Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun kararın ne zamandır senin için dua ediyorum bir de Khaleesi_ Khaleesi_ için .. hangi yöntem nasıl olacak gerçekten ve doktorun kim ameliyat tarihin ne zamana ?
Cnm çok tskederim ben kocaelide hasan mete aksoy a karar verdim daha önce yaptığı meme ucundan diklestirme silikonla fotoları gördüm iz istemediğim için bu şekilde karar verdim. Hatta daha önce bu şekilde yaptığı hastasinin doğum yapıp emzirdiği ve hiç bir şekilde bozulmadigi garantisini alınca bu şekilde tercih ettim hayırlısı artik

Cnm çok tskederim ben kocaelide hasan mete aksoy a karar verdim daha önce yaptığı meme ucundan diklestirme silikonla fotoları gördüm iz istemediğim için bu şekilde karar verdim. Hatta daha önce bu şekilde yaptığı hastasinin doğum yapıp emzirdiği ve hiç bir şekilde bozulmadigi garantisini alınca bu şekilde tercih ettim hayırlısı artik

Canım tabii sizler daha iyi bilirsiniz ama kas altı neden tercih etmedin sonradan sarkma yapmasın bir de ?

Canım tabii sizler daha iyi bilirsiniz ama kas altı neden tercih etmedin sonradan sarkma yapmasın bir de ?
Ben onu sordum dr a bugun gayet güzel açıkladı zaten sarkma mevcut bende silikon kaldıracak bide memeucundan kaldıracak kas altı olursa zamanla hafif sarkma olduğunda çift meme oluyormuş kasta kaldığı için silikon o yüzden ben iz istemiyorum. Bide tanıdığım kişinin yakını aynı şekilde olup hamile kalıp emzirdim ve asla deforme olmadı dedi fotoları gördüm iz istemiyorum hayırlısı olsun dedim guvendim ben dr uma gün aldim inşaallah güzel sonuçlarla burda olurum canim

Canim koltuk alti kesisi mi yapmisti. Ameliyatta nasil bir hata yapmis da boyle bir sonuc cikmis? Gecmis olsun. Risk ne ise bizimle de paylasir misin, ameliyat olacagimiz doktora boyle bir hata ihtimali olup olmadigini sormamiz icin
Koltukalti kesisi evet koldaki lenfleri zedeledigi icin lenf odem olmusum. Bunu belirtin ben bilemiyordum. Yasayarak ogrendim ne yazik ki...

Koltukalti kesisi evet koldaki lenfleri zedeledigi icin lenf odem olmusum. Bunu belirtin ben bilemiyordum. Yasayarak ogrendim ne yazik ki...
koltuk altı kesisi çok riskli gerçekten ,iyi bir araştırma yaptığınızda ne kadar zor bir teknik olduğunu görebilirsiniz yaptıracak arkadaşlar için..

koltuk altı kesisi çok riskli gerçekten ,iyi bir araştırma yaptığınızda ne kadar zor bir teknik olduğunu görebilirsiniz yaptıracak arkadaşlar için..
Bildigim 3 kisi kendisine ameliyat olmustu ayni yontemle... Piyango bana vurdu. Silikonlari cikarttik sanki biraz daha iyi oldum psikolojik mi bilemedim ama iyilesiyor gibiyim. Bence silikonlari yerlestirdigi yer yanlisti lenf direnajini kapatmisti ama simdi direnaj var gibi yada ben oyle hissediyorum.

yapan kişi nasıl iyileştireceğinin eğitimini de almıştır herhalde çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim[/QUOTE]

Herkese selam bende meme buyutmeye karar verdim.Ankarada Dr Oguz Kilic a olucam sanirim.Muayene oldum.kas alti 275 yada 300 dedi.meme dokum cok az emzirme sonra bosaldi.aranizda ona olan varmi memnunmusunuz.

Türkiye’de En Çok Meme Büyütme mi Yoksa Meme Küçültme Ameliyatları mı Yapılıyor?

Türkiye’de En Çok Meme Büyütme Ameliyatları mı Yoksa Meme Küçültme Ameliyatları mı Yapılıyor? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu Kadınlar Kulübü Tv için anlattı.
Kadınlar Kulübü'nün sevgili forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Diğer videolar için tıklayınız!

Herkese selam.Aranıza şu an katıldım. Ve yıllardır çektiğim korku yok oldu diyebilirim. Yarın ameliyat olabilirim yani o kadar :))) Doktor ve fiyat konusunda yardım istiyorum ameliyat olan herkesten. Bayan doktor olması şart. Çünki sizde biliyorsunuzki biraz keyfi bi durum ve ameliyat videolarını izledim, eşimin o görüntülere tahammül edebileceğini hiç sanmıyorum :))) Hepinize sevgiler.

Herkese selam bende meme buyutmeye karar verdim.Ankarada Dr Oguz Kilic a olucam sanirim.Muayene oldum.kas alti 275 yada 300 dedi.meme dokum cok az emzirme sonra bosaldi.aranizda ona olan varmi memnunmusunuz.
Tebrik ederim. Hadi herşey güzel olur inşallah. Fiyat ne konuştunuz.

Ayni yastayiz.sizi cok iyi anliyorm.bende hala aklimda bitiremedim.olsammi olmasammi diye.ama dedim boyle olmuycak pat aldim randevu.hatta burdan bi tavsiye sonrasi doktorumu buldum.sonrasi kontrolum disinda gelisti.aslinda benim düsuncem eyluldu.emzirmeyi bitireli 4. Ayimda ameliyat olcam.genelde doktorlar 6 ay sonra diyo_Oguz bey hic bisey olmaz deyincede ameliyat gunum erkene cekildi.Inanin akilda bitmiyo.gidin bir doktorla görusun.Doktorunuzu buldugunuz an gerisi kendiliginden geliyo.

Ayni yastayiz.sizi cok iyi anliyorm.bende hala aklimda bitiremedim.olsammi olmasammi diye.ama dedim boyle olmuycak pat aldim randevu.hatta burdan bi tavsiye sonrasi doktorumu buldum.sonrasi kontrolum disinda gelisti.aslinda benim düsuncem eyluldu.emzirmeyi bitireli 4. Ayimda ameliyat olcam.genelde doktorlar 6 ay sonra diyo_Oguz bey hic bisey olmaz deyincede ameliyat gunum erkene cekildi.Inanin akilda bitmiyo.gidin bir doktorla görusun.Doktorunuzu buldugunuz an gerisi kendiliginden geliyo.
Do

Doktora gittim muayene oldum, nasıl yapacağına hangi tür yapılacağına kadar anlattı. Yaptığı ameliyatların öncesi sonrası resimlerini de gösterdi. Orada sanki rahatlamıştım ama eve dönünce tabi yine kaçtı gitti benim cesaret :) Birgün pat diye gidip hiçbişey düşünmeden gün alıp hadi bismillah diyeceğim ama bakalım o gün ne zaman gelecek.

İki gün önce ameliyatimi oldum suan çok fazla ödem var sol tarafım daha şiş koltuk altima doğru sancılar batmalar gerginlik daha yeni kollarimi çok kullanmamaya çalışıyorum. Kasüstü meme ucu kesisi oldum daha bandajlar çıkmadı göremedim

X