Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Tesekkur ederim canim ins benimkilerde gecer

. Acaba siz nezaman dik yurume ye basladiniz

. Acaba siz nezaman dik yurume ye basladiniz
Valla bir aya kadar biraz eğik biraz dik yürüdüm ama tamamen dik olamadım uzun süre. Bacak diz kapağı altımda hep yastık koydum yattım. Ayaklarımı bile tam uzatıp yatmadım. Zaten dikişlerde açıklık olmasın diye zorlamadımda.
Şimdi senin memelerde üstten gerginlik yapar. Çok sabırlı olmak gerekiyor. İlk üç ay ara sıra sıkıntılı,ara sıra rahat geçirirsin

Sırt üstü yattığım için ağrıyor evet. Daha çok yeni olduğu için yan yatmaya korkuyorum açıkçası. Bir an önce şu günleri atlatırız inşallah, geçmiş olsun

Bi haftayı geride biraktim ödem harici ağrı sizi kalmadı gibi bişi sadece zorlayan sırt üstü yatmak. Sirtim tutuldu sabit yatmaktan o kadar daha tam şekil almasi için ne kadar zaman geçmeli ödemler olduğu için daha sekli ortaya çıkmaz dimi kas üstu olanlar ne zaman şekil tam belli oluyor acaba

Su an hastanede yatiyorum ameliyat oldum oleyyy. Baska bir doktor bana ayni gun taburcu olursun diyordu , bu nasil oluyor gercekten anlamis degilim!! Ama su an gayet iyiyim. Agrilarim var tabi ki ama basinc nefes kesilme basinc yok.. sadece yanma ve agrilar ama cekilmicek gibi degil. Ama tek basima hareket edemiyorum. Kesinlikle refakatci lazim diye dusunuyorum..

295 cc kas zarı altı 8 gün oldu ameliyat olalı. İlk 2 gün yardımsız kalkamadım.3. Gün kendimi zorlayarak hareket edebildim. Şu an araç bile kullanabiliyorum ve tüm işlerimi kendim halledebiliyorum çok acılı bi süreç geçirmedim umarım hepiniz böyle kolay atlatırsınız ve bu cc lerde kas üstü ameliyat olmuş ve üzerinden zaman geçmiş arkadaşlar bana ulaşabilirse sevinirim her gün şekil değiştiriyor benimkiler. son hali ne olabilir fikir edinmeme yardım edin

Cok gecmis olsun.umarim geceyi acisiz atlatirsin.doktorun kim .birde kas altimi oldun.

Senin adina sevindim agrin gecmis keske benimkide gecse iki hafta oldu ameliyat olali agrim ilk gun bile bukadar cok olmamisti oyle bir agriki anlatamam size gogsumun altin da kesi yerinde bir sertlik baski kasilma o agrilari ifade etmm cok zor ins bende atlatirim bu agrili donemleri

Cok gecmis olsun atlantiniz zorunu.darisi benim basima.Kime ameliyat oldunuz.Birde ben ameliyattan 4 gun sonra sinavim var girebilirmiyim acaba .4.gunde yazarmisiniz.
Merhaba ben pazartesi ameliyat oldum bu gün 4 gün oldu yani dayınılmaz bir ağrısı var evden çıkıp arabaya binmeye korkuyorum. Bence 1 hafta hiçbir şey yapmamak en iyisi olur ama karar sizin

Cok tesekkur ederim. Sinav sonrasina ertelemem gerekecek ozaman ameliyatimi.sizde atlattiniz ins. Bundan sobrasi daha kolay gecer

Arkadaşlar merhaba ben ameliyat olalı 4 gün oluyo çok fazla ağrım oldu bu gün daha iyiyim 3 gecedir uyuyamıyorum. Deneyimli arkadaşlara sormak istediğim şey ameliyattan sonra giydiğimiz ve 3 hafta çıkarmayacağımız sütyen konusu. Ben sütyeni kendim almadım doktor ücrete dahil olarak verdi. Hatta ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde üstümdeydi. Sütyen beni çok daraltıyo sırtımda yara yaptı ben de çıkarmak istiyorum doktor tamamen çıkaramazsın dedi sizce ne yapmalıyım?

Sutyeni çıkartma cnm evet hepimizi daraltiyor sirtinin yara olan yerlerine drun verdiği fito krem var ondan surunce biraz iyi geliyor.

Kas altı daha ağrılı bi süreç benim kas üstü olduğu için daha iyiyim ama herkeste ağrı eşiği farklı oluyor geçmiş olsun

Krem vermedi bana napıyım diye sordum tamamen çıkarma çok acıdığında 1 2 saat dinlendirebilirsin dedi ne etki ediyo sütyen anlamadım. Teşekkür ederim ayrıca keşke kas üstü olsaydı benimde

Krem vermedi bana napıyım diye sordum tamamen çıkarma çok acıdığında 1 2 saat dinlendirebilirsin dedi ne etki ediyo sütyen anlamadım. Teşekkür ederim ayrıca keşke kas üstü olsaydı benimde
Kas üstü dokusu olanlara daha uygun oluyor. Buna dr karar veriyor genelde ama sen kas altı olanlara sor bence süreçlerini oku daha iyi yardimci olacaklardır geçmiş olsun

2. Gunumdeyim ve silikonlari hissetmeye basladim su an icimdeki silikonu hissede biliyorum ve cok tuhaf bir his bu nezaman gidecek? sizde de oldu mu? Hic kipirdayamiyorum, korkuyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…