Yüzümde nadir sivilce çıkar ama vücudumda çıkıyor,burun ucum zaten düşük değildi hemen hemen böyleydi bu nedenle düşme olmaması normal.Tek çözüm roaccutane tedavisi mi yani.Normalde sivilceli bir cildiniz mi var? Yağlı ve sivilceli ciltlerde bazen burun derisi iltihap topladığı için bunu öneriyorlar. gaga burun deformasyonu olmuş gibi görünüyor ama burun ucunuz düşmemiş, burun sırtınızda şişlik var. Bakın burun ucunuzu ellemedim sadece sırtını düzelttim ameliyat sonrasının aynısı oldu. Bana da kıkırdakla alakalı değil gibi geldi biraz
İlk defa duydum desem hemen internetten araştırayım.Evet başka doktorlara gideceğim randevumu aldım, aldığım görüşler sonrasında tekrar doktorumla görüşeceğim.Sizin bilginiz var mı bu deformasyonun giderilmesi için revizyona mı ihtiyaç var yoksa doktorumunda dediği gibi roaccutane tedavisi mi?Canim bana da gaga burun deformitesi gibi geldi. Internetten baktim ayni seninki gibi gozukuyor bu deformite. Baska bir doktordan gorus al bence. Sanki doktor seni basindan saviyor gibi
Çok kemerli bir burun başlangıcı vardı muhtemelen. Yetersiz törpü yapmış. Kemer kalmış.Canim bana da gaga burun deformitesi gibi geldi. Internetten baktim ayni seninki gibi gozukuyor bu deformite. Baska bir doktordan gorus al bence. Sanki doktor seni basindan saviyor gibi
Bu kiz diyorsa dogrudur valla :) baska doktorlara danis canim, seni savsaklamasina izin verme doktorununÇok kemerli bir burun başlangıcı vardı muhtemelen. Yetersiz törpü yapmış. Kemer kalmış.
Çok kemerli bir burun başlangıcı vardı muhtemelen. Yetersiz törpü yapmış. Kemer kalmış.
Bu kiz diyorsa dogrudur valla :) baska doktorlara danis canim, seni savsaklamasina izin verme doktorunun
Yetersiz törpüleme olsa kortizon sonrası gitmez çıkıntı. Gaga burun deformasyonunda burun ucu aşağı düşer. Sizin burun ucunuz düşmemiş burun sırtınızda şişlik var
Ameliyat masası görüntüsü aldatıcı oluyor. Ödem inince ortaya çıkıyor. Az minimal kemerde gidebilirdi ama sanmıyorum serttir kemiktir bu. Törpü gerek.Evet kemer başlangıcım baya yukardaydı,ama yetersiz törpü yapılmış olsa baştan bu çıkıntı olmazmıydı ve yetersiz törpüde kortizon yapıldığında bombelik gidiyor mu?
Aslında 3. Fotoğraf ameliyattan baya sonra orada bir kemer yoktu burnumda baya küçüktü,zaman geçtikten sonra bombelik oluşmaya başladı ve kortizonla küçülüp bombelik gidiyor ama kortizonu bırakınca tekrar oluşuyordu bir sene olacak hiç kortizon yapılmadı ve şimdi bu halde.Kortizon yapılınca eminim yine o bombelik gidecek ama nereye kadar böyle devam eder kiAmeliyat masası görüntüsü aldatıcı oluyor. Ödem inince ortaya çıkıyor. Az minimal kemerde gidebilirdi ama sanmıyorum serttir kemiktir bu. Törpü gerek.
Kortizon kikirdaklari eritebilir Maalesef burunda deformite oluşturur çok kez yapincaAslında 3. Fotoğraf ameliyattan baya sonra orada bir kemer yoktu burnumda baya küçüktü,zaman geçtikten sonra bombelik oluşmaya başladı ve kortizonla küçülüp bombelik gidiyor ama kortizonu bırakınca tekrar oluşuyordu bir sene olacak hiç kortizon yapılmadı ve şimdi bu halde.Kortizon yapılınca eminim yine o bombelik gidecek ama nereye kadar böyle devam eder ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?