• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olduğumu çevremdekiler de fark ederse...

Arkadaşler merhaba,
Bende nerdeyse 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum.Tabi kafamı kurcalayan bazı şeyler var.Bunlardan biri de acaba çevremdeki insanlar fark ederse kendimi nasıl hissederim psikolojisi. :26:
benim işyerim erkek ağırlıkta ama sonuçta bır erkek tutupta bana göğüslerin birden büyüdü diyemez :1: ama bayan arkadaşlarımdan muhakkak farke edip soranlar , sormasalarda rahatsız edici bakacak olanlar var :50: o zaman kendimi nasıl hissederim yada sorarlarsa acaba nasıl bir cevap veriririm diye huzursuz oluyorum. Normalde mıllet ne der psikolojisi yoktur bende ama bu konuda nedense huzursuzum en çok iş çevrem konusunda. Daha önce göğüslerden konusuyoduk bayanlar arasında. Benımkının ufak oldugunu belirten bişey de söyledıler , yanı fark etmemeleri pek mümkün değil.
benimle aynı duyguları hissedenler var mı ? başkaları ne der diye bu sevdam dan da vazgececek değilimmm :20:

küçklüğünden onlara ne dilegetirmeleri snir bişey.ne gerek var söylemelerine böyle insanlara kıl oluyorum

Arkadaşler merhaba,
Bende nerdeyse 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum.Tabi kafamı kurcalayan bazı şeyler var.Bunlardan biri de acaba çevremdeki insanlar fark ederse kendimi nasıl hissederim psikolojisi. :26:
benim işyerim erkek ağırlıkta ama sonuçta bır erkek tutupta bana göğüslerin birden büyüdü diyemez :1: ama bayan arkadaşlarımdan muhakkak farke edip soranlar , sormasalarda rahatsız edici bakacak olanlar var :50: o zaman kendimi nasıl hissederim yada sorarlarsa acaba nasıl bir cevap veriririm diye huzursuz oluyorum. Normalde mıllet ne der psikolojisi yoktur bende ama bu konuda nedense huzursuzum en çok iş çevrem konusunda. Daha önce göğüslerden konusuyoduk bayanlar arasında. Benımkının ufak oldugunu belirten bişey de söyledıler , yanı fark etmemeleri pek mümkün değil.
benimle aynı duyguları hissedenler var mı ? başkaları ne der diye bu sevdam dan da vazgececek değilimmm :20:

canım herkes kıskançlıktan bir sürü laf edebilir ama kime ne.. artık estetik bir ihtiyaç bunu herkes söylüyor. önemli olan senin ne hissettiğin nasıl mutlu oldugundur. kücükken alaycı konusurlar büyünce kıskanc.. insanoglu maalesef..

öncelikle kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığınızı hissettirin bu tür insanlara. olur da başkalarının yanında da sizi sözleriyle sıkıştıracak olanlar olursa kortizon ilacı kullandığınızı ve bunu size hatırlattıkları için rahatsız olduğunuzu sakin bir biçimde söyleyin. kızarsanız daha çok şüphelenirler. bu sizin hayatınız ve kimse karışamaz. rahat olun kızlar.

canım bence bunları kafana hıç takma . gereksiz yere kendını yorma bence. bırak farkedilirse de edilsin herkes meraktan catlayacaktır acaba nasıl oldu diye.

Kızlar ben İstanbul'a kısa süreliğine geldiğim için drenlerim cebimde sabah aksam geziyorum, kız-erkek bütün arkadaslarım öğrendi bile :52: sadece kimse neden yaptırdığımı anlamıyor, özellikle beni bikinili görenler. Ama kimsenin olumsuz bir tepkisi olmadı.

Kızlar ben İstanbul'a kısa süreliğine geldiğim için drenlerim cebimde sabah aksam geziyorum, kız-erkek bütün arkadaslarım öğrendi bile :52: sadece kimse neden yaptırdığımı anlamıyor, özellikle beni bikinili görenler. Ama kimsenin olumsuz bir tepkisi olmadı.

benım anlamadıgım neden boyle tepkili yaklasanlar oluyor acaba . tepki vereck bıser yok kı ortada.

kızlar çok teşekkürler fikirler için, hepsi süper, maalesef ınsanlar düşüncesız, karşısındaki ne hisseder dıye düşünmeden konusabiliyorlar.Dediğiniz gibi benim hayatım kime ne ! şimdi engelım annemı ıkna etmek hala edemedım, cesaretımı toplayıp bir kere daha konuşmam lazım :50:

kızlar çok teşekkürler fikirler için, hepsi süper, maalesef ınsanlar düşüncesız, karşısındaki ne hisseder dıye düşünmeden konusabiliyorlar.Dediğiniz gibi benim hayatım kime ne ! şimdi engelım annemı ıkna etmek hala edemedım, cesaretımı toplayıp bir kere daha konuşmam lazım :50:

sen bence ınsanları bosver sonucta bu senı mutlu edecek birsey. bence yaptırınca senı kıskanacak cok ınsan cıkacak ama sırf sana gıcık olsun dıye olumsuz seyler soyleyebılırler kısacası cekemeyebılırler güzellikleri:D umarım annenı de ıkna edersın de sen de güzelliklerine kavusursun canım

2 sene önce boğaziçi tıpta silikon ameliyatı oldum.İnternetten telefonunu alıp ara bilgi al bence Burçin Hanım vardı o zaman halkla ilişkiler uzmanı gayet ilgili bi bayan ondan bilgi alabilirsin.Benim ameliyatımı doktor Ufuk'a olmuştum.Hala orada çalışıyormu bilemiyorum maalesef ama ben memnun kalmıştım.Sadece 1gün yatıp çıktım.Ben de ameliyatımı sömstrda istanbulda oldum daha sonra izmire döndüm ameliyattan 5gün sonra işe başladım.Çok memnunum küçük göğüslü bütün bayanlara öneririm üzerinde çok çok düşünmek saçma bence o ne der bu ne der diye insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı kim ne der diye düşünecek kadar uzun değil hayat...Bu arada göğüslerimi kış ortasında yaptırdığım ve ameliyattan sonra silikonlu sütyen takmadığım için ve soğuktan dolayı kazak giydiğim için çalıştığım yerde kimse farketmemişti.:52::32:

Back