Ameliyat sonrası burunun üstünde sert çıkıntı ve kemerli görünüm

Merhaba burnunuzdaki cikinti ne durumda? Gecti mi? 3 hafta 3 gun gecti ameliyatimin uzerinden..ayni durum bende de var

Merhabalar bende burun kemeri için ameliyat oldum ama böyle sorunlar hiç yaşamadık.ilk bant çıkınca doktorum sert masaj yaptı çok ağrıdı ve böyle yapmamı söyledi ilk başta dokunmaktan çok korktum. Ama yavaş yavaş yaptım kocaman şiştş Bi kaç ay sonra geçti 7.ayım gayet iyi Dümdüz. Dr erkan eşkiyi tavsiye ederim izmir de olanlar için

Geçti mi acaba

Ya işte doktora söyledim dedi 3 ay dolunca sert masaj yapıcam geçmese törpü yapıcam ama bilmiom geçeceğini de sanmiyorum o kortizon iğnesini soracam
İlk ameliyatımdan sonra benimde burnumda sizinkinden daha fazla şişlik oldu banada masaj yapmam söylendi hiçbir işe yaramadı 6ay sonra törpü yaptı başka bir doktor asla inmedi daha sonra üç ameliyat daha oldum şimdi hem şiş hemde çökme var ve derim aşırı inceldi alttaki bütün kusurlar ortada amacım sizi korkutmak değil ama inanmayın doktorlara çok azı doğruyu söylüyor elletmeyinde artık burnunuza bekleyin zamanla belki iner ama müdahale ile inmediği ortada hayatımı mahvettiler dışarıya dahi çıkmak istemiyorum insanların bakışları beni aşırı rahatsız ediyor ve çok çok üzülüyorum benim yaptığım hatayı yapıp hayatınızı mahvetmeyin

Benim 10 ay oldu hala düzelmedi kapalı ameliyat yapıp orayı törpüleyeck. Sizin gerçekten öylemi oldu çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum

Bu cikinti gecti mi sizde? Ve kacinci ayda ortaya cikti

Merhaba o çıkıntı bende de var çok bariz belli benimki baya çıkık duruyor sizin kaç ayda düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…