Ameliyat sonrası burunun üstünde sert çıkıntı ve kemerli görünüm

Doktorunuz kim acaba yıllar önce aynı durumu bende yaşadım 5 yıl önce daha doğrusu .Kayseri'de olmuştum ameliyatı şimdi İstanbul'da revizyon oldum 2 hafta önce.cikintiyla başladı hataları görmem zamanla bisuru yamukluklar vs nefes problemi her sıkıntı gelişti. Dr a guvenmedim başka bı doktora İstanbul'da oldum revizyonu

Doktorunuz kim acaba yıllar önce aynı durumu bende yaşadım 5 yıl önce daha doğrusu .Kayseri'de olmuştum ameliyatı şimdi İstanbul'da revizyon oldum 2 hafta önce.cikintiyla başladı hataları görmem zamanla bisuru yamukluklar vs nefes problemi her sıkıntı gelişti. Dr a guvenmedim başka bı doktora İstanbul'da oldum revizyonu
Doktorum çok yeni bir doktor kayseride bir yıldır var daha. Yardımcı doçent. Siz şuan revizyon halinden memnun musunuz. Ben şimdilik sonuçta çok memnunum. Çok şükür nefes almam da hiç bir problem olmamıştı

Evet revizyon olalı 11. Gün bugün herşey çıktı dün bantta bariz alın kısmında yanlarda ödem var ama çok şükür burun ucum düşmemiş. Ameliyattan sonra burun ucum öyle şişti ki ucu düştü diye kahrolmuştum ama ödemmis. Şişlikler indikçe daha güzel olacak eminim. Sabir gerek bunu anladım ameliyat olmak değil sorun sonrası yaşanacak süreçte sabırlı ve dirayetli olmakmış

Eklentiler

• 20210123_121905.jpg
    20210123_121905.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 710
  • 20210123_121817.jpg
    20210123_121817.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 739
Doktorum çok yeni bir doktor kayseride bir yıldır var daha. Yardımcı doçent. Siz şuan revizyon halinden memnun musunuz. Ben şimdilik sonuçta çok memnunum. Çok şükür nefes almam da hiç bir problem olmamıştı
Nefes sorunum düzeldi çok şükür yeni şekline alışamadım daha 2 hafta oldu şiş bayağı haliyle çok kalkık geliyor biraz inerse iyi olur

O çıkıntı yüzde seksen geçer benim de öyle olmuştu hatta çıkıntının altında birazcık da çökme vardı ama şimdi toparladı sayılır ameliyat olalı 6 ay oluyor gerçekten ödemler indikçe düzeliyor biraz kafanıza takmayın. En ama en kötü ihtimal hiç geçmedi (ki öyle bi ihtimal yok bence) doktorunuzun dediği gibi törpületirsiniz. Şimdi aylarca oraya takılıp kendinizi harap etmenin bi anlamı yok çünkü yapacak bişey yok sadece bekleyin deneyim konuşuyor:)

Benim durumumda sizlere benziyor galiba sağ sol iki tarafında da küçük küçük mevcut ben 3.5 hafta önce oldum ameliyatı ve doktorum sertçe masaj yap kemik eski haline dönmeye çalışacaktır o yüzden masajla engellemelisin dedi bekliyorum ikinci ay dolunca gideceğim ancak kontrolüme ne diyecek o zaman bilemiyorum şimdilik geçer derin kalın hala ödem var deyip duruyor kemerin eskisinden daha da kalınlaştı..
Merhaba ben de 6 hafta önce ameliyat oldu. 4. haftadan sonra kemer oluştu. Doktorumla görüştüm kemikler iyileşirken bu süreç gerçekleşiyormuş. Kallus kemiği diye geçiyormuş. Belli bir süre sonra iner dedi. İstersen masaj yapabileceğimi söyledi ancak ben masaj yapmayı tercih etmiyorum. Sonuçta oynadıkça yapısını da bozabilirim korkusuyla.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıom benim 1 ay 1 hafta oldu doktorum kıkırdak büyümesi olmus 3 ayın dolunca oraya törpü yapıcam dedi yani ne bilim 2 yıl sonra bence büyüyen kıkırdak erimez çökmez
Ben de 3 hafta önce burun ameliyatı oldum bir sorun yaşamadım ama size doktor onerebilirim bu sorunları ona yazıp fikir alabilirsiniz

Geçmez benim de 4 ay doldu geçmedi doktorda geçmez dedi ama işte bekliyorum ödemler bitsin öyle törpü yaptırım

X