• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası acı...

İlahi seni..Güldürdün beni..Ben hamile kaldıgım zaman evde bazen karnım çok büyükmüşte bir elim sırtımda bir elim karnımda zor yürüyormuşum,sancım varmış gibi prova yapıyordum :9::9: Komik evet ama bence her hamile kadın bunu yapmıştır.Şimdi senin evde ameliyat olmuşta kısıtlı hareketler yağtıgını okuyunca o günlerim aklıma geldi...Canım Allahın izniyle bir haftayı atlattıktan sonra çok hızlı bir iyleşme sürecine gireceksin emin ol..İlk bir haftada yatıp kalkarken zorluk yaşayacaksın,birde üzerini giyinirken tabi birinin destek olması lazım..Öyle aman aman çok agrıların olmayacak korkma :34: Endişe yapacak birşey yok..Sen gögüslerinin ne kadar harika olacagını düşün,,agrılar sızılar geçici..:54:

günler geçiyor arzum, hafta sayıyorum, bir hafta daha bitti diyorum. ilk defa bugün, aaaa ne çabuk geçti dedim, görüşme gününden bu yana. heyecan bastı uzun bir aradan sonra.
bu arada, pijama satan mağazalarda yazlık boyunca düğmeli pijama bulamadım. stoklarında da yok sanki. baharı bekleyeceğim. elim ayağıma dolaşacak sanıyorum. şunu almam lazım, aman şu eksik, a-aaaaaa, olamazzzz demekten korkmaktayım. huyumdur, her şey zamanından önce hallolmalı. sen de deneyimli olduğun için süreci heyecanıyla birlikte yaşatıyorsun. yazdıklarını okurken bile heyecanlanıyorum o gün için. büyük gün n'apıcam acaba :27:

bu kadar kotumu iyicene korktum simdi:53:benim iki hafta icinde iyilesip ise gitmem gerek :18:6ay cok uzun bi sure. Hadi saka yaptigini soyle:50:

aynen beniimde aynı korkularım var ben kimseye söylemiycem eşimden başka o yüzden iyileşme süreci çok önemli ya kişiden kişiye değişiyomu acaba bu durum yada büyük protez oalnalradamı çok ağrı oluyo ben küçük istiyorum 75 zor dolduruyorum hatda 70 sayılır 80d istiyorum en fazla 80b yada ozamanda ağrı olurmu

kızlar merhaba,

18 temmuzda amelıyatımı oldum.kasaltı 325cc kondu.meme altından gırıldı.herkezın agrı esıgı ve dırencı farklıdır.ben daha yenı yenı hayata dondum dıyebılırım.zaten halen yan yatmayı bırakın oturur vazıyette yatıyorum ve uyku nedır unuttum.zaten agrı 2 hafta oluyor..sıslıklerden seklı bıseye benzemıyor bırde agrı olunca moraller bozuluor,kendı kendını sorgulamaya baslıyorsun deydımı dıye..kımseyı korkutmak ıstemem ama hazırlıklı olmanızı ve bu ısı cok ıyı dusunmenızı onerırım..

mereba canım bende senin gibi ayn ı şekilde ameliyat olnak istiyorum yani kas altı 300 cc en fazla ve göğüs altı kesiği bişey sorucaktım acba eve geldiğinde ev işlerini falan yapamadınmı hiç sosyal hayatın çok aşırı kısıtlandımı dışarıdan çok anlaşıldımı ameliyat olduktan sonra ben eşim dışında en yakınıma bile söylemeyi düşünmüyorum doktorun kimdi acaba sakıncası yoksa söylermisin ben aykut mısırlıoğlundan randevu aldım görüşmeye gidicem bi en kısa zamanda bide son soru olduktan sonra sünyen benin kaç oldu kas altında protez dahada küçük duruyomuş diye duydum ben 80b istiyorum acaba kaç cc de bu sonuç çıkıyo en fazla 80d olsun istiyorum senişn şuan kaç acaba bedenin boyun kilon kaç acaba çok teşekkürler şimdiden

benim de ağrı eşiğim yüksektir canım fazla tatlı değildir.ama burada böyle çok acı çekenleri okuyunca korktum şimdi kendimi hazırladım ağrı olabiliceğine ama bu kadar da çok ağrır diye düşünmedim sadece 2gün en fazla yatıp kalkarken ağrır diye düşünmüştüm daha fazlasına alıştırmam gerek sanırım kendimi:(

korktum valla ama değer....

Korkma canım,inan bana öyle korkulacak dayanılmayacak agrı degil bunlar.Ameliyattan ilk uyanınca narkozunda verdigi etki ile agrılarınızı en yüksek şekilde hissediyorsunuz.Hemen çok güçlü agrı kesiciler yapılıyor zaten,bir saat sonra bebekler gibi mışıl mışıl uyuyorsunuz :34: Daha sonrasında yatıp kalkarken zorluk yaşıyorsunuz,yanınızda kalacak,size yardımcı olacak birisi varsa süper oluyor.Aman haa sakın kendi başınıza yatıp kalkiyim demeyin.Kollarınızı zorlamayın,agır kaldırmayın.Öyle çok fazlada yatmayın,kalkın yürüyün..Ne kadar fazla hareket,o kadar erken iyileşme süreci :34: İlk birinci hafta sonrasında herşey yoluna girmeye başlıyor zaten,eger dren olayınız olursa drenler rahatsızlık veriyor ama drenler çıkarılınca bebekler gibi hafiflemiş hissediyorsunuz kendinizi..Ameliyattan sonra kendinize dikkat edin kızlar,ilk bir ay bu çok önemli,başarılı geçmiş bir operasyonu tam tersine çevirebilirsiniz Allah korusun..Aman dikkat :40: Tabiki bu harika sonuca bu yaşanacak acılar,sıkıntılar deger..Herşey gönlünüzce olsuunn...:16::16:

valla kızlar siz anlattıkca ben inanamıyorum ben ameliyat olalı 8 gün oldu ama inanılmaz iiyim..28.de ameliyat oldum 29.da hastaneden çıktım doktor sakın yatma gez dedi bana ve ben hastaneden çıktım boğaz turu yaptım gezdim tozdum ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşiyorsun ayrıca benim ameliyatım kasaltıydı buna ramen ben hastaneden çıktığım gün iileştim valla sadece ilk 3 gün kendim kalkamıyordum yataktan ama şimdi hem kendi kendime yatıp kalkıyorum hemde yan yatıyorum herşey inanılmaz yolunda maşallahhhh....

sedosh merhaba, dual plan mı seninki ? kesi nerden ve kaç cc ?

kızlar ameliyatın üzerinden 1.5 yıl geçti ama sol göğsüm hala ara ara batıyor. Herşey yolunda ama işte tek sıkıntı ara ara batmaların olması =((

kızlar ameliyatın üzerinden 1.5 yıl geçti ama sol göğsüm hala ara ara batıyor. Herşey yolunda ama işte tek sıkıntı ara ara batmaların olması =((

Canım hamilemisin sen şimdi? Eger hamileysen hamileligin son dönemlerinde özellikle gögüste süt oluşması başlıyor ve bahsettigin o batmalar bu yüzden olabilir :34:

Canım hamilemisin sen şimdi? Eger hamileysen hamileligin son dönemlerinde özellikle gögüste süt oluşması başlıyor ve bahsettigin o batmalar bu yüzden olabilir :34:

canım bebeğimi 8. haftada kaybettim burdan kaldırmayı unutmuşum. Gebelikle alakalı değil yani ama nefes darlığım varmış ondanmış...

Back