• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası acı...

bi de şey, kas altına konulunca dokunduğunuzda protezi anlıyor musunuz? arkadaşımın kuzeni yaptırıp sağa sola oynuyo demişti:S seneler önce yaptrdı gerçi ama

canım arkadaşının kuzeni yıllar önce yaptırmış onu bilemem ama benim 2 ayı gecti ve ne oynama yapıyor helede öyle sağa sola nede elleyince belli oluyor tatlım ve gercektende doğal duruyor

canım benim dual plane denilen yöntemle yapıldı üst taraf kas altı alt taraf ise kas üstü yani yarı yarıya cok güzel duruyor cok doğal yani

anlıyorum canım, umarım benimkiler de öyle olur:) dua et bana yakın bi zamanda yaptırmayı düşünüyorum yani parayı ayarlar ayarlamaz:)

anlıyorum canım, umarım benimkiler de öyle olur:) dua et bana yakın bi zamanda yaptırmayı düşünüyorum yani parayı ayarlar ayarlamaz:)

sen merak etme olur hemde cok güzel olur umarım para sorununuda ayarlarsın herşey gönlünce olsun tatlım dualarım seninle ve olmak isteyen imkanı olmayan herkese allah nasip etsin

Dun ameliyat oldum.kas alti 300 cc meme altindan yuvarlak mentor takildi.kendi gogus dokum vardi zaten ama alti dolu ustu bostu.bu nedenle doktorum yuvarlak protezi tercih etmis.alerjik bir bunyem var kendime geldikten sonra butun vucudum ciger gibi sisti kipkirmizi oldu.ates gibi de yaniyordu.dr lar panik oldu.kortizonlu igne yaptilar alerjinin ilerlememesi icin.bastan vucudum proteze tepki verdi sandim cok korktum ama ilac alerjisi dedi drlar.kapsul olusacak diye cok korkuyorum.az once doktorumu aradim kapsul hemen olusmaz 6 ayi bulur dedi.goguslerim o kadar gerildi ki inanilmaz canim aciyor.tas gibiler.ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.dun gece ilk gecemdi ve hic uyuyamadim.agri kesici hic almadim acinin boyutunu hissedebilmek icin.ameliyattan 6 saat sonra taburcu oldum geceyi evde gecirdim.ameliyat olacaklar iyi dusunsun.cok eziyetli bir surec.dunden beri keskelerim olusmaya basladi umarim cabuk iyilesirim ve bu eziyetleri unuturum ama az da olsa gogus dokunuz varsa ve evlenmemisseniz asla derim...

canım çok geçmiş olsun geçecek hepsi merak etme..
Dun ameliyat oldum.kas alti 300 cc meme altindan yuvarlak mentor takildi.kendi gogus dokum vardi zaten ama alti dolu ustu bostu.bu nedenle doktorum yuvarlak protezi tercih etmis.alerjik bir bunyem var kendime geldikten sonra butun vucudum ciger gibi sisti kipkirmizi oldu.ates gibi de yaniyordu.dr lar panik oldu.kortizonlu igne yaptilar alerjinin ilerlememesi icin.bastan vucudum proteze tepki verdi sandim cok korktum ama ilac alerjisi dedi drlar.kapsul olusacak diye cok korkuyorum.az once doktorumu aradim kapsul hemen olusmaz 6 ayi bulur dedi.goguslerim o kadar gerildi ki inanilmaz canim aciyor.tas gibiler.ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.dun gece ilk gecemdi ve hic uyuyamadim.agri kesici hic almadim acinin boyutunu hissedebilmek icin.ameliyattan 6 saat sonra taburcu oldum geceyi evde gecirdim.ameliyat olacaklar iyi dusunsun.cok eziyetli bir surec.dunden beri keskelerim olusmaya basladi umarim cabuk iyilesirim ve bu eziyetleri unuturum ama az da olsa gogus dokunuz varsa ve evlenmemisseniz asla derim...

gecmis olsun. beni en cok korkutan ameliyat sonrası surec

çok geçmiş olsun canım. inş en kısa sürede atlatırsın bu sıkıntılarını.. bu arada, herkesin ağrı eşiği bir değildir, herkes farklı atlatır ağrıyı, sızıyı. ameliyat olacakları korkutmasak daha iyi olur diye düşünüyorum.
ayrıca, ağrı kesiciler ödemi attırma konusunda yardımcıdır diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar....

Canım bende ilk zamanlar ameliyatımı olur 4, 5 günde iyileşirim sanmıştım burada okuduklarımdan ve doktorumun dediklerinden çıkartığım sonuç böyleydi. Gel gör ki 3. ayıma giriyorum hala ağrı, sızı... Çok zor iyileşme süreci. Alışamıyorsun, sızı, batma, ağrı ise sizin arkadaşınız oluyor. 1 ay doğru dürüst bir uyku uyuyamıyorsun bile. Hele ki ilk 2 haftada çektiklerin çok zor. İlk 2 hafta kendine bakamadığından dolayı sana bakacak biri gerekiyor yatağına yatıracak, giydirecek, tuvalete götürecek vs. Tam manasıyla iyileşmen 6 ayı buluyor. Gerçekten bu ameliyatı istiyorsanız olun yoksa canınız çok yanar. Çok kolay gibi anlatılıyor ama öyle değil. Ameliyatımı olup 4 günü günü işe gittim diyen arkadaşlar oluyor inanamıyom. Şaka yapıyor olmalılar. İşin doğrusu büyük, dolgun bir protez görünümü isterseniz sizi baya bir iyileşme sürecinde zorlar. Zaten ufak protez içinde bu sıkıntılar çekilmez ya ... İyi karar vermek lazım.

aynen katiliyorum benim 3 haftam gecti hala aci sizi 2 hafta annem bakti bana. bu kadar acilara katlaniyoruz ins sonuc hepimiz icin guzel olur cok mutlu oluruz kizzlar butun ameliyat olmus arkadaslara sifa dilerim.

Geçmiş olsun canım..Daha dün ameliyat olmuşsun ve agrıdan sızıdan bahsediyorsun..Dur bir ayol..bu ne acele..Bu bir ameliyat sonuçta kızlarr,tabiki agrı sızı olacak..Ama bunlar geçici şeyler..Canım sende Allahın izniyle hele 2 haftayı bir atlat unutacaksın bu sıkıntıları..Bol bol istirahat et,yat,biryerlere uzanma,kollarını fazla kullanma sadece o kadar..Herşey çok güzel olacak,üzülmek can sıkmak yok..:34:

canım benım oncelıkle gecmıs olsun.umarım en kısa zamanda gecer agrın sızın..ama daha cok yenı ılk 2 gun bende aynı seylerı dusunuyordum degermı dıye ama bıkac gune kalmaz ne agrı kalıyor ne sızı ıykı yaptırmısım dıyorsun hatta...sımdı cok normal agrı olması hızlada gecıcek agrılar..ıns cabuk gecer

teşekkür ederim.ağrı eşiğim yüksektir aslında.97 yılında narkozsuz canlı canlı burun estetiği ameliyatı oldum:-) sanırım yaşla da alakası var.o zaman üniversite öğrencisiydim.şu an 35 yaşındayım.bu son ameliyat beni epey bi gerdi.bugün 6.gün,işbaşı yaptım ama hala ağrıyor.inatla da doktorumun ağrı olursa al dediği apranax'tan hiç kullanmadım.ameliyattan sonra aynı akşam kız arkadaşlarım beni ziyarete geldi ve onların başka arkadaşları da bu ameliyattan olmuş ve yaşları benden ufakmış.beni oldukça iyi gördüler hatta çok şaşırdılar ne kadar hareketlisin diye.onlara sofra kurdum çay yaptım.o gün narkoz ve morfinin etkisiyle bişey hissetmedim ama ertesi günler çok sancım oldu.asıl paniği gece kalp atışlarımı duyamayınca yaşadım.silikonun üzerinden kalbimi hissedemeyince bir fena oldum:-)ama geçici bir durumdur herhalde şu an çok şiş ve gerginler.her akşam yatmadan bebe yağıyla masaj yapıyorum.lık lık su sesi geliyor sağ göğsümden.yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek.

teşekkür ederim temennileriniz için..size cvp yazdım en altta ama alıntı ile beceremedim.şimdi oldu ama sanırım:-)
çok geçmiş olsun canım. inş en kısa sürede atlatırsın bu sıkıntılarını.. bu arada, herkesin ağrı eşiği bir değildir, herkes farklı atlatır ağrıyı, sızıyı. ameliyat olacakları korkutmasak daha iyi olur diye düşünüyorum.
ayrıca, ağrı kesiciler ödemi attırma konusunda yardımcıdır diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar....

moral verdiniz teşekkür ederim.
canım benım oncelıkle gecmıs olsun.umarım en kısa zamanda gecer agrın sızın..ama daha cok yenı ılk 2 gun bende aynı seylerı dusunuyordum degermı dıye ama bıkac gune kalmaz ne agrı kalıyor ne sızı ıykı yaptırmısım dıyorsun hatta...sımdı cok normal agrı olması hızlada gecıcek agrılar..ıns cabuk gecer

teşekkür ederim.ağrı eşiğim yüksektir aslında.97 yılında narkozsuz canlı canlı burun estetiği ameliyatı oldum:-) sanırım yaşla da alakası var.o zaman üniversite öğrencisiydim.şu an 35 yaşındayım.bu son ameliyat beni epey bi gerdi.bugün 6.gün,işbaşı yaptım ama hala ağrıyor.inatla da doktorumun ağrı olursa al dediği apranax'tan hiç kullanmadım.ameliyattan sonra aynı akşam kız arkadaşlarım beni ziyarete geldi ve onların başka arkadaşları da bu ameliyattan olmuş ve yaşları benden ufakmış.beni oldukça iyi gördüler hatta çok şaşırdılar ne kadar hareketlisin diye.onlara sofra kurdum çay yaptım.o gün narkoz ve morfinin etkisiyle bişey hissetmedim ama ertesi günler çok sancım oldu.asıl paniği gece kalp atışlarımı duyamayınca yaşadım.silikonun üzerinden kalbimi hissedemeyince bir fena oldum:-)ama geçici bir durumdur herhalde şu an çok şiş ve gerginler.her akşam yatmadan bebe yağıyla masaj yapıyorum.lık lık su sesi geliyor sağ göğsümden.yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek.

rekutinya oncelıkle teessuf ederım yanı ne war yasında aa aaa:) benım yasımda 34 ne olmus daha gencız genc eheheh...ben amelıyattan sonra 4 cu gun işe basladım ılk 2 gun agrılar mahvettı benı kesınlıkle ıse baslıyamam dıye dusundum ama mecburdum baslamaya kımseye solememıstım amelıyat oldugumu tatıl yapcak durumda yoktu ısımde 4 cu gun mecbur gıttım cokta zorlandım ama kan kustum bellı etmedım agrıdan dıyım:))) evdeysen rahat rahat yatıorsunda ıste tabı mecburen hareket oluyor..ama sukur calısabıldım eh gun gectıkcede zaten gecıyor hızla agrılar...

umarım doktor kontrolun ıyı gecmıstır agrıların sızıların bıtmıstır moralle donmusundur doktordan:)

rekutinya oncelıkle teessuf ederım yanı ne war yasında aa aaa:) benım yasımda 34 ne olmus daha gencız genc eheheh...ben amelıyattan sonra 4 cu gun işe basladım ılk 2 gun agrılar mahvettı benı kesınlıkle ıse baslıyamam dıye dusundum ama mecburdum baslamaya kımseye solememıstım amelıyat oldugumu tatıl yapcak durumda yoktu ısımde 4 cu gun mecbur gıttım cokta zorlandım ama kan kustum bellı etmedım agrıdan dıyım:))) evdeysen rahat rahat yatıorsunda ıste tabı mecburen hareket oluyor..ama sukur calısabıldım eh gun gectıkcede zaten gecıyor hızla agrılar...

umarım doktor kontrolun ıyı gecmıstır agrıların sızıların bıtmıstır moralle donmusundur doktordan:)

yeni olan herkese cok geçmiş olsun, darısı da benim başıma :) Kısmetse ben de işten izin alır almaz ya ocak ya şubatta olmak istiyorum. Denizcim yeni olan biri olarak sana danışayım, benim kasaltı dualplan yöntemiyle olacak. Ameliyatın 5.-6. gunu işbaşı yapsam (masabaşı) çok zorlanır mıyım ya da durumum belli olur mu? normalde bu ay olacaktım ama izin ayarlayamadığım için yeni yıla kaldı :(

canım benım sagol..darısı senın basına ıns...sole solıyım ben cuma aksamustu amelıyat oldum pazar yola cıktım ısta dondum ptesı ısbası yaptım..ama ınan cok zorlandım..ılk gunler zordu..ben 4 cu gun ıse basladım ama elımde olsa evde yatmayı tercıh ederdım:)) yanı fırsatınız varsa derımkı fazlaca ızın alın yada aldıgınız zaman yaptırın...benım bırde kendı işim ama mecburdum gıtmeye fazla yormadım kendımı hatta cok dıkkatlı davrandım agır hareketler falan:) bol bırseyler gıyersen uzerıne kımse anlamıyor sadece bende agır hareket ettıgımı gorunce bıraz anlarlar dıye ben onceden pembe bı yalan uyduruverdım suram arıyo buram arıyo tarzında:)) bırde ben dayanıklıyım bıraz agrılara dıyım bunyeden bunyeye degısıyor..eger dıkkat ederım masa basındayım dersen olabılır tabii...benım en buyuk sıkıntım ılk 2 gun oldu o anda ıse kesınlıkle baslıyamam dıye dusundum 2 gun:) ama gecıyor zamanla ve ılaclarla...darısı senın basına tekrar..

Back