• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça protezi ameliyati

sevde456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
3
0
1
33
Merhabalar.annem 65 yaşında kalça incelenmesinden dolayı yürüyemiyor kalca protezi ameliyatı olmasi gerekiyor. Ameliyat süreci ve sonrası tedirgin ediyor. Doktorlar son evrede olduğu için diğer yöntemlerin etkili olmayacağını söyledi. Böyle sorun yaşayıp ameliyatsız iyilesebilen var mı? Ameliyat riskleri süreçi nasıl bilginiz var mı? Hastanede kaç gün kalınıyor? Ankara da önerebileceğiniz doktor hastane var mı? Şehir hastanesi ve Gazi hastanesi olabilir denildi ama ayrintili bilgimiz yok

Merhabalar.annem 65 yaşında kalça kireclenmesinden dolayı yürümekte zorlaniyor.r kalca protezi ameliyatı olmasi gerekiyor. Ameliyat süreci ve sonrası tedirgin ediyor. Doktorlar son evrede olduğu için diğer yöntemlerin etkili olmayacağını söyledi. Böyle sorun yaşayıp ameliyatsız iyilesebilen var mı? Ameliyat riskleri süreçi nasıl bilginiz var mı?Ameliyattan sonra Hastanede kaç gün kalınıyor? Ankara da önerebileceğiniz doktor hastane var mı? Şehir hastanesi ve Gazi hastanesi olabilir denildi ama ayrintili bilgimiz yok

Merhabalar.annem 65 yaşında kalça kireclenmesinden dolayı yürümekte zorlaniyor.r kalca protezi ameliyatı olmasi gerekiyor. Ameliyat süreci ve sonrası tedirgin ediyor. Doktorlar son evrede olduğu için diğer yöntemlerin etkili olmayacağını söyledi. Böyle sorun yaşayıp ameliyatsız iyilesebilen var mı? Ameliyat riskleri süreçi nasıl bilginiz var mı?Ameliyattan sonra Hastanede kaç gün kalınıyor? Ankara da önerebileceğiniz doktor hastane var mı? Şehir hastanesi ve Gazi hastanesi olabilir denildi ama ayrintili bilgimiz yok
Ben yaklaşık 10 gün önce çift taraflı kalça protez ameliyatı oldum.İstanbul ulus Liv Hast.iki taraf aynı anda yapıldı doğumsal kalça çıkığım yıllar sonra bana ağrı yaptı topallama başlayınca ameliyata karar verdim
Ankara da Berk Güçlü İyi bir Dr ikisini aynı anda yapamam dediği için İstanbul a gittim ben

Ameliyatta korkacak bir şey yok Dr a ve ekibine güveneceksin birçok test yapılıyor zaten sonrası biraz meşakkatli

Back
X