Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

benim bugün tam 2 hafta oldu o nedenle bu ölçüleri yazmam heralde doğru olmaz ama tam olarak ne kadar süre sonra ölçü oturmuş olur bilemiyorum bende merak ediyorum.göğüs altI çevrem 81değişmeyeceği için söyleyebilirim ama şişlikler inince çevresi kaç kalacak bilmiyorum?
2.-3. aydan itibaren tam şeklini almaya başlıyor canım
ama tam yerini 6. ayda alıyor

Son düzenleme:
Zeynepcim sen ne zaman ameliyat oldun ?? Ve hangi bölgeden silikon konuldu ??

3 eylülde ameliyat oldum yani 8 ay oldu
Silikon göğüs altı kesisiyle kas üstüne yerleştirildi

z£yn€p;13059630 .!.:
3 eylülde ameliyat oldum yani 8 ay oldu
Silikon göğüs altı kesisiyle kas üstüne yerleştirildi

Evet benim yöntemim gibi. Peki 8.ayda izlerinin durumu nasıl ??

Kremlerin faydasını gördün mü yada bunun için ekstra yaptığın bir şey var mı.

merhaba arkadaşlar ölçülerinizi yazdığınıza göre amelyat sorunsuz geçmiş çok sevindim adınıza benim planlanan haftaya fakat hala 2 doktor arasında kararsızım diyelirimi 1.Dr Fuat Yüksel digeri Dr Hasan Fındık bu doktorlar hakkında bilgi sahibi olanınız varmı bana önerebiliceğiz yardımcı olursanız çok sevinirim en azından haftaya bende ölçülerimi size yazarım :KK66:

kızlaar, benimki 260 cc mentor damla protez. ama ben bunlarla mutlu değilim, yeniden olmayı düşünüyorum:KK43:

bnmkiler damla, straplez veya brzcık dekoltede bile dolgun durmuyo.doğal olsun derken fazla küçük oldu. yuvarlak nasıl duruyo, yaptıranlar tavsiye eder mi?

kesnlkle yuwarlak tawsiye ederim inanılmaz güzel bi dekolte görüntüsü war.. :nazar:

Göğüs altı ölçüm 72cm, göğüs çevrem 90 cm, protezim 300 cc high profil yuvarlak protez
80 C sütyen kullanıyorum

Evet benim yöntemim gibi. Peki 8.ayda izlerinin durumu nasıl ??

Kremlerin faydasını gördün mü yada bunun için ekstra yaptığın bir şey var mı.
benim izlerim belli belirsiz, zor farkedilecek şekilde silikleşti
izler için hiç birşey yapmadım ne krem kullandım ne de başka bişey
doktorum gerek görmedi

z£yn€p;13066414 .!.:
benim izlerim belli belirsiz, zor farkedilecek şekilde silikleşti
izler için hiç birşey yapmadım ne krem kullandım ne de başka bişey
doktorum gerek görmedi

çok iyi ya :)) doktorunun eli hafifmiş :))

ben henüz tam bir karar verebilmiş değilim büyüklük ve şekil konusunda :KK43: çünkü görüştüğüm iki dr birbirinden farklı şekilleri tavsiye ediyor yani birisi damla diğeri yuvarlak yapıyorum diyor...büyüklük konusunda her ikisi yakın ölçü verdiler .1. dr göğüste konacağı çap önemli olduğu için (benim 11 cm)190 veya 210 cc damla hight protez önerdi..ben bu ölçüleri küçük bulduğumu söyledim.2. dr aynı çap ölçüsüne 240 cc yuvarlak hight protez önerdi.163 boyum 47 kg ım.göğüs altı ölçüm sanırım 77 cm di.yani benim de aklım ölçüler ve şekil yüzünden çok karışık.günlerdir sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ctsi karar vermem gerek...

ben henüz tam bir karar verebilmiş değilim büyüklük ve şekil konusunda :KK43: çünkü görüştüğüm iki dr birbirinden farklı şekilleri tavsiye ediyor yani birisi damla diğeri yuvarlak yapıyorum diyor...büyüklük konusunda her ikisi yakın ölçü verdiler .1. dr göğüste konacağı çap önemli olduğu için (benim 11 cm)190 veya 210 cc damla hight protez önerdi..ben bu ölçüleri küçük bulduğumu söyledim.2. dr aynı çap ölçüsüne 240 cc yuvarlak hight protez önerdi.163 boyum 47 kg ım.göğüs altı ölçüm sanırım 77 cm di.yani benim de aklım ölçüler ve şekil yüzünden çok karışık.günlerdir sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ctsi karar vermem gerek...

akai bende aynı durumdaydım.iki doktara gittim, ikiside birbirinden farklı şeyler tavsiye etti.
ama ikinci doktorun tavsiyelerini doğru buldum.sende forumu takip ediyorsan anlamışsındır.genelde yuvarlak high profil kullananlar en cok memnun.bende tercihimi bu yönde yaptım, sanırım 300-320 cc gibi bir protez yerleştiirlecek,
ameliyatım salı günü.heyacanla bekliyorum, birtek protezin nerden yerleştireceğiyle ilgili kafamda problemler var

akai bende aynı durumdaydım.iki doktara gittim, ikiside birbirinden farklı şeyler tavsiye etti.
ama ikinci doktorun tavsiyelerini doğru buldum.sende forumu takip ediyorsan anlamışsındır.genelde yuvarlak high profil kullananlar en cok memnun.bende tercihimi bu yönde yaptım, sanırım 300-320 cc gibi bir protez yerleştiirlecek,
ameliyatım salı günü.heyacanla bekliyorum, birtek protezin nerden yerleştireceğiyle ilgili kafamda problemler var

nicleyata hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsun.umarım herşey istediğin gibi olur.Güzel haberlerini bekliycem...

kızlar 400 cc protez sizce cokmu buyuk hıc 400 cc taktırana rastlamadım forumda yaptıran varmıdır acaba

kızlar 400 cc protez sizce cokmu buyuk hıc 400 cc taktırana rastlamadım forumda yaptıran varmıdır acaba

:)) ben rastlamadım hani görmüşlüğüm var ama ben bu sitede yaptırana rastlamadım :KK70:

doktorun yaparım diyor mu onu taşımakta mesele yahu :KK70: nerden baksan 1 kg :))

tabi sen koccaman istediken sonra yaparlar heralde.

armine 450 cc taktıran vardı nicki pınarkum du
Tuğrul Turan'a ameliyat olmuştu
Hatta bu büyüklüğe zor ikna etmişti Tuğrul Bey'i
Ama senin vücuduna gidebilir o büyüklük zaten sana Naci Çelik önermişti bu büyüklüğü
Doktorun bi bildiği vardır muhakkak
Kalçan ve belin genişse mesela küçük protez takılınca orantılı olmaz

nicleyata hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsun.umarım herşey istediğin gibi olur.Güzel haberlerini bekliycem...

zeyce çok araştırdım.sonunda bir tanesi içime sindi, diğerlerine göre biraz daha pahalı ama ben içime sindiği için Reha Gençosmanoğlunda karar verdim.salı günü ameliyatım var.pazartesi tekrar son kez görüşmeye gidecegim, ayrıntılar kararlaştırılacak..
ameliyattan sonrası ile ilgili gelişmeleride yazarım mutlaka.
heyacanla bekliyorum.))):sm_cool:

z£yn€p;13100483 .!.:
Ama senin vücuduna gidebilir o büyüklük zaten sana Naci Çelik önermişti bu büyüklüğü
Doktorun bi bildiği vardır muhakkak
Kalçan ve belin genişse mesela küçük protez takılınca orantılı olmaz

zeynepcim sen epey bilgilisin sanırım bu konuda, banada bir fikir verebilirmisin??
protezin nerden yerleştirileceğine karar veremedim.gögüs ucundan hassasiyet azalır veya tamamen kaybolur ve süt kanalları zarar görür diye korkuyorum
o yüzden gögüs altından diye düşündüm.ordada izden dolayı doğal gözükmezmi diye korkuyorum açıkçası.((

X