Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhaba ben pazartesi ameliyat oldum bu gün 4 gün oldu yani dayınılmaz bir ağrısı var evden çıkıp arabaya binmeye korkuyorum. Bence 1 hafta hiçbir şey yapmamak en iyisi olur ama karar sizin
Merhaba bugun nasil oldunuz merak ettim.agrilarda azalma varmi

2. Gunumdeyim ve silikonlari hissetmeye basladim su an icimdeki silikonu hissede biliyorum ve cok tuhaf bir his bu nezaman gidecek? sizde de oldu mu? Hic kipirdayamiyorum, korkuyorum resmen..
Benim ikinci ayım bitti bugün arabayi geri geri park ederken soldaki silikon sanki kolumdam çok hareket etti
Ama doktor ilk iki ay koru,kolunu zorlama, silikon yer değiştirmesin demişti.iki ayda ince bir doku(sanırım iyi huylu kapsül dedikleri )oluşuyor onun hareket etmesini engelliyormuş.

Bana da aynı şey oldu,ağladığımı hatırlıyorum .Bir saat sütyen molası verip sırtıma Muscoril krem sürdürdüm, zaten kas gevşetici hap da içiyordum. Ama ondan sonra hergün sırtıma masaj yaptırdım, bir kaç haftaya geçiyor.Sanırım ağrı teknik ve silikonun büyüklüğünün yanı sıra sırt kaslarının gücüyle de ilgilil.

merhaba ben Haldun Beye 2 ay önce ameliyat oldum sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabiilirim :)

Merhaba:) istediginiz sutyenleri takamadiginiz yazmissin, neden acaba. Henuz sekli tam oturmadigi icin mi? Bir de dogal duruyor mu sizinki?

Kas altı ameliyat oldum ama bana doktorum sütyen takmadan da olur dedi :/ bu kadar gerekli bir şeyse neden böyle farklı tavsiyeler veriyorlar ki anlamadım

Kas altı ameliyat oldum ama bana doktorum sütyen takmadan da olur dedi :/ bu kadar gerekli bir şeyse neden böyle farklı tavsiyeler veriyorlar ki anlamadım

2. Gunumdeyim ve silikonlari hissetmeye basladim su an icimdeki silikonu hissede biliyorum ve cok tuhaf bir his bu nezaman gidecek? sizde de oldu mu? Hic kipirdayamiyorum, korkuyorum resmen..

Geçmiş olsun. Merakla bekliyorum fotolarını. Hepimizde olmuştur o his. Sonra taş basılıyor gibi bi his olacak ya da böyle bişe seni boynundan aşağıya doğru çekiyomuş gibi :)) benim 13.gün o taş basma hissi gitti sadece arada batma ve çekme var kendini hatırlatıyor. Doktorum en az 3 hafta bu hislerin olacağını sonra yavaş yavaş normale döneceğimi söyledi kaldı 10 günüm. Senin de öyle olavaktır eminim korkma bu süreci hepimiz yaşıyoruz

Cnm karın germe için esabil eker hem başarılı hem de devlet hastanesi olduğu için fiyatı uygun iyileşince bi bak istersen

Merhaba canim ben 6 nisanda gogus protezi tam karin germe liposuction ucunu bi arada yaptirdim korkacak bisey yok

Carsamba gunu ameliyat oldum, persembe cuma full yattim yatakta agrilarim oldu. Ama "aman aman ölüyorum" agrilar degildi. Ama asla ve asla tek basima gecire bilecegim bir surec degil di. Ayakabimi giyme, yataktan kaldirma, corba icme vs. bunlar icin hep destek lazim!

Cumartesi gunu ayaklandim, gece kulubune bile gittim. Pazar gunu istanbul turu yaptim eminonunde balik ekmek yedim. Bugun de herseyimi kendim yapa biliyorum. Ellerimi kullaniyorum, montumu kendim giye biliyorum. Yani cok kolay bir ameliyt sadece ilk 3 gun agir geciyor, ama dayanilmicak agrilarim olmadi.

Cok nazli, agri seviyesi cok dusuk birisiyimde aslinda.. Bunlara ragmen iyiyim. Agri kesicide icmiyorum artik. Ama tabi ki dikkat ediyorum agir seyler tasimiyorum kendimi zorlamiyorum.

Carsamba gunu 1 hafta gecmis olacak, kontrolum var bantlarim cikacak, bundan cok korkuyorum mesela )

Olacak olanlari bilgilendirmek istedim <3

Tesekkur ederim geri donusun icin. Tas basiliyor hissi bende hic olmadi.. belki ilerde olur bilemiyorum.. ama tuhaf bir his hala var, daha yerlesme asamasinda ya.. siz kucuk kucuk masajlar yapiyormusunuz oturtnak icin?

Tesekkur ederim geri donusun icin. Tas basiliyor hissi bende hic olmadi.. belki ilerde olur bilemiyorum.. ama tuhaf bir his hala var, daha yerlesme asamasinda ya.. siz kucuk kucuk masajlar yapiyormusunuz oturtnak icin?

Herkesin farklı olur iyileşme süreci. Tuhaf his olması normal bize ait olmayan bişe var şu an vücutta .1 haftada gider o hislerin hepsi. Benim 14 gün oldu daha masaja başlamadık. Haftaya kontrolüm var o zaman başlatacak sanırım duruma göre. Bi de akşamları yatarken üste bandaj yapılacak aşağıya yerleşmesi için çünkü hala üstte silikonlarım sana da doktorun söyler ne zaman başlanacağını. Hiç masaj yaptırmayan doktorlar da var

Selam arkadaşlar. Bu gün 1 hafta oldu benim artık yan yatmak istiyorum. Ameliyatı yaptıran arkadaşlar sırt üstü yatmayı ne zaman bıraktı acaba?

Selam arkadaşlar. Bu gün 1 hafta oldu benim artık yan yatmak istiyorum. Ameliyatı yaptıran arkadaşlar sırt üstü yatmayı ne zaman bıraktı acaba?
Ben yan yatmak ağrı yapmadığı zaman yatmaya başladım. 10. Gün ya da 14. Gün civarıydı. Vücudun izin verdiğinde yatabilirsin demişti doktorum. Ama kimisine 2 ay yasak demişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…