- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
Bunlar gün içinde defalarca mı tekrarlıyorsunuz
Ben benimkini günde 3 defa yapıyorum, daha doğrusu yapmaya çalışıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar gün içinde defalarca mı tekrarlıyorsunuz
Evet sabah aksamBunlar gün içinde defalarca mı tekrarlıyorsunuz
Bundan daha etkili ve kasinti yapmayacak bir ilaç onerebilirim istersen ben baska bir ameliyat sonrasi kullanamadim contratubex i cok kasinti yapiyorYaklaşık 1.5 aylıkken başladım, çoğu kişinin kullandığı jel contractubex..
Bundan daha etkili ve kasinti yapmayacak bir ilaç onerebilirim istersen ben baska bir ameliyat sonrasi kullanamadim contratubex i cok kasinti yapiyor
Buraya yazamiyormuyum ?? Tamam atiyorum hemen gunde 2 kere yeterli ama tam kizariklik 6 aydan önce geçmez diyeyim bana tam belirsizlesmesi 1 seneyi bulur dedi doktorumKaşıntı yapmıyor bende ama hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum ben, kullanasım gelmiyor onu.. Sen o ilacı mesaj atabilir misin bana canım?
Buraya yazamiyormuyum ?? Tamam atiyorum hemen gunde 2 kere yeterli ama tam kizariklik 6 aydan önce geçmez diyeyim bana tam belirsizlesmesi 1 seneyi bulur dedi doktorum
Attim benim 5. Aya girdi ama memnunun iz kalmayacak gibiBilmiyorum bazen sorun çıkıyor ilaç adından dolayı, sen yine de mesaj at canım.. Bu arada senin ne kadar oldu?
Banada özelden yazarmisin o cremin ismini canim..banada cok kasinti yapiyor cünküAttim benim 5. Aya girdi ama memnunun iz kalmayacak gibi
Banada özelden yazarmisin o cremin ismini canim..banada cok kasinti yapiyor cünkü
Bana da yazarmısın adını lütfenBuraya yazamiyormuyum ?? Tamam atiyorum hemen gunde 2 kere yeterli ama tam kizariklik 6 aydan önce geçmez diyeyim bana tam belirsizlesmesi 1 seneyi bulur dedi doktorum