Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

arzum77 ameliyat olali 1 ay oldu kas üstü hp ama sanki basık duruyor daha erken mi sende de bu sekildemiydi daha şekli değişir mi acaba
Şekli tabiki değişir daha... Bende öyle basık bir görüntü yoktu ama zamanla alt kısma dolgunluk daha fazlalaştıkça ileri doğru çıkıklık daha fazlalaşıyor gibi oluyor. Bekle biraz,protez rahatlasın salsın kendini

Dr da öyle dedi daha yağ dokusu Sarıcak protezi dedi şekli değişip yakinasicak ve düzgün bi şekil alacak dedi. Saol içimi rahatlattin tskederim canim bide daha inmez dedi dr kas üstü olduğu için

Merhaba canim ben 6 nisanda gogus protezi tam karin germe liposuction ucunu bi arada yaptirdim korkacak bisey yok
Slm canim gecmis olsun simdi nasilsin nasil hissediyorsun iyilesmen zor oldu mu kime yaptirdin. Nekadar odedin bende yaptirmaya kesin karar verdim gogus karin germe ve lipo istiyorum

hayırlı olsun cnm sigara kullanıyor muydun.Benimkide bu y sonu ve ben hala içiyorum .beni izlemeye alır mısın cnm resimlerine bakayım.
Bende pazartesi ameliyat olucamben gunde 5 dal ancak iciyorum.doktorum birakmana gerek yok.az iciyorsun sorun olmaz dedi.ama ben yinede icemedim.1 haftadir sadece 1 tane ictim

Kizlar ben pazartesi ameliyat olucam.Doktorum sadece en kucuk beden penye sporcu atleti al dedi.penye hangi marka da var.birde ayni gun taburcu olucam.yanima pijama yada gecelik goturmeme gerek varmi.

Birde ben ameliyattan cikinca sargim olmayacakmis direk sporcu sütyeninigiyicekmisim.lutfen guzel bir penye sutyen onerisi verirmisin.yarin almam gerekiyor.

Slm canim gecmis olsun simdi nasilsin nasil hissediyorsun iyilesmen zor oldu mu kime yaptirdin. Nekadar odedin bende yaptirmaya kesin karar verdim gogus karin germe ve lipo istiyorum
Tesekkurler canim protez kas alti oldugu icin ilk uc hafta cok agrim oldu ama suan rahatim tam karin germe oldu hic pisman degilim yaptirdigim icin dumduz karnim cok memnunm ben alanyada yaptirdim bugune kadar hic bukadar ilgili guler yuzlu bir doktor gormemistim ben ingiltereden tek gittim ve ameliyat tan 5 gun sonra tek basima yolculuk yaptim hic korkma canimmm

Cok merak ediyorum canim.senin adina da cok sevindin en kisa zamanda darisi bana olsun. Korseyi kac gun taktin.gogusler nasil duruyor simdi? Nekadar odedin basenlere lipo da yapildimi

Dikişlerimin fotoğrafını koydum arkadaşlar, 17. Gün hali. Yorum yapabilecek olan var mı acaba
Nolur beni de izlemeye al bende gormek cok istiyorum. Bende olacam insallah
Nolur beni de izlemeye al. Bende hem karin germe hem gogus silikon hemde bacak lipo yaptircam

Daha dün üye olmuşsun, hiç fotoğrafın yok vs.. Anlarsın eminim, özel fotolar bunlar.
Canim ben coook eski uyeyim fakat eski sifremle giremiyorum sorun cikiyor mailim dinmus bende yeni actim tekrar. Bende sincan egitim ve arastirma da esabil eker beye karin germe gogus silikon ve basen lipo yaptiracam insallah. Suan annem yurt disinda sali gunu gelecek o gelimce gidecegiz. Malum refaktcim o olacak

Albüm yaparsanız alırım izlemeye
Simdi normal foto koymadim hic ama hele bi ameliyat oluyum hergun koyacagimdan emin olabilirsin. Normal kendi fotomu girmek istiyorsan koyarim. Ileri zamanda da burnumu yaptirmayi dusunuyorum burnumdan kucuk bir kemer var o beni cok rahatsiz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…