canım benım sagol..darısı senın basına ıns...sole solıyım ben cuma aksamustu amelıyat oldum pazar yola cıktım ısta dondum ptesı ısbası yaptım..ama ınan cok zorlandım..ılk gunler zordu..ben 4 cu gun ıse basladım ama elımde olsa evde yatmayı tercıh ederdım:)) yanı fırsatınız varsa derımkı fazlaca ızın alın yada aldıgınız zaman yaptırın...benım bırde kendı işim ama mecburdum gıtmeye fazla yormadım kendımı hatta cok dıkkatlı davrandım agır hareketler falan:) bol bırseyler gıyersen uzerıne kımse anlamıyor sadece bende agır hareket ettıgımı gorunce bıraz anlarlar dıye ben onceden pembe bı yalan uyduruverdım suram arıyo buram arıyo tarzında:)) bırde ben dayanıklıyım bıraz agrılara dıyım bunyeden bunyeye degısıyor..eger dıkkat ederım masa basındayım dersen olabılır tabii...benım en buyuk sıkıntım ılk 2 gun oldu o anda ıse kesınlıkle baslıyamam dıye dusundum 2 gun:) ama gecıyor zamanla ve ılaclarla...darısı senın basına tekrar..
çok teşekkür ederim canım. Dedigin gibi ayarlayabilirsem en guzeli 1 hafta izin alıp, cumartesi olup 1 hafta dinlenip sonraki pazartesi işe başlamak galiba. ben senin kadar dayanıklı da degilim acıya :) bu arada sen kime olmuştun? ben izmirde cenk tokat'a olacagim. Kendisini bu forum ve Gizem sayesinde tanıdım.