- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- Konu Sahibi patisserieyumyum
Aynen öyle.Yahu bir durun. Zamanla ucu da düzelir, şişlikler de iner. Demek ki basit bir törpü dedikleri o kadar basit degilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle.Yahu bir durun. Zamanla ucu da düzelir, şişlikler de iner. Demek ki basit bir törpü dedikleri o kadar basit degilmis
Merak ettim nasılsınız şuan ?Aynen öyle.
Doktorunuz kim acaba yıllar önce aynı durumu bende yaşadım 5 yıl önce daha doğrusu .Kayseri'de olmuştum ameliyatı şimdi İstanbul'da revizyon oldum 2 hafta önce.cikintiyla başladı hataları görmem zamanla bisuru yamukluklar vs nefes problemi her sıkıntı gelişti. Dr a guvenmedim başka bı doktora İstanbul'da oldum revizyonuAynen öyle.
Iyiyim teşekkür ederim herşey çıktı burnumda şişlikler var ama kemer falan gitti çok güzel bir görüntüsü var birazdan yeni resimleri ekleyeceğimMerak ettim nasılsınız şuan ?
Doktorum çok yeni bir doktor kayseride bir yıldır var daha. Yardımcı doçent. Siz şuan revizyon halinden memnun musunuz. Ben şimdilik sonuçta çok memnunum. Çok şükür nefes almam da hiç bir problem olmamıştıDoktorunuz kim acaba yıllar önce aynı durumu bende yaşadım 5 yıl önce daha doğrusu .Kayseri'de olmuştum ameliyatı şimdi İstanbul'da revizyon oldum 2 hafta önce.cikintiyla başladı hataları görmem zamanla bisuru yamukluklar vs nefes problemi her sıkıntı gelişti. Dr a guvenmedim başka bı doktora İstanbul'da oldum revizyonu
Nefes sorunum düzeldi çok şükür yeni şekline alışamadım daha 2 hafta oldu şiş bayağı haliyle çok kalkık geliyor biraz inerse iyi olurDoktorum çok yeni bir doktor kayseride bir yıldır var daha. Yardımcı doçent. Siz şuan revizyon halinden memnun musunuz. Ben şimdilik sonuçta çok memnunum. Çok şükür nefes almam da hiç bir problem olmamıştı
Ben ameliyati kayseride oldum isim isterseniz özelden yazın ordan cevaplayayımmerhabalar,
geçmiş olsun öncelikle, doktor isimlerini de paylaşırsanız memnun olurum.
Ben ameliyati kayseride oldum isim isterseniz özelden yazın ordan cevaplayayım
Merhaba ben de 6 hafta önce ameliyat oldu. 4. haftadan sonra kemer oluştu. Doktorumla görüştüm kemikler iyileşirken bu süreç gerçekleşiyormuş. Kallus kemiği diye geçiyormuş. Belli bir süre sonra iner dedi. İstersen masaj yapabileceğimi söyledi ancak ben masaj yapmayı tercih etmiyorum. Sonuçta oynadıkça yapısını da bozabilirim korkusuyla.Benim durumumda sizlere benziyor galiba sağ sol iki tarafında da küçük küçük mevcut ben 3.5 hafta önce oldum ameliyatı ve doktorum sertçe masaj yap kemik eski haline dönmeye çalışacaktır o yüzden masajla engellemelisin dedi bekliyorum ikinci ay dolunca gideceğim ancak kontrolüme ne diyecek o zaman bilemiyorum şimdilik geçer derin kalın hala ödem var deyip duruyor kemerin eskisinden daha da kalınlaştı..
Merhaba doktorunuz kim bende 11 gün önce ameliyat oldum kayseride şuan bir kemer görüntüsü oluşmaya başladıBen kayseride ameliyat oldum
11 gün bir yargıda bulunabilmek için çok erken. Kime oldunuz? Özelden fotoğraf atar mısınızMerhaba doktorunuz kim bende 11 gün önce ameliyat oldum kayseride şuan bir kemer görüntüsü oluşmaya başladı
Evet öyle gerçekten doktoruma güvenim tam neyseki eğer öyle olmasa ağlardım11 gün bir yargıda bulunabilmek için çok erken. Kime oldunuz? Özelden fotoğraf atar mısınız
Ben de kayseride yaptırdım kime yaptırdığınızı merak ettim yazabilir misiniz özeldenEvet öyle gerçekten doktoruma güvenim tam neyseki eğer öyle olmasa ağlardım
Ben de 3 hafta önce burun ameliyatı oldum bir sorun yaşamadım ama size doktor onerebilirim bu sorunları ona yazıp fikir alabilirsinizMerhaba bende aynı sorunu yaşıom benim 1 ay 1 hafta oldu doktorum kıkırdak büyümesi olmus 3 ayın dolunca oraya törpü yapıcam dedi yani ne bilim 2 yıl sonra bence büyüyen kıkırdak erimez çökmez
Merhaba benim 8 ay oldu geçmediMasaj yapiyormusunuz doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı size geçecekmiymis.
Tşk ederm ama farklı doktora da danışınca dedikleri doktorunla devam etBen de 3 hafta önce burun ameliyatı oldum bir sorun yaşamadım ama size doktor onerebilirim bu sorunları ona yazıp fikir alabilirsiniz