- Konu Sahibi kumralimkumral
-
Arkadaşler merhaba,
Bende nerdeyse 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum.Tabi kafamı kurcalayan bazı şeyler var.Bunlardan biri de acaba çevremdeki insanlar fark ederse kendimi nasıl hissederim psikolojisi. :26:
benim işyerim erkek ağırlıkta ama sonuçta bır erkek tutupta bana göğüslerin birden büyüdü diyemezama bayan arkadaşlarımdan muhakkak farke edip soranlar , sormasalarda rahatsız edici bakacak olanlar var o zaman kendimi nasıl hissederim yada sorarlarsa acaba nasıl bir cevap veriririm diye huzursuz oluyorum. Normalde mıllet ne der psikolojisi yoktur bende ama bu konuda nedense huzursuzum en çok iş çevrem konusunda. Daha önce göğüslerden konusuyoduk bayanlar arasında. Benımkının ufak oldugunu belirten bişey de söyledıler , yanı fark etmemeleri pek mümkün değil.
benimle aynı duyguları hissedenler var mı ? başkaları ne der diye bu sevdam dan da vazgececek değilimmm
Arkadaşler merhaba,
Bende nerdeyse 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum.Tabi kafamı kurcalayan bazı şeyler var.Bunlardan biri de acaba çevremdeki insanlar fark ederse kendimi nasıl hissederim psikolojisi. :26:
benim işyerim erkek ağırlıkta ama sonuçta bır erkek tutupta bana göğüslerin birden büyüdü diyemezama bayan arkadaşlarımdan muhakkak farke edip soranlar , sormasalarda rahatsız edici bakacak olanlar var o zaman kendimi nasıl hissederim yada sorarlarsa acaba nasıl bir cevap veriririm diye huzursuz oluyorum. Normalde mıllet ne der psikolojisi yoktur bende ama bu konuda nedense huzursuzum en çok iş çevrem konusunda. Daha önce göğüslerden konusuyoduk bayanlar arasında. Benımkının ufak oldugunu belirten bişey de söyledıler , yanı fark etmemeleri pek mümkün değil.
benimle aynı duyguları hissedenler var mı ? başkaları ne der diye bu sevdam dan da vazgececek değilimmm
Kızlar ben İstanbul'a kısa süreliğine geldiğim için drenlerim cebimde sabah aksam geziyorum, kız-erkek bütün arkadaslarım öğrendi bilesadece kimse neden yaptırdığımı anlamıyor, özellikle beni bikinili görenler. Ama kimsenin olumsuz bir tepkisi olmadı.
kızlar çok teşekkürler fikirler için, hepsi süper, maalesef ınsanlar düşüncesız, karşısındaki ne hisseder dıye düşünmeden konusabiliyorlar.Dediğiniz gibi benim hayatım kime ne ! şimdi engelım annemı ıkna etmek hala edemedım, cesaretımı toplayıp bir kere daha konuşmam lazım
canım herkes kıskançlıktan bir sürü laf edebilir ama kime ne.. artık estetik bir ihtiyaç bunu herkes söylüyor. önemli olan senin ne hissettiğin nasıl mutlu oldugundur. kücükken alaycı konusurlar büyünce kıskanc.. insanoglu maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?