Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kanama olduğu için 2 hafta sonra duş aldım annem yıkadı zaten tek başıma alamadım o zamana kadar sadece annem saçımı yıkadı. Kanamam ya kolum ile çok uzandığım için ya da içerdeki bi kasın hareketi yüzünden olmuş olabilir dedi doktor o yüzden sağ tarafı pek kullanmadım zaten sağ tarafım diğerine göre daha şişti ve hissizliğim var. Şu an daha iyiyim ama alışamadım
Şuan bende korktum ben iş yapıyordum uzanıyordum yarından itibaren kendime çeki düzen vericem. Daha dikkatli olucam. Sanki dikişlerim ağrıyor öyle hissediyorum. Bu geceyi de bir geçirirsek
İyi akşamlar. 1 hafta sonra Meme büyütme ameliyatım var ve inanılmaz tedirgininim. Eskişehir de olucam Dr Hüseyin gerçek e meme büyütme yaptıranlar var mı acaba?
İyi akşamlar. 1 hafta sonra Meme büyütme ameliyatım var ve inanılmaz tedirgininim. Eskişehir de olucam Dr Hüseyin gerçek e meme büyütme yaptıranlar var mı acaba?
Bende Hüseyin beye yaptırdım.Ortası hala ayrık maalesef pek istediğim gibi olmadı 3. aydayım,tabi ki bu durumun insanın fiziksel yapısıylada alakası olabilir fakat üzücü
Güncelleme yapıyorum. 25 gün oldu neredeyse şuan çok güzeller o ağrı gerginlik ikinci haftadan sonra bir anda geçti. Olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.