Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.-3. aydan itibaren tam şeklini almaya başlıyor canımbenim bugün tam 2 hafta oldu o nedenle bu ölçüleri yazmam heralde doğru olmaz ama tam olarak ne kadar süre sonra ölçü oturmuş olur bilemiyorum bende merak ediyorum.göğüs altI çevrem 81değişmeyeceği için söyleyebilirim ama şişlikler inince çevresi kaç kalacak bilmiyorum?
z£yn€p;13059630 .!.:3 eylülde ameliyat oldum yani 8 ay oldu
Silikon göğüs altı kesisiyle kas üstüne yerleştirildi
kızlaar, benimki 260 cc mentor damla protez. ama ben bunlarla mutlu değilim, yeniden olmayı düşünüyorum
bnmkiler damla, straplez veya brzcık dekoltede bile dolgun durmuyo.doğal olsun derken fazla küçük oldu. yuvarlak nasıl duruyo, yaptıranlar tavsiye eder mi?
benim izlerim belli belirsiz, zor farkedilecek şekilde silikleştiEvet benim yöntemim gibi. Peki 8.ayda izlerinin durumu nasıl ??
Kremlerin faydasını gördün mü yada bunun için ekstra yaptığın bir şey var mı.
z£yn€p;13066414 .!.:benim izlerim belli belirsiz, zor farkedilecek şekilde silikleşti
izler için hiç birşey yapmadım ne krem kullandım ne de başka bişey
doktorum gerek görmedi
çok iyi ya :)) doktorunun eli hafifmiş :))
ben henüz tam bir karar verebilmiş değilim büyüklük ve şekil konusunda çünkü görüştüğüm iki dr birbirinden farklı şekilleri tavsiye ediyor yani birisi damla diğeri yuvarlak yapıyorum diyor...büyüklük konusunda her ikisi yakın ölçü verdiler .1. dr göğüste konacağı çap önemli olduğu için (benim 11 cm)190 veya 210 cc damla hight protez önerdi..ben bu ölçüleri küçük bulduğumu söyledim.2. dr aynı çap ölçüsüne 240 cc yuvarlak hight protez önerdi.163 boyum 47 kg ım.göğüs altı ölçüm sanırım 77 cm di.yani benim de aklım ölçüler ve şekil yüzünden çok karışık.günlerdir sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ctsi karar vermem gerek...
akai bende aynı durumdaydım.iki doktara gittim, ikiside birbirinden farklı şeyler tavsiye etti.
ama ikinci doktorun tavsiyelerini doğru buldum.sende forumu takip ediyorsan anlamışsındır.genelde yuvarlak high profil kullananlar en cok memnun.bende tercihimi bu yönde yaptım, sanırım 300-320 cc gibi bir protez yerleştiirlecek,
ameliyatım salı günü.heyacanla bekliyorum, birtek protezin nerden yerleştireceğiyle ilgili kafamda problemler var
kızlar 400 cc protez sizce cokmu buyuk hıc 400 cc taktırana rastlamadım forumda yaptıran varmıdır acaba
:)) ben rastlamadım hani görmüşlüğüm var ama ben bu sitede yaptırana rastlamadım
doktorun yaparım diyor mu onu taşımakta mesele yahu nerden baksan 1 kg :))
tabi sen koccaman istediken sonra yaparlar heralde.
armine 450 cc taktıran vardı nicki pınarkum dukızlar 400 cc protez sizce cokmu buyuk hıc 400 cc taktırana rastlamadım forumda yaptıran varmıdır acaba
nicleyata hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsun.umarım herşey istediğin gibi olur.Güzel haberlerini bekliycem...
z£yn€p;13100483 .!.:Ama senin vücuduna gidebilir o büyüklük zaten sana Naci Çelik önermişti bu büyüklüğü
Doktorun bi bildiği vardır muhakkak
Kalçan ve belin genişse mesela küçük protez takılınca orantılı olmaz