• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olduğumu çevremdekiler de fark ederse...

evet, 2 taneyi anlayabiliyorum ama 3 tane ile nasıl rahat ettiniz :1:
benim aklıma bile gelmedi böyle şeyler, gerçi ben olan meme dokumu alttan ittirerek yukarıda dolgunluk sağladığım için düşünmedim herhalde. yine de ameliyattan sonra şimdikinden büyük olacağını tahmin ediyorum.
bir de şöyle bakıyorum olaya, o kadar para ve can acısı, biraz da belli oluversin :)
kızlardan soran olursa da reglim şiştiler, hormonal bir sorunum var ilaçlar şişirdi gibi bahaneler bulunabilir. zaten göğüsler otururken bir miktar ineceği için o arada da insanların gözü alışmış olur, eski hallerine döndüler dersiniz olur biter :1:
çok mu hafife aldım ki bilmem

Valla ben 400cc ile önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü veriyorsa kıyafetle aynı görüntüyü yakaladım.Dekolte vermediginiz sürece belli olmuyor arkadaşlar..Kendinize eziyet çektirmeyin hiç boşuboşuna..:34:

Maalesef aynı durum bende de mevcut .Dekolteyi çok seviyorum ama alttan sıkıştırıyorum yandan bastırıyorum olmuo olmuo :) Full destekli dolaşıyorum her zaman ,eve gidip sütyenimi çıkardığım zaman tahta gibi oluyo, 13 yasında yeğenim var fakat kocaman memeleri var teyze yarısını sana veriyimmi diyor :) ahh ahhh kaç senedir cesaret edemiyordum ama şimdiii şiddetle istiyorum.. Hatta size ne zaman kafama dank ettiğini de anlatabilirim :) çok üzüdüydü:)
Geçtiğimiz yaz erkek arkadasım aradı hadi havuza gidiyoruz yarım saate kadar alıyorum senı dedi ..ok dedim bende aceleden hiç kullanmadığım üçgen ve içinde destek namına hiç bişey olmayan bikinimi almışım :( size şöyle söyliyim bikinimi giydimm aynaya bakıyorum amaan tanrım sankı erkek çocuğu var karşımda :S havuzda herkezin içine çıkmak eziyet oldu kollarım sürekli memelerimde nası saklıyorum nası saklıyorum :( Artık tak dedi ve sizleride okudukdan sonra kesin yaptırmaya gerine gerine gezmeye ve bu konudaki psikolojimi düzeltmeye karar verdim.Allah izin verirse ocak gibi ameliyatımı olacağım fakat dr. arayışındayım şuanda..Bana ışık olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim bayanlar :):3:

benim aklıma bile gelmedi böyle şeyler, gerçi ben olan meme dokumu alttan ittirerek yukarıda dolgunluk sağladığım için düşünmedim herhalde. yine de ameliyattan sonra şimdikinden büyük olacağını tahmin ediyorum.
bir de şöyle bakıyorum olaya, o kadar para ve can acısı, biraz da belli oluversin :)
kızlardan soran olursa da reglim şiştiler, hormonal bir sorunum var ilaçlar şişirdi gibi bahaneler bulunabilir. zaten göğüsler otururken bir miktar ineceği için o arada da insanların gözü alışmış olur, eski hallerine döndüler dersiniz olur biter :1:

bende öyle düşünüyorum, bır süre sonra gözler alışacagı için sorun olmaz, kı bır kere soran bırdaha sormaz heralde ha haaaa :27:

Valla ben 400cc ile önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü veriyorsa kıyafetle aynı görüntüyü yakaladım.Dekolte vermediginiz sürece belli olmuyor arkadaşlar..Kendinize eziyet çektirmeyin hiç boşuboşuna..:34:
şu surumda en mantıklısı dolguyuarttırmak görünüyorrr, dekolteyı de yerıne göre verırız dımı canım :1:

Maalesef aynı durum bende de mevcut .Dekolteyi çok seviyorum ama alttan sıkıştırıyorum yandan bastırıyorum olmuo olmuo :) Full destekli dolaşıyorum her zaman ,eve gidip sütyenimi çıkardığım zaman tahta gibi oluyo, 13 yasında yeğenim var fakat kocaman memeleri var teyze yarısını sana veriyimmi diyor :) ahh ahhh kaç senedir cesaret edemiyordum ama şimdiii şiddetle istiyorum.. Hatta size ne zaman kafama dank ettiğini de anlatabilirim :) çok üzüdüydü:)
Geçtiğimiz yaz erkek arkadasım aradı hadi havuza gidiyoruz yarım saate kadar alıyorum senı dedi ..ok dedim bende aceleden hiç kullanmadığım üçgen ve içinde destek namına hiç bişey olmayan bikinimi almışım :( size şöyle söyliyim bikinimi giydimm aynaya bakıyorum amaan tanrım sankı erkek çocuğu var karşımda :S havuzda herkezin içine çıkmak eziyet oldu kollarım sürekli memelerimde nası saklıyorum nası saklıyorum :( Artık tak dedi ve sizleride okudukdan sonra kesin yaptırmaya gerine gerine gezmeye ve bu konudaki psikolojimi düzeltmeye karar verdim.Allah izin verirse ocak gibi ameliyatımı olacağım fakat dr. arayışındayım şuanda..Bana ışık olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim bayanlar :):3:
inanırmısın benımkıde cok bezer bır konu :14: bende arkadaslarımla tatıle gıtmıştım erkek arkadasımda vardı o tatıl bana resmen zehır olduuu , önceden takmazdım kafama, ama o tatılde etraftakılere baktıkca kendıme baktıkca mutsuzlugum arttı ınşallah kurtulcaz ve göğsümüzü gere gere gıycez o bıkınılerııı :52:

bende öyle düşünüyorum, bır süre sonra gözler alışacagı için sorun olmaz, kı bır kere soran bırdaha sormaz heralde ha haaaa :27:

rahat etemek mi?yazin sicakliginda 3 tane sutyen sirtimdan boncuk boncuk ter akardi.ne yapacan iste insan takinca cevreye.
ust uste giydigim 3 sutyenin boyutunu 390 cc ile buldum ve hic kimse anlamadi bile. simdi ise ne diyorum keske 4 tane giyseymisim de 450 cc yapsaymsim.sonradan gormeyim doyumsuzum anacim ne yapayim.:1:rahatligi ben simdi buldum.kizlar mutsuzsaniz maddi durumunuzda varsa 1 dakka bile durmayin hemen olun yok boyle bir mutluluk ha birde yapmisken dolu dolu yapin:16::27:

arzumcum canım çok teşekkürler, o kadar güzel yazmışsın ki çok duygulandım inan :43: evet aynen dediğin gibi hayat benim hayatım, belkide dğer arkadaşların dediği gibi yaptırınca o mutlulukla bunları düşünmek aklıma bile gelmeyecek ama insanlar malesef düşüncesiz olur olmadık yerlerde olmadık sözler sarfedebiliyorlar :19: ama sizler sayesinde daha da motive oluyorum, allahım yardımcı olsun ve bende bu isteğime bir an önce kavuşayım nolur:14:

bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim bende aynı şeyleri düşünüyorum biz doğuda görev yapıyoruz bi kaç doktorla görüştüm şubat tatilinde muayneye gidicem boğaz içi tıp merkezine bide bi kaç doktor var aklımda sizce boğaz içi tıp nasıl biyer bilginiz varmı bide çok kısa bi dönem sömestir tatili çalışmıyorum ama çevreye söylemiycem anlaşılırmı ameliyatdan kalkıp eve geldiğimde halsizlik falan oluyormu hiç hareket edilemiyormu eşimle kayınvaldemlerden saklıycaz çünkü aynı binadayız malesef sizce sorun olurmu tecrübeliriniz yazarsanız sevinirim çok teşekkürler

bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim bende aynı şeyleri düşünüyorum biz doğuda görev yapıyoruz bi kaç doktorla görüştüm şubat tatilinde muayneye gidicem boğaz içi tıp merkezine bide bi kaç doktor var aklımda sizce boğaz içi tıp nasıl biyer bilginiz varmı bide çok kısa bi dönem sömestir tatili çalışmıyorum ama çevreye söylemiycem anlaşılırmı ameliyatdan kalkıp eve geldiğimde halsizlik falan oluyormu hiç hareket edilemiyormu eşimle kayınvaldemlerden saklıycaz çünkü aynı binadayız malesef sizce sorun olurmu tecrübeliriniz yazarsanız sevinirim çok teşekkürler

hoşgeldin aramıza.
kayınvaliden farkedecektir canım.ama ona göğsünde kitle olduğunu doktorun biyopsi istediğini ve yaptırdığını ama kötü birşey çıkmadığını söylersin olur mu tatlım.böylece sana bebek gibi bakacaklar ve ilgilenecekler.sende ameliyat sonrasını rahatça geçireceksin:)

Bogaziçi Tıp Merkezinde görev yapan Dr.Defne Erkara var.Arkadaşım meme küçültme ameliyatını ona olmuştu.İsim olarak aklında olsun.Fiyat olarak çevre hastanelere ve doktorlara göre uygun bir yer.Gidip görüşmeni öneririm tabi..Bende ameliyattan önce kimseye söylemeden ameliyatımı oliyim diye düşünüyordum ama saklanabilecek bir durum degil tatlım..:50: Bende aile binasında oturuyorum,yani kayınvalidemlerle aynı binadayız..Ameliyattan sonra dinlenmen kollarını fazla hareket ettirmemen gerekiyor.Ayrıca sık sık kontrollerin olacak nasıl açıklayacaksın bu durumu.Ben mesela ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi sebebiyle acil ameliyata alındım tekrardan.Yatıp kalkarken birinin sırtından destek vermesi gerekiyor yani bir iki hafta biraz sıkıntılı geçiyor o yüzden birşeyler üretmen gerekiyor.Benim daha önce gögsümde fibrokistlerim vardı,aileme ve eşimin ailesine fibrokistlerimin alınması gerektigini ve sonrasındada silikon takılacagını söylemiştim.Ameliyata giderkende arkadaşım yardımcı olmuştu refakatçi olarak tabi eşimde yanımdaydı..Hallettik yani,bir sorun çıkmadı.Yani bir kılıf bulman gerekiyor.Leylacıgımında dedigi gibi çevrendekiler sende bir gariplik oldugunu farkedeceklerdir,bu durumu saklayamazsın.Biyopsi yaptırdım desen dikiş yerlerini mutlaka farkedecekler bu nasıl biyopsi böyle demezlermi yavv..:44: Bence en mantıklısı sen bu aralar sık sık doktora git,gögsünde kitle çıktıgını ve ameliyat olman gerektigini söyle.Bogaziçi tıp merkezini düşünüyorsan doktorunlada bu durumu paylaş,söyle aileden gizli yaptırdıgını.Doktora yada hemşirelere birşey sorarlarsa onlara kitle ameliyatı oldugunu söylerler..Yani en iyisi bence bu..Hadi kolay gelsin..Sorunsuz bir biçimde atlatırsın inşallahh..:31:

Yavrum benim çevrendekilerin ne dediğini değil kendi mutluluğunu düşün.Kim ne derse desin,ne düşünürse düşünsün...Boş şeyler bunlar,kendi kendini kemirir durursun,hiç yere...Sen istiyorsan gerisini hiç düşünme ve çizginde emin adımlarla yürü:34:Hayat senin:34::34:

aynen katiliyorum:46:

benim 325 cc takıldı ve dolgulu sütyenle hemen hemen aynı büyüklükte şu an.
3. gün işe devam ettim. Tamam çok rahat değildim ama çok hareket etmeyince bi sorun olmadı.
Kimse de bişey anlamadı. Ama biri sorsaydı spora gittim çok zorlamışım kendimi heryerim tutuldu dicektim :))

hoşgeldin aramıza.
kayınvaliden farkedecektir canım.ama ona göğsünde kitle olduğunu doktorun biyopsi istediğini ve yaptırdığını ama kötü birşey çıkmadığını söylersin olur mu tatlım.böylece sana bebek gibi bakacaklar ve ilgilenecekler.sende ameliyat sonrasını rahatça geçireceksin:)

teşekkürler kızlar biraz içim rahatladı aslında eşim bildiği için çok öenmesemiyorum diğerlerini bana çok destek veriyor ama benim 20 gün gibi kısa zamanda ameliyat olmam gerekiyor ocak 26 dan şubat 18 kadar gibi zaman dilimimiz var eşim doğuda görev yapıyor diyarbakıra geri dönücez ama aslen istanbulda oturuyoruz 2 ıllık için görev yapıyo eşim doğuda ama ben yazdansa kışın olup yaza kadar iyileşirim diye düşünüyorum kayınvaldemden çekinmemin sebebi biraz pimpirikli zaten çok büyük istemiyorum 300cc en fazla 80 olmasını istiyorum ve kas altı pütürtülü istiyorum araştırmalarıma göre en idali bu ama tabi doktorda onaylarsa sakıncası olmazsa çünkü boyum 1.60 50 kiloyum doğal olsun işstiyorum belki ozaman dışardan anlaşılmaz ama tek korkum şu kapsül olayı ve daha sonra şehir değiştircem için herhengi bi olumsuzluk olursa muayne olayları kafam çok karışık o yüzden pişman olmak beni çok korkutuyo doktorla konuşucam bu durumları tabi ama siz tecrübelisiniz iyileşme süreci çok ağrılı ve acılımı acaba çok teşekkürler inşallah hayırlısı olsun:54:

aynen yavruşum haklısın kış mevsiminde olmak daha rahat kazak mazak üşütmeyelim cicileri haahaa:)))kızz nerde senin fotolar bakiiiim

mrblar burcucum bende bu ameliyatı olmak isteyenlerdenim arzum77 ninde hayranıyım burdan slmlar, konuya geleyim senin fotonada bayıldım istekde yolladım sana foton varsa bakayım diye ve sana sorularım olacak protezin büyüklüğünedir, hangi protez kullanıldı damlamı, yuvarlakmı, ameliyattan önce göğsünüzün ölçüsü veya sütyen ölçünüz kaçtı bide boy, kilo, kaç cvplarsanız sevinirim. ve bu arada gerçekten okadar doğal duruyorki sana da çok yakışmış cicişlerin darısı başımıza full golgulardan kurtulmak istiyorum artık.

canım öncelikle istediğin göğüsleri en kısa zamanda kavuşursun inşallah diyorum..benim göğüslerim gerçekten çok doğal doktoruma o kadar minnettarım ki gerçek meme hiçbir farkı yok silikonu bulmak mümkün değil zaten..o kadar mutluyum ki şu an tarifi imkansız bunu anlatabilmenin..sorularını cevaplıyorum hemen.
175 boyum ve kilom da 60 yani manken gibi hatundum ameliyat öncesinde de bi memeler yoktu işte vardı da çook küçüktü a cup bile değildim o kadar söyleyeyim sana.. Şimdi dolu dolu c cup oldular. Doktorum Barış Çakır.Ameliyatımı Fulya Acıbadem Hastanesinde her şey dahil 6500 tl ye oldum. Natrelle marka 310 gram yüksek profil damla protez kullandı sevgili doktorcum..Damla protezin üst lobunun boş durduğunu iddia eden arkadaşlar var bakınız benim fotolar dolu dolu göğüslerim var dekoltesi şusu busu doğallığı her şeyi ile tek kelimeyle harika..bu konuda mütevazılık yapamayacağım üzgünüm:) sormak istediğin başka sorular da olursa seve seve cevaplarım canım.
bu arada konuyla hiç alakası yok biliyorum ama insanımızın %80 i bu kelimeyi yanlış kullanıyor lütfen mütevazi demeyin o kelime mütevazı dır..mütevazi birbirine paralel olan demektir..Türkçe mizi bilerek kullanırsak ne mutlu. Herkese bol bol kitap okumayı tavsiye ediyorum. Edebiyatçı yüreğim daha fazla kaldıramadı bu kelime burda çok kullanıyor ve hep yanlış kullanılıyor. Sevgiler.
mrblar burcucum bende bu ameliyatı olmak isteyenlerdenim arzum77 ninde hayranıyım burdan slmlar, konuya geleyim senin fotonada bayıldım istekde yolladım sana foton varsa bakayım diye ve sana sorularım olacak protezin büyüklüğünedir, hangi protez kullanıldı damlamı, yuvarlakmı, ameliyattan önce göğsünüzün ölçüsü veya sütyen ölçünüz kaçtı bide boy, kilo, kaç cvplarsanız sevinirim. ve bu arada gerçekten okadar doğal duruyorki sana da çok yakışmış cicişlerin darısı başımıza full golgulardan kurtulmak istiyorum artık.

Haaahaaaha...:9: Büyük gögüstü,küçük dogal gögüstü,dekolteydi,inek memesi,dolu dolu...Polemiginden sonra yazdıgımız kelimelerede karışılmaya başlanıldı ne güzel ohh..Kızlar lütfen yorum yazarken dikkatli olalım rahatsız olanlar varmış..Aman çok öyle rahat hissetmeyelim kendimizi burası öyle bir site degil zaten..Zorlayın kendinizi,rahat bırakmayın..

Damla protez konusuna gelince ben damla protezin üst lobunu çok doldurmadıgını söylemiştim,üzerime alıyorum bunu..Ben kendi fikrimi beyan ettim,herkes seçiminde doktor seçimidede özgürdür..Sen gögüslerinin görüntüsünden menmunsan sorun yok,bende menmunum sorun yok..Sen kendine göre açıklama yapabilirsin,bende kendi yaşadıgım tecrübeye göre :34: Fikir beyan edebiliriz evet zaten paylaştıgımız fotolarda herşey gayet açık ve net..Ben dimdik duruşumla egilmeden verdigim pozlarla vede kesinlikle dantelli dolgusuz sütyenlerle nasıl bir görüntüsü varsa onları paylaşıyorum..Kimin ne hangi görüntü hoşuna gider zevk meselesi.Ne demişler Zevkler ve renkler tartışılmazmış..Önemli olan vücudumuza,meme yapımıza göre protez şekli seçilmesidir..Ben damla protez bana kullanılsaydı benim gögüslerimi kaldırmazdı diye bir ifade kullandım..Ve bu bir gerçekti..Sen emzirmemişsin,gögsünün üst kısmında sonuçta bir boşalma yokmuş,gayet dogal durmuş..Dedigim gibi mutluysan sorun yok..Ama şunu bilinki ne kadarda ödemlerim gitti,artık küçülmez degişmez desenizde bir sene sonra şimdiki halinizden ne kadar farklı oldugunu zaman geçince anlayacaksınız..Zamana bırakın ve görün bakalım ne olacak :34:

Bu arada yanlış yazdıgım bir cümle kelime varsa sizi rahatsız ettiyse özür dilerim..Ben Almanyada dogdum,Türkiyeye geldigimde benim sıfır Türkçem vardı ayrıca bazende cepten yorum yazıyorum ve tabi hatalı harflere basabiliyorum..Belirtmek istedim..Yazdıgımız kelimelerede burada müdahale edilecekse pes diyorumm..Böyle,ben kendi adıma konuşuyorum rahatsız olan varsa benim yorumlarımı okumasın,arkadaş listesindede silsin.NOKTA...

tatlım malesef göğüslerinin "kalıcı" olarak büyümesini sağlayacak tek yöntem hatta tek sağlıklı yöntem silikon amelıyatları :34:

Back