Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Aldım bile :) ben desenini gibi fotoğraflar ekleyeceğim bugün, hemen hemen aynı zamanda olmuşuz ameliyatı, benimki 325 natrelle. Kas altı mı seninki de

Evet aynı zamanda olmuşuz o yüzden öerak ettim dikişlerinin durumunu. Dikişlerin iyi gözüküyor. Benim kas zarı altına yapıldı. Pansumana devam etmiyor musun? Ben hala sabah akşam pansuman yapıyorum bi de ilk banyonu ne zaman yaptın. Ben 10 gün sonra yapabildim

Ben dikişerime su değdirmeden yapmıştım banyo, ameliyattan 5 gün sonra. Bayağı zor olmuştu ama :) yaralar iyileştiği ve yara kabukları düştüğü için artık pansuman yapmıyorum, 3 gün sonra silikon jel kullanmaya başlayacağım

Bu şekil bozukluğu ne zaman düzelir acaba i çıplak bakmak bile istemiyorum şu an, üstü çok dolgun altında meme yok

meme dokum olduğu için 255cc takıldı.. sanki hiç silikon takılmamış gibi ödemde inince iyice küçüldü.. bu siteyi ameliyat olduktan sonra öğrendim.. çok bilgim yoktu.. dr gel ameliyat edelim dese gidecem.. üzülüyorum..

Doktorunuzla paylaştınız mı peki memnun olmadığınızı?

Kizlar ben de 25 nisanda ameliyat oldum hic dokum yoktu natrelle 295 cc hp yuvarlak kas altı yapıldı. Suan cok şişler hareketlerim kısıtlı ama olsun herseye değer yıllardır istediğim şeydi sonunda cesaret edip yaptım keske simdiye kadar yapsaydım yaptirmak isteyen kimse beklemesin arkadaşlar herseye değiyor

ya darisi basima benimde 2 hafta kaldi ameliyata hala korkuyorum.ozellikle iz konusunda ensiseliyim.nasil duruyo izler gerci daha cok yeni. Kime oldunuz ameliyati.

ya darisi basima benimde 2 hafta kaldi ameliyata hala korkuyorum.ozellikle iz konusunda ensiseliyim.nasil duruyo izler gerci daha cok yeni. Kime oldunuz ameliyati.
Ben bursada oldum canim araştırma hastanesinde vedat menderese. Suan cok yeniyim dikislerim sargida benim hic korkum endisem yoktu ameliyata girerken sadece heyecanliydim ki hastaneye hic gitmeyen bi insanim. Umarım sen de rahat bi sekilde atlatirsin

Gecmis olsun bende sizin gibi ayni sekilde yaptirdim 19 nisanda sadece siz kas alti ben kas zar alti yaptirdim. Sonucunuzu merak ediyorum paylasirsaniz eger

Merhaba, ben de meme dikleştirme operasyonu yaptırmak istiyorum. Bunca sayfaya gözattım ancak nereden başlayacağımı bilemedim. Sanırım önce bir doktor kontrolüne gidip bilgi almak lazım. Izmir ya da İstanbul'da önerebileceğiniz doktorlar kimler? Bu arada ücretler nasıl? Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

İzmir için Doç.Dr. Fatih Uygur ile ilgili güzel yorumlar okudum. Bu doktora muayene olan ve operasyon geçiren var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…