Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Cok gecmis olsun atlantiniz zorunu.darisi benim basima.Kime ameliyat oldunuz.Birde ben ameliyattan 4 gun sonra sinavim var girebilirmiyim acaba .4.gunde yazarmisiniz.

İki gün önce ameliyatimi oldum suan çok fazla ödem var sol tarafım daha şiş koltuk altima doğru sancılar batmalar gerginlik daha yeni kollarimi çok kullanmamaya çalışıyorum. Kasüstü meme ucu kesisi oldum daha bandajlar çıkmadı göremedim
Çok geçmiş olsun canım. Hadi sen kurtuldun sayılır. Ohh güzel güzel elbiseleri giy artık :)

İki gün önce ameliyatimi oldum suan çok fazla ödem var sol tarafım daha şiş koltuk altima doğru sancılar batmalar gerginlik daha yeni kollarimi çok kullanmamaya çalışıyorum. Kasüstü meme ucu kesisi oldum daha bandajlar çıkmadı göremedim
Geçmiş olsun,umarım herşey istediğin gibi olur.

Cok gecmis olsun atlantiniz zorunu.darisi benim basima.Kime ameliyat oldunuz.Birde ben ameliyattan 4 gun sonra sinavim var girebilirmiyim acaba .4.gunde yazarmisiniz.
Canım kasüstü daha kolay kas altına göre ama benim 2 gün önce oldu ama kollarim ödem den ağrıyor ve tansiyonum düşüyor bazen kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum herkeste farklı ben burda kasüstü olanları okudugumda hiç ağrısı olmayan vardı ama benim çok sancim oldu

Merhaba :) ben de ameliyatımı oldum, kurtuldum. 6. Günüm... Ağrı kalmadı hemen hemen hiç. Ama ödemeler şekil bozukluğu had safhada, 3 aya ancak kendine gelirmiş.. Gelecek ay isteme- nişan ve ağustosta da düğünüm var, şimdi sıra kuaför ve makyözü seçmede. kazasız belasız atlatırım inş 325 cc kas altı takıldı bu arada, foto ekleyecektim ama ayarları çok bilmiyorum, herkes görür filan diye eklemedim.

Merhaba. Ben de ameliyat olacaklar arasindayim. Yeni uye oldum siteye. Doktorum koltuk alti kesisiyle yerlestirecek protezi. Kas altina yerlestirecek. Ayni yontemle ameliyat olan var mi? Ameliyat sonrasi agri ile ilgili olarak ciddi boyutlarda endiselerim var :KK17:

Merhaba. Ben de ameliyat olacaklar arasindayim. Yeni uye oldum siteye. Doktorum koltuk alti kesisiyle yerlestirecek protezi. Kas altina yerlestirecek. Ayni yontemle ameliyat olan var mi? Ameliyat sonrasi agri ile ilgili olarak ciddi boyutlarda endiselerim var :KK17:

merhaba bende kas altı oldum , ilk 3 gün dışında bariz bir ağrım olmadı 2. ayım ve inanılmaz mutluyum ah bir de artık isteiğim sütyenleri takabilsem :KK70:

Merhaba arkadaslar yenı uyeyım. Meme büyütme amelıyatı olmayı düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum. Allah korusun ameliyat sonrası süreçte bir sıkıntı çıkarsa eğer kontrole vesaire gitmesi kolay olsun diye Ankara'dan bir doktor olmasını istiyorum. Ama aynı zamanda kadın doktor tercihim. Bunlara ek olarak tabi ennnnn ennn önemsediğim şey hiç belli olmaması protezin. Ele asla gelmemesi, dışardan bakıldığında da belli olmaması. Çok Şeyler istiyorum evet maalesef. Birçok yazı okudum burada. En son Ankara'dan Haldun kamburoğluyla istanbuldan Ayşegül sivri Arasında kaldım. Haldun beyni fıyatı Ayşegül Hanım'ın nerdeyse iki katı. Ancak Haldun beyin yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım instagramda. Çok çok doğal duruyorlar. Ayrıca sanırım hiç negatif yorum göremedim kendını hakkında. Haldun beyin Ankara'da olması da çok iyi benim için. Ayşegül Hanım'ın fotoğrafları da iyi gözüküyor ama Haldun beyınkılerı daha çok beğendim ben. Ayşegül Hanım'ın da bayan olması ve fiyatı Avantajlı. Sizce me yapmalıyım. Yardımlarınızı beklıyorum.

merhaba ben Haldun Beye 2 ay önce ameliyat oldum sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabiilirim :)

Alanya dr.selahaddin aslan kombin ameliyat oldum karin germe liposuction ve meme buyutme oldum

merhaba bende kas altı oldum , ilk 3 gün dışında bariz bir ağrım olmadı 2. ayım ve inanılmaz mutluyum ah bir de artık isteiğim sütyenleri takabilsem :KK70:
Merhaba bende kas alti protez ile meme buyutme oldum iki hafta olmadi ben yattigim zaman yardimsiz asla yerimden kalkamiyorum gogsum cok agriyor acaba siz nasildiniz benim gibi sorun yasadinizmi ????

Sonunda bende ameliyat oldum dün kas altı ağrım var ama dayanılmicak gibi değil

Merhaba, bende 5 Nisan Çarşamba günü kas altı meme büyütme ameliyatı oldum. Sanıldığı kadar kolay bir ameliyat değilmiş, bunu anladım. İlk 3 4 gun ağrım çok fazlaydı. 11 gün oldu ama hala yataktan kalkarken annemden yardım alıyorum. Tek başıma kalkmam imkansız şuan için. Sol tarafım sağ tarafa göre daha şiş. Sol omzumda da ağrı var rahat hareket edemiyorum. Aynı şikayeti çeken oldumu aranızda, ya da sebebini bilen?

Merhaba bende kas alti protez ile meme buyutme oldum iki hafta olmadi ben yattigim zaman yardimsiz asla yerimden kalkamiyorum gogsum cok agriyor acaba siz nasildiniz benim gibi sorun yasadinizmi ????
Dizimden destek alarak kalktim ilk 2 hafta annem yardim etti tabi ama 2 hafta sonra normale donuyor gecmis olsun:)

Merhaba, bende 5 Nisan Çarşamba günü kas altı meme büyütme ameliyatı oldum. Sanıldığı kadar kolay bir ameliyat değilmiş, bunu anladım. İlk 3 4 gun ağrım çok fazlaydı. 11 gün oldu ama hala yataktan kalkarken annemden yardım alıyorum. Tek başıma kalkmam imkansız şuan için. Sol tarafım sağ tarafa göre daha şiş. Sol omzumda da ağrı var rahat hareket edemiyorum. Aynı şikayeti çeken oldumu aranızda, ya da sebebini bilen?
Agrilar ve sislikler cok normal birgun bi tarafimda agri oluyordu diger gun diger tarafimda 2 hafta sonra ara ara girmeye basladi 1 ay sonrada bitti o agrilar kollarinizi kullanmayin ve agir tasimayin cok gecmis olsun

Merhaba canm bende 6 nisan persembe kas alti protez karin germe ve liposuction oldum bende senin gibiyim yardimsiz yataktan kalkamiyorum cok can sıkıcı bir durum doktorumla gorustum ilk uc hafta hic bir is yapma kendini zorlama agirlik kaldirma vs . Kaslari zorlama birde acaba sende de sirt agrisi oluyormu

Benim tavsiyem kendinizi zorlamadan kollarınızı kullanın, kasaltı protezlerim yürüyüş yaptıkca ya da vucudumun izin verdiği hareketleri yaptıkca daha yumusadıklarını görünüyorum.. sabahları hareketsiz uzun uyku süresinden sonra sertleşmiş olarak uyanıyorum..

Agrım yok denecek kadar az, ben bir süredir doktor onayıyla yan yatmaya da basladım, yan yatınca agırlık yana bindiği için gerginlikten biraz agrı oluyor fakat geciyor..

Merhaba canm bende 6 nisan persembe kas alti protez karin germe ve liposuction oldum bende senin gibiyim yardimsiz yataktan kalkamiyorum cok can sıkıcı bir durum doktorumla gorustum ilk uc hafta hic bir is yapma kendini zorlama agirlik kaldirma vs . Kaslari zorlama birde acaba sende de sirt agrisi oluyormu
Geçmiş olsun. Karın germe ve Lipo basite alınmayacak bir ameliyat zaten. Meme de olmuşsunuz...
üstten memeler gerginlik yapar,alttan karın.. birde liponun dayanılmaz agrıları eklenince agrınız fazla olur tabi..
evde mümkün olduğunca hareket edin,kendinizi zorlamadan. Yatın istirahat edin ama hareketsiz kalmayın.
Atlatırsınız merak etmeyin,olduğunuz her ameliyatı oldum :) Hepsi geçti gitti. Sonuçlar şahane olunca ve sonuçları görmeye başlayınca zaten agrılarınızı daha az hissedeceksiniz :KK66:

X