacağına bomba gibi olmasada memeli olmak iyidir:) ben kendimi öyle inandırmaya ve alıştırmaya çalışıyorum .. İstersen resmin varsa ekle.

ben çok iyiyim şükürr :)) ufak tefek bazı sıkıntılarım var ama onlarda geçer artık yavaş yavaş, sende biran önce olur kurtulursun inşallah :)), ameliyat tarihini ertelemeyi düşünmende mantıklı için rahat eder en azından, ben o kadar strese girmiştimki o sıralar regl im erken olduu tam bitti dedim olması gereken tarihte yeniden başladı tam 2 hafta çektim bu sıkıntıyı, sen sakin ol ve strese girmemeye gayret et :)

Ayyy haklısın yaa stres olmayacağımm...nedir bu kadınların derdi yaaa:( meme büyütcez regl düşünüyoruz.

Meşhuurr regl dönemimden dolayı bir hafta sonraya yani 22 hazirana erteledim az önce doktoru arayıp ameliyatımı.
Bu arada bilginiz olsun hanımlar ; kanamanın daha fazla olma riskinden dolayı ilk iki gün tavsiye etmiyorlarmış ameliyatı. Regl döneminde...ama sonraki günlerinde yapılabilirmiş ameliyat.ben özellikle cmt istediğim için bir hafta erteledim hem tamamen bitmiş olur dedim.
Hayırlısı artık...

Kafana takmamaya çalış biliyorum zor ama... İnşallah şimdilerde olursunda ameliyatını etkilemez...yoksa herseyi yeniden planlamak durumundasın sanırım daha ileri bir tarih için...
İnşallah dilediğin gibi olur...

Canım doktorla konuştum ben eger ilk iki gün olmazsa sorun olmuyormuş.. Sen şimdilerde olursan regl ertelemezsin belkide..

Sevgili forum arkadaşlarım,
Neden bir yazıp ardından kayboluyorsunuz?
Herkese değil lafım tabi ki...
Benim konumda mesela soru sorup ,cevap aldıktan sonra yok olan,bişeyler anlatıp ardından sihir olup uçan arkadaşlar??

Canım kendi sayfandaki yazıları okudum çok güzel ve doğru.
Telefonda da konuştuğumuz gibi ben 22sinde olcam ameliyatımı..
Ziyaretime eve beklerim artık;)
Ben gelişmeleri burdan paylaşıcam.
Sevgiler

Yaprak benim sorum oldu bitanecikk:)
Şimdi katoloktan baktım ama anlamadımkii??
Natrelle katologta anotomik implant 410 ve 510 serisi var. Yükseklikleri farklı bir de orta,dolgun diye gidiyor. Aralarında da senin dediğin gibi çok çeşitlere ayrılıyorlar:(
Acaba sorsam mı ameliyattan bikaç gün önce bana tam olarak cc değil ama hangi yüksekliği filan tercih etceksiniz diye??

Canım kendi sayfandaki yazıları okudum çok güzel ve doğru.
Telefonda da konuştuğumuz gibi ben 22sinde olcam ameliyatımı..
Ziyaretime eve beklerim artık;)
Ben gelişmeleri burdan paylaşıcam.
Sevgiler

numaramı gizleyip arıyorum seni, bir de evine mi geleceğim? maske mi takayım canım gelirken :D
hiç güleceğim yoktu, alemsin ;)

Yaprak benim sorum oldu bitanecikk:)
Şimdi katoloktan baktım ama anlamadımkii??
Natrelle katologta anotomik implant 410 ve 510 serisi var. Yükseklikleri farklı bir de orta,dolgun diye gidiyor. Aralarında da senin dediğin gibi çok çeşitlere ayrılıyorlar:(
Acaba sorsam mı ameliyattan bikaç gün önce bana tam olarak cc değil ama hangi yüksekliği filan tercih etceksiniz diye??

410 serisindeki protezler sert. ilk ameliyatımda kullanılan.
510 içi sert, dışı yumuşak. şimdi içimdeler. 3 ay dolmak üzere ve yumuşaklar şimdiden. daha da yumuşar.
bence sorman saçma olur. ne işine yarayacak ki bunu öğrenmen?
bugün daha giremem foruma. bilgin olsun.

410 serisindeki protezler sert. ilk ameliyatımda kullanılan.
510 içi sert, dışı yumuşak. şimdi içimdeler. 3 ay dolmak üzere ve yumuşaklar şimdiden. daha da yumuşar.
bence sorman saçma olur. ne işine yarayacak ki bunu öğrenmen?
bugün daha giremem foruma. bilgin olsun.

İyi sormiyim o vakit haklısın. Tamam canım iyi akşamlar

meme üst kısmının dolgun olmasını istiyorsan, bunu doktoruna belirtebilirsin. bu biçimde bir soru sorulabilir. kalem söyledi bunu. ben aracıyım :)
sonuçta protezlerde yüksek, orta ve düşük profil var. yüksek profilde üst kısımlar daha dolgun oluyor ya hani= kalem yine...

rüya görüyor musun yine?

bilinçaltım mesleğimle ilgili konularla naci bey'in kliniğini birleştiriyordu. bir defasında klinik müzik kursuydu. her yerde çeşit çeşit enstrüman... ve naci bey akustik gitarla bir şeyler çalıyordu. ama ne gitar çalmak o öyle! konuşturuyordu gitarı. :D

bazen resim atölyesi olarak görürdüm. her yer karakalem çalışmalarla dolu. naci bey de çizim yapıyor.

bir gün de naci bey çamaşır suyu ile uğraşıyor:
"elinizde eldiven yok, cildinize zarar vereceksiniz." diyorum.
gülüyor...
sonra çamaşır suyunu alıp bu defa elime, koluma döküyor.
:(((((
ilk ameliyatımdan bir kaç ay sonra görmüştüm bunu da.
yaaaa, işte böyle.

geçen hafta da bize gelmiş, babamla tavla oynuyor. babam Onu yeniyor. kızıyor yenildiğine, kapıyı çarparak çıkıp gidiyor, hiç bir şey demeden. babama diyorum, O misafir, numaradan sen yenilseydin ya?
tabi ki bu da rüya. :)

Son düzenleme:
meme üst kısmının dolgun olmasını istiyorsan, bunu doktoruna belirtebilirsin. bu biçimde bir soru sorulabilir. kalem söyledi bunu. ben aracıyım :)
sonuçta protezlerde yüksek, orta ve düşük profil var. yüksek profilde üst kısımlar daha dolgun oluyor ya hani= kalem yine...

rüya görüyor musun yine?

bilinçaltım mesleğimle ilgili konularla naci bey'in kliniğini birleştiriyordu. bir defasında klinik müzik kursuydu. her yerde çeşit çeşit enstrüman... ve naci bey akustik gitarla bir şeyler çalıyordu. ama ne gitar çalmak o öyle! konuşturuyordu gitarı. :D

bazen resim atölyesi olarak görürdüm. her yer karakalem çalışmalarla dolu. naci bey de çizim yapıyor.

bir gün de naci bey çamaşır suyu ile uğraşıyor:
"elinizde eldiven yok, cildinize zarar vereceksiniz." diyorum.
gülüyor...
sonra çamaşır suyunu alıp bu defa elime, koluma döküyor.
:(((((
ilk ameliyatımdan bir kaç ay sonra görmüştüm bunu da.
yaaaa, işte böyle.

geçen hafta da bize gelmiş, babamla tavla oynuyor. babam Onu yeniyor. kızıyor yenildiğine, kapıyı çarparak çıkıp gidiyor, hiç bir şey demeden. babama diyorum, O misafir, numaradan sen yenilseydin ya?
tabi ki bu da rüya. :)

O zaman arayıp diyim çünkü tabi dolgun isterim istemezmiyim kalem ve yaprakcım:)

Rüya bu ara görmüyorum garip bir rahatlık çöktü içime ama yaklaşınca olur yine heyecan.. Ertelemeseydim önünüzdeki haftaydı ameliyatım erteleyince uzadı yine.. Ama valla herseyin hayırlısı bak bu hafta hasta oldum mesela dün ateşim vardı dün olsaydım olamayacaktım belkide...

Senin rüyalar süper :) be kadar değişik:)
Bu arada tam olarak ne öğretmenisin?
Söylemek istersen tabi?
Sanatla mı ilgili merak ettim de??
Ben sanatla çok ilgiliyim çünkü...
Senelerce dans ettim evlenince olmadı bıraktım.. benim bıraktığım grup şuan baya ünlendi isim vermiyimde....o zamanlar ünlü değildi tabii:)
Ayrıca kara kalem resim yaparım sertifikam bile var:)
He bir de eşim müzisyen:) şuan başka iş yapıyo tabi,para kazanmak lazım çünkü;)

Sanatı severim her dalını..
Ondan sordum..
Aslında öğretmenleride çok severim ve çok öğretmen arkadaşım var..kutsal bir meslek.
Cok geyik mi yaptım:)

Görüşürüzzz...

Son düzenleme:
Back