Herkese Merhaba. 28 gün önce septorinoplasti ameliyatı oldum. Eski burnum gerçekten kötüydü kemik eğriliği vardı uzundu kemerliydi beğenmiyordum sol taraftan nefeste alamıyordum araştırarak ve tavsiyeyle bulduğum doktora gittim istediklerimi söyledim oda yapacaklarını söyledi ameliyatı oldum. 10. günde bant çıktıktan sonra ödemden anlaşılmıyordu ayrıca burnuma dokunmaya korktuğum için elleyip hissetmedim bile sonra yavaş yavaş ödem indikçe çıkıntı ve kemer görüntüsü daha çok belli olmaya başladı. Sağ tarafta çıkıntı çok fena elleyince bilye gibi kıkırdak geliyor sağa sola hareket ediyor ama çok sert orası kemik bildiğiniz.
Neyse doktorumla görüştüm yumuşak dokunun hemen inip oturduğunu ama kemiklerin oturmasının uzun zaman aldığını 6 ile 18 ay arasında bu çıkıntının ineceğini söyledi. Ben buranın ineceğini düşünmediğimi çok sert olduğunu söyledim. Kendiside bir ay sonra ufak bir müdahele ile düzeltirim fakat bu seferde 2 yıl sonra falan çok inerse burun çökebilir dedi. Şimdi size sormak istediğim siz olsanız beklermisiniz bir buçuk yıl çıkıntının inmesi için yoksa bir ay sonra ufak müdehale mi olursunuz. Müdaheleden kastı ne bilmiyorum lokal aneztesi ile törpülemi dolgumu veya genel aneztezi ile birşey mi. Pazartesi günü konuşucaz tekrar ve bir karar vericem. Bu arada tekrar müdahalede bulunması için iki aylık bir burun erken olmazmı yani bildiğim kadarıyla doktorlar en az 6 ay bekliyor.
Resimleri de ekliyorum her açıdan çok belli oluyor önden bile.
Eki Görüntüle 2740451 Eki Görüntüle 2740452 Eki Görüntüle 2740453