Merhaba bugun nasil oldunuz merak ettim.agrilarda azalma varmiMerhaba ben pazartesi ameliyat oldum bu gün 4 gün oldu yani dayınılmaz bir ağrısı var evden çıkıp arabaya binmeye korkuyorum. Bence 1 hafta hiçbir şey yapmamak en iyisi olur ama karar sizin
Benim ikinci ayım bitti bugün arabayi geri geri park ederken soldaki silikon sanki kolumdam çok hareket etti2. Gunumdeyim ve silikonlari hissetmeye basladim su an icimdeki silikonu hissede biliyorum ve cok tuhaf bir his bu nezaman gidecek? sizde de oldu mu? Hic kipirdayamiyorum, korkuyorum resmen..
Bana da aynı şey oldu,ağladığımı hatırlıyorum .Bir saat sütyen molası verip sırtıma Muscoril krem sürdürdüm, zaten kas gevşetici hap da içiyordum. Ama ondan sonra hergün sırtıma masaj yaptırdım, bir kaç haftaya geçiyor.Sanırım ağrı teknik ve silikonun büyüklüğünün yanı sıra sırt kaslarının gücüyle de ilgilil.Arkadaşlar merhaba ben ameliyat olalı 4 gün oluyo çok fazla ağrım oldu bu gün daha iyiyim 3 gecedir uyuyamıyorum. Deneyimli arkadaşlara sormak istediğim şey ameliyattan sonra giydiğimiz ve 3 hafta çıkarmayacağımız sütyen konusu. Ben sütyeni kendim almadım doktor ücrete dahil olarak verdi. Hatta ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde üstümdeydi. Sütyen beni çok daraltıyo sırtımda yara yaptı ben de çıkarmak istiyorum doktor tamamen çıkaramazsın dedi sizce ne yapmalıyım?
merhaba ben Haldun Beye 2 ay önce ameliyat oldum sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabiilirim :)
Ara ara ağrım oluyo gündüz,geceleri hala uyuyamıyorum sırtım çok ağrıyor çünküMerhaba bugun nasil oldunuz merak ettim.agrilarda azalma varmi
Canim bende senin gibi sirt agrisi cekiyorum kas gevsetici krem al onunla masaj yaptir sirtina cok rahatlatiyor gecmis olsunAra ara ağrım oluyo gündüz,geceleri hala uyuyamıyorum sırtım çok ağrıyor çünkü
Teşekkür ederim hepinize ya daha iyiyim azaldı ağrılarım yüzüstü yatacağım günü iple çekiyorumCanim bende senin gibi sirt agrisi cekiyorum kas gevsetici krem al onunla masaj yaptir sirtina cok rahatlatiyor gecmis olsun
2. Gunumdeyim ve silikonlari hissetmeye basladim su an icimdeki silikonu hissede biliyorum ve cok tuhaf bir his bu nezaman gidecek? sizde de oldu mu? Hic kipirdayamiyorum, korkuyorum resmen..
Cnm karın germe için esabil eker hem başarılı hem de devlet hastanesi olduğu için fiyatı uygun iyileşince bi bak istersenMerhaba
Ben de uzun zamandır düşünüyordum nihayet kararımı verdim ctesi gidiyorum görüşmeye. Ankara'da Dr. Uğur Kılıç'a gideceğim. Doğal görünen orta büyüklükte istiyorum. Aynı zamanda karın gerdirme de yaptırmak istiyorum.. offfff nasıl olacak?? İkisini bir arada yaptıran arkadaşlar var mı??
evet doğal duruyor ama balenler alt kısmı biraz acıtıyor 3 aydan sonra tak istersen dedi doktorum son 1 ay kaldı :)Merhaba:) istediginiz sutyenleri takamadiginiz yazmissin, neden acaba. Henuz sekli tam oturmadigi icin mi? Bir de dogal duruyor mu sizinki?
Vaz geçtim canım karın germeden.. çok zor bir ameliyat.. farklı yöntemler deneyeceğim bakalım.. bir toparlayalım daCnm karın germe için esabil eker hem başarılı hem de devlet hastanesi olduğu için fiyatı uygun iyileşince bi bak istersen
Bende düşünmeye başladım ama önce bi spor ve diyet deneyeceğimVaz geçtim canım karın germeden.. çok zor bir ameliyat.. farklı yöntemler deneyeceğim bakalım.. bir toparlayalım da
Geçmiş olsun. Merakla bekliyorum fotolarını. Hepimizde olmuştur o his. Sonra taş basılıyor gibi bi his olacak ya da böyle bişe seni boynundan aşağıya doğru çekiyomuş gibi :)) benim 13.gün o taş basma hissi gitti sadece arada batma ve çekme var kendini hatırlatıyor. Doktorum en az 3 hafta bu hislerin olacağını sonra yavaş yavaş normale döneceğimi söyledi kaldı 10 günüm. Senin de öyle olavaktır eminim korkma bu süreci hepimiz yaşıyoruz
Tesekkur ederim geri donusun icin. Tas basiliyor hissi bende hic olmadi.. belki ilerde olur bilemiyorum.. ama tuhaf bir his hala var, daha yerlesme asamasinda ya.. siz kucuk kucuk masajlar yapiyormusunuz oturtnak icin?
Ben yan yatmak ağrı yapmadığı zaman yatmaya başladım. 10. Gün ya da 14. Gün civarıydı. Vücudun izin verdiğinde yatabilirsin demişti doktorum. Ama kimisine 2 ay yasak demişler...Selam arkadaşlar. Bu gün 1 hafta oldu benim artık yan yatmak istiyorum. Ameliyatı yaptıran arkadaşlar sırt üstü yatmayı ne zaman bıraktı acaba?