- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
evet, 2 taneyi anlayabiliyorum ama 3 tane ile nasıl rahat ettiniz
benim aklıma bile gelmedi böyle şeyler, gerçi ben olan meme dokumu alttan ittirerek yukarıda dolgunluk sağladığım için düşünmedim herhalde. yine de ameliyattan sonra şimdikinden büyük olacağını tahmin ediyorum.
bir de şöyle bakıyorum olaya, o kadar para ve can acısı, biraz da belli oluversin :)
kızlardan soran olursa da reglim şiştiler, hormonal bir sorunum var ilaçlar şişirdi gibi bahaneler bulunabilir. zaten göğüsler otururken bir miktar ineceği için o arada da insanların gözü alışmış olur, eski hallerine döndüler dersiniz olur biter
çok mu hafife aldım ki bilmem
benim aklıma bile gelmedi böyle şeyler, gerçi ben olan meme dokumu alttan ittirerek yukarıda dolgunluk sağladığım için düşünmedim herhalde. yine de ameliyattan sonra şimdikinden büyük olacağını tahmin ediyorum.
bir de şöyle bakıyorum olaya, o kadar para ve can acısı, biraz da belli oluversin :)
kızlardan soran olursa da reglim şiştiler, hormonal bir sorunum var ilaçlar şişirdi gibi bahaneler bulunabilir. zaten göğüsler otururken bir miktar ineceği için o arada da insanların gözü alışmış olur, eski hallerine döndüler dersiniz olur biter
şu surumda en mantıklısı dolguyuarttırmak görünüyorrr, dekolteyı de yerıne göre verırız dımı canımValla ben 400cc ile önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü veriyorsa kıyafetle aynı görüntüyü yakaladım.Dekolte vermediginiz sürece belli olmuyor arkadaşlar..Kendinize eziyet çektirmeyin hiç boşuboşuna..
inanırmısın benımkıde cok bezer bır konuMaalesef aynı durum bende de mevcut .Dekolteyi çok seviyorum ama alttan sıkıştırıyorum yandan bastırıyorum olmuo olmuo :) Full destekli dolaşıyorum her zaman ,eve gidip sütyenimi çıkardığım zaman tahta gibi oluyo, 13 yasında yeğenim var fakat kocaman memeleri var teyze yarısını sana veriyimmi diyor :) ahh ahhh kaç senedir cesaret edemiyordum ama şimdiii şiddetle istiyorum.. Hatta size ne zaman kafama dank ettiğini de anlatabilirim :) çok üzüdüydü:)
Geçtiğimiz yaz erkek arkadasım aradı hadi havuza gidiyoruz yarım saate kadar alıyorum senı dedi ..ok dedim bende aceleden hiç kullanmadığım üçgen ve içinde destek namına hiç bişey olmayan bikinimi almışımsize şöyle söyliyim bikinimi giydimm aynaya bakıyorum amaan tanrım sankı erkek çocuğu var karşımda :S havuzda herkezin içine çıkmak eziyet oldu kollarım sürekli memelerimde nası saklıyorum nası saklıyorum Artık tak dedi ve sizleride okudukdan sonra kesin yaptırmaya gerine gerine gezmeye ve bu konudaki psikolojimi düzeltmeye karar verdim.Allah izin verirse ocak gibi ameliyatımı olacağım fakat dr. arayışındayım şuanda..Bana ışık olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim bayanlar :)
bende öyle düşünüyorum, bır süre sonra gözler alışacagı için sorun olmaz, kı bır kere soran bırdaha sormaz heralde ha haaaa
dene dene canim baska care yok.ameliyat tarihin bellimiinanır mısın canım bugün 2 sütyen giyip geldim işe, yazdığını okudumtamam 3ü de deneyim teşekkürlerrrr
arzumcum canım çok teşekkürler, o kadar güzel yazmışsın ki çok duygulandım inanevet aynen dediğin gibi hayat benim hayatım, belkide dğer arkadaşların dediği gibi yaptırınca o mutlulukla bunları düşünmek aklıma bile gelmeyecek ama insanlar malesef düşüncesiz olur olmadık yerlerde olmadık sözler sarfedebiliyorlar ama sizler sayesinde daha da motive oluyorum, allahım yardımcı olsun ve bende bu isteğime bir an önce kavuşayım nolur
bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim bende aynı şeyleri düşünüyorum biz doğuda görev yapıyoruz bi kaç doktorla görüştüm şubat tatilinde muayneye gidicem boğaz içi tıp merkezine bide bi kaç doktor var aklımda sizce boğaz içi tıp nasıl biyer bilginiz varmı bide çok kısa bi dönem sömestir tatili çalışmıyorum ama çevreye söylemiycem anlaşılırmı ameliyatdan kalkıp eve geldiğimde halsizlik falan oluyormu hiç hareket edilemiyormu eşimle kayınvaldemlerden saklıycaz çünkü aynı binadayız malesef sizce sorun olurmu tecrübeliriniz yazarsanız sevinirim çok teşekkürler
bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim bende aynı şeyleri düşünüyorum biz doğuda görev yapıyoruz bi kaç doktorla görüştüm şubat tatilinde muayneye gidicem boğaz içi tıp merkezine bide bi kaç doktor var aklımda sizce boğaz içi tıp nasıl biyer bilginiz varmı bide çok kısa bi dönem sömestir tatili çalışmıyorum ama çevreye söylemiycem anlaşılırmı ameliyatdan kalkıp eve geldiğimde halsizlik falan oluyormu hiç hareket edilemiyormu eşimle kayınvaldemlerden saklıycaz çünkü aynı binadayız malesef sizce sorun olurmu tecrübeliriniz yazarsanız sevinirim çok teşekkürler
Yavrum benim çevrendekilerin ne dediğini değil kendi mutluluğunu düşün.Kim ne derse desin,ne düşünürse düşünsün...Boş şeyler bunlar,kendi kendini kemirir durursun,hiç yere...Sen istiyorsan gerisini hiç düşünme ve çizginde emin adımlarla yürüHayat senin
hoşgeldin aramıza.
kayınvaliden farkedecektir canım.ama ona göğsünde kitle olduğunu doktorun biyopsi istediğini ve yaptırdığını ama kötü birşey çıkmadığını söylersin olur mu tatlım.böylece sana bebek gibi bakacaklar ve ilgilenecekler.sende ameliyat sonrasını rahatça geçireceksin:)
aynen yavruşum haklısın kış mevsiminde olmak daha rahat kazak mazak üşütmeyelim cicileri haahaa:)))kızz nerde senin fotolar bakiiiim
mrblar burcucum bende bu ameliyatı olmak isteyenlerdenim arzum77 ninde hayranıyım burdan slmlar, konuya geleyim senin fotonada bayıldım istekde yolladım sana foton varsa bakayım diye ve sana sorularım olacak protezin büyüklüğünedir, hangi protez kullanıldı damlamı, yuvarlakmı, ameliyattan önce göğsünüzün ölçüsü veya sütyen ölçünüz kaçtı bide boy, kilo, kaç cvplarsanız sevinirim. ve bu arada gerçekten okadar doğal duruyorki sana da çok yakışmış cicişlerin darısı başımıza full golgulardan kurtulmak istiyorum artık.
son zamanlarda sılıkonun kullanılan maddlerden doayı zararlı olduğu soylenıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?