I izmir2790 Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2023 97 8 6 34 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nursimaa #41 nursimaa .!.: Fazla kıkırdak yok demek istedi yani bombelik kıkırdaktan değil fazla yağ dokusundan demişti.Bugünkü doktora özellikle kıkırdak var mı diye sordum var olmasa dahi oradaki doku ancak ameliyatla giderilir dedi. Genişletmek için tıkla... evet benim doktorumda böyle söyledi cnm
nursimaa .!.: Fazla kıkırdak yok demek istedi yani bombelik kıkırdaktan değil fazla yağ dokusundan demişti.Bugünkü doktora özellikle kıkırdak var mı diye sordum var olmasa dahi oradaki doku ancak ameliyatla giderilir dedi. Genişletmek için tıkla... evet benim doktorumda böyle söyledi cnm
Z zuzu2121 Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2024 224 21 13 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nursimaa #42 nursimaa .!.: Aslında doktorum özellikle revizyon konusunda çok önerilen bir doktor şu an yapıp yapmayacağını bile bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hang doktor
nursimaa .!.: Aslında doktorum özellikle revizyon konusunda çok önerilen bir doktor şu an yapıp yapmayacağını bile bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hang doktor