İlahi seni..Güldürdün beni..Ben hamile kaldıgım zaman evde bazen karnım çok büyükmüşte bir elim sırtımda bir elim karnımda zor yürüyormuşum,sancım varmış gibi prova yapıyordum Komik evet ama bence her hamile kadın bunu yapmıştır.Şimdi senin evde ameliyat olmuşta kısıtlı hareketler yağtıgını okuyunca o günlerim aklıma geldi...Canım Allahın izniyle bir haftayı atlattıktan sonra çok hızlı bir iyleşme sürecine gireceksin emin ol..İlk bir haftada yatıp kalkarken zorluk yaşayacaksın,birde üzerini giyinirken tabi birinin destek olması lazım..Öyle aman aman çok agrıların olmayacak korkma Endişe yapacak birşey yok..Sen gögüslerinin ne kadar harika olacagını düşün,,agrılar sızılar geçici..
günler geçiyor arzum, hafta sayıyorum, bir hafta daha bitti diyorum. ilk defa bugün, aaaa ne çabuk geçti dedim, görüşme gününden bu yana. heyecan bastı uzun bir aradan sonra.
bu arada, pijama satan mağazalarda yazlık boyunca düğmeli pijama bulamadım. stoklarında da yok sanki. baharı bekleyeceğim. elim ayağıma dolaşacak sanıyorum. şunu almam lazım, aman şu eksik, a-aaaaaa, olamazzzz demekten korkmaktayım. huyumdur, her şey zamanından önce hallolmalı. sen de deneyimli olduğun için süreci heyecanıyla birlikte yaşatıyorsun. yazdıklarını okurken bile heyecanlanıyorum o gün için. büyük gün n'apıcam acaba