doğru dokun varmıştır ondan kas ustu yapmıştır.kas ustu kolay oluyomus ağrısı sancısı.nasıl gectı senın.bu arada ıyı günlerde sağlıkla ınsallahh:)Kızlar şimdi sordum doktora kas üstü olmuş benim ameliyatım... Hep burda kasaltı daha iyi diye okumuştum biraz kafaya taktım şimdi öğrenince...
doğru dokun varmıştır ondan kas ustu yapmıştır.kas ustu kolay oluyomus ağrısı sancısı.nasıl gectı senın.bu arada ıyı günlerde sağlıkla ınsallahh:)
walla benım arkadaşlarım var kas ustu olan.sorun yok.bende kas zarı altı olcam .kasustu sayılır.kasımı kestirmek bende ıstemıyorumDedğin gibi çok az ağrım oldu bebeğim anlamadım gibi bişey... Memem vardı sıfır değildi tabi ama öyle koca koca değildide.. Kas üstünde sıkıntı yaşayan varmı acaba
walla benım arkadaşlarım var kas ustu olan.sorun yok.bende kas zarı altı olcam .kasustu sayılır.kasımı kestirmek bende ıstemıyorum
Hadi hayirlisi ins biran önce olur kurtulursun sikintisiz geçer gider haberlerini bekliyoruz canim eminim çok heyecanlisindirikcan07indost: 41044075 .!.:cuma yanı yarından sonra :)
Bence hic canini sikma belki senin için böylesi daha iyi olmuştur keyfini cikar boşver en azindan daha agrisiz bir süreç olmuştur güle güle kullan canim:))ciydemss .!.:Yok bebeğim şu an çok güzeller ama burda öyle okuyunca canım sıkıldı
Bence hic canini sikma belki senin için böylesi daha iyi olmuştur keyfini cikar boşver en azindan daha agrisiz bir süreç olmuştur güle güle kullan canim:))
yahu çıkmaz sorun nıye çıksın.negatıf dusunmeye gerek yok.kas ustu hep sorun çıkarsa o teknık hıcbıryerde kullanılmaz.kas ustu, dokusu olmayan kısılerde bellı olabılıyormus .senın dokun o goruntuyu kapattığı ıcın uygun gormustur doktor.saglıklı atlatmışsın sukurler olsunÇok teşekkür ederim bebeğim.. Gerçkten yok denecek kadar az ağryla geçirdim.. Şu an keyifli ilerde inşş sorun çıkmaz..
kızlar bana dua edın yarın 12de amelıyat :)
kızlar bana dua edın yarın 12de amelıyat :)
Kızlar ameliyattan çıktım şükürler olsun
.bi derdim yok suan gece kalmak istemessen evinde uyuyabilirsin dedi.290 cc koymuş bana küçük gibi geldi ama herkes yoo ıyi büyüklüğü diyor.hafif baş dönmem disinda dayanilmayacak bir acı değilmiş. Dikleştirmede n dolayi cook hafif bi parmağı bıçak kesmiş hissi var.okadar. inşallah daha da küçülmez.Şişlik filan yok ödem çok fazla yok .Bu arada ameliyat uc saat surmus
Gecmis olsun canim.Insallah en guzeli olmustur.Diklestirmenin acisi hafif.Kızlar ameliyattan çıktım şükürler olsun
.bi derdim yok suan gece kalmak istemessen evinde uyuyabilirsin dedi.290 cc koymuş bana küçük gibi geldi ama herkes yoo ıyi büyüklüğü diyor.hafif baş dönmem disinda dayanilmayacak bir acı değilmiş. Dikleştirmede n dolayi cook hafif bi parmağı bıçak kesmiş hissi var.okadar. inşallah daha da küçülmez.Şişlik filan yok ödem çok fazla yok .Bu arada ameliyat uc saat surmus
Canım en çok korkan benmisimdir kesin.sifir cesaret .Kas zarı altı kondu bana kası kesmeden.hastanedeyim hala direnler çıkacak birazdan eve gidicem. Hayatım da yaşadığım en basit ameliyat diyebilirim. Sadece küçük geldi bana 290 .350 civarı koysam demişti güzel durmadı büyük dedi. Doğalin da doğal i sanki.Gecmis olsun canim.Insallah en guzeli olmustur.Diklestirmenin acisi hafif.
Kas alti mi konuldu silikon?
Benim ameliyatima bir kac gun var,kafayi yiyecem daha simdiden uyku uyuyamiyorum.Vazgecmek istiyorum,sonra bir aynaya bakiyorum git ol su ameliyati diyorum.
Canim bekle daha,yerine otursun bi.Simdi taze belki sana oyle geliyor.Birde kas ustu olunca daha dolgun oluyor.Dikislerini gordun mu?Lolipop mu senin?Canım en çok korkan benmisimdir kesin.sifir cesaret .Kas zarı altı kondu bana kası kesmeden.hastanedeyim hala direnler çıkacak birazdan eve gidicem. Hayatım da yaşadığım en basit ameliyat diyebilirim. Sadece küçük geldi bana 290 .350 civarı koysam demişti güzel durmadı büyük dedi. Doğalin da doğal i sanki.
Çok normal canım.benim 2 haftalık civarıydı göğüs uçlarım feci sızlıyordu,sonra zamanla geçiyor.Kızlar gece gece uykum kaçtı tedrgin oldum.. İki gündür işe başladım haliyie harketlerim çoğaldı.. Bugünden beri gögüs ucumda sızlama hissediyrm resmen canımı acıtıyo bazen normalmi acaba doktoru arayıp söylesemmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?