- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
Yavrum benim çevrendekilerin ne dediğini değil kendi mutluluğunu düşün.Kim ne derse desin,ne düşünürse düşünsün...Boş şeyler bunlar,kendi kendini kemirir durursun,hiç yere...Sen istiyorsan gerisini hiç düşünme ve çizginde emin adımlarla yürüArkadaşler merhaba,
Bende nerdeyse 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum.Tabi kafamı kurcalayan bazı şeyler var.Bunlardan biri de acaba çevremdeki insanlar fark ederse kendimi nasıl hissederim psikolojisi. :26:
benim işyerim erkek ağırlıkta ama sonuçta bır erkek tutupta bana göğüslerin birden büyüdü diyemezama bayan arkadaşlarımdan muhakkak farke edip soranlar , sormasalarda rahatsız edici bakacak olanlar var o zaman kendimi nasıl hissederim yada sorarlarsa acaba nasıl bir cevap veriririm diye huzursuz oluyorum. Normalde mıllet ne der psikolojisi yoktur bende ama bu konuda nedense huzursuzum en çok iş çevrem konusunda. Daha önce göğüslerden konusuyoduk bayanlar arasında. Benımkının ufak oldugunu belirten bişey de söyledıler , yanı fark etmemeleri pek mümkün değil.
benimle aynı duyguları hissedenler var mı ? başkaları ne der diye bu sevdam dan da vazgececek değilimmm
Arkadaşler merhaba,
Bende nerdeyse 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum.Tabi kafamı kurcalayan bazı şeyler var.Bunlardan biri de acaba çevremdeki insanlar fark ederse kendimi nasıl hissederim psikolojisi. :26:
benim işyerim erkek ağırlıkta ama sonuçta bır erkek tutupta bana göğüslerin birden büyüdü diyemezama bayan arkadaşlarımdan muhakkak farke edip soranlar , sormasalarda rahatsız edici bakacak olanlar var o zaman kendimi nasıl hissederim yada sorarlarsa acaba nasıl bir cevap veriririm diye huzursuz oluyorum. Normalde mıllet ne der psikolojisi yoktur bende ama bu konuda nedense huzursuzum en çok iş çevrem konusunda. Daha önce göğüslerden konusuyoduk bayanlar arasında. Benımkının ufak oldugunu belirten bişey de söyledıler , yanı fark etmemeleri pek mümkün değil.
benimle aynı duyguları hissedenler var mı ? başkaları ne der diye bu sevdam dan da vazgececek değilimmm
Anlamazlar şekerim full destek tam destek kullanıyorsan
bu senin bedenin ve taktıracağın protezin büyüklüğü ile alakalı biraz benimkiler 75a bile zorken şimdi 80 b dolu dlu oluyor 260 cc kondu dışardan kimse bişi anlamdaı bol bişeyde giymiyorum rahat ol ol çık hazır kış mevsimindeyiz zaten kalın giyinyoruz sen bak ol bunları hiç düşünmeyeceksin bile :)
Canım bende ameliyattan önce 80b cup sütyen kullanıyordum,şu anda 75-80 d cup sütyen kullanmama ragmen fazla dekolte vermedigim sürece önceden dolgulu sütyenlerle nasıl duruyorsa şimdide aynı görüntü teşkil ediyor kiii..bana 400cc takıldı.Yazın bikini ve v yaka t shırt lerle tabi belli oluyor ama yuvarlak yaka kıyafetlerle hiçbir sorun yaşamıyorum emin ol.Ayrıca başkaları ne düşünecek diye hiç kafaya takma bunu.Senin şu anki az gögsünle fırstını buldukça konusunu senin yüzüne karşı konuşmaya çekinmezler,sen kırılacakmısın,üzülecekmisin hiiiççç düşünmezler..Sen bu ameliyatı olduktan sonrada kıskançlıklarından kendilerini yer bitirirler.Bu ameliyatı olmak ayıp birşey degilki.Önemli olan kendini mutlu,özgüveni tam,kendinden emin bir hale gelmek degilmidir??Hiç ameliyat olacagını bile paylaşma herkesle,çok samimim buldugun birkaç kişi ile paylaş,ama bunlar seni kesinlikle anlayacak arkadaşların olsun.Yazında yeni bikinilerini giyip kabinden dışarı çıktıgında herkes senin güzel görüntüne hayran hayran baksınSeninle sevinen sevinir,üzülen kıskananlarda kendi kendilerini yer bitirirler.Onların senin yanında olmasına gerek yok zaten..Hayat senin hayatın,karalarını sen vereceksin tabiki..
arzumcum canım çok teşekkürler, o kadar güzel yazmışsın ki çok duygulandım inanevet aynen dediğin gibi hayat benim hayatım, belkide dğer arkadaşların dediği gibi yaptırınca o mutlulukla bunları düşünmek aklıma bile gelmeyecek ama insanlar malesef düşüncesiz olur olmadık yerlerde olmadık sözler sarfedebiliyorlar ama sizler sayesinde daha da motive oluyorum, allahım yardımcı olsun ve bende bu isteğime bir an önce kavuşayım nolur
Arkadaşler merhaba,
ben doldura doldura bir hal olduğum için ameliyattan sonra kimse boyut anlamında anlamayacak. rahatsızlık hissedersen kilo aldım biraz ve kistim var ilaç kullanıyorum o yapıyomuş dersin. onlara açıklama yapmak zorundaymışsın gibi cevap verme ki çakmasınlar. geçiştirerek cevap ver. canını sıkma, mutlu olacağın boyutu yaptır. ameliyata daha varsa şimdiden büyütmeye başla bedenini, dolgu vb ile.
evet canım doğru dıyosun, şimdiden doldurmak lazım, tedirgin olmama gerek yok değil miteşekkürler cevabın içinnnnnnn
bende senin gibi cevreye takmistim 390 c buyuk gelecek herkes anlar diye korka korka ameliyata girdim.ameliyatima 3 ay kala ust uste 3 sutyen giydim veee hic kimse anlamadi.sende bi dene istersen ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?