Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kızlar neden kimse yazmıyor silikon ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bilgi verin fiyat bilgisi doktor önerisi olan varmı lutfen

Merhaba benim 2,5 hafta oldu. Esteworld etilerde dr. Engin ocal operasyonu gerceklestirdi. kas alti 330cc mentor high profile damla tip implant takildi. 6,500tl odedim.

Merhaba benim 2,5 hafta oldu. Esteworld etilerde dr. Engin ocal operasyonu gerceklestirdi. kas alti 330cc mentor high profile damla tip implant takildi. 6,500tl odedim.
2buçuk hafta önce 6500. Görüşmeye ne zaman gitmiştiniz? Randevu muayene tarihiniz? Ben 13 ekimde gittim 8000lira dediler.
Ben oldum daha ucuza oldum ama doktorumuzda aynı bu arada:) 19 kasımda oldum bende. Çokta memnunum. Ama randevu tarihiniz mühim benim için arkadaşım güya bana baya indirim yaptıda:) keklenmiş miyim kemdisi tarafından onu öğrenmiş olucam.
Bi öncek mesajımda ameliyat tarihini ekim diye yazmışım yanlış olmuş o kasım 19da oldum. 13 ekimde randevuya gittim

Son düzenleme:
Merhaba ekim ikinci hafta gitmistim. Kampanya vardi. O sebeple oyle olmustur. Cunku kampanyanin bitecegini soylemislerdi.
Benim biraz sag gogsumde batma var ama cok can yakiyor. Sizin de benzer sikayetleriniz oldu mu? Siz de kas alti mi oldunuz. Ben 14 kasimda oldum ameliyati.

Bende ekim 2.hafta gittim öncesinde aradım ayrıca konuştuk. Ben iade alma yoluna girdim bile. Hala devam mı ediyor ağrı? Benim sol göğsümün yanında drenin çıktoğı yerde bir sızı var birde yatarken kalkarken sol göğüs ucuma elektrik çarpıyor gibi oluyor. Onun dışında bi ağrım yok rahat hareket ediyorum. Bende kasımın ilk haftası olacaktım işlerim uzayınca 19kasımda oldım kasaltı benimkide

Merhaba , 29 unda ameliyat olacagim. Acaba gotoraf gorme imkanim var mi lutfen. Doktor bana 325 yada 350 dedi. Boyum 168 kilo 50
Albümün var mı canım. Varsa takibe alabilirim ben 1.66 boy 49 kiloyum.
375cc hp takıldı.
Göğüs yapını görmeden yorum yapamayız . Biz fikir verenler hepimiz birbirimizinkini gördük albümlerde ona göre yorum yaptık aksi halde sağlıklı olmaz. Senin boyuna kilona göre daha büyükte olabilirmiş gibi geldi bana ama göğüs yapısına göre karar veriyor doktorlar

Album yok ve daha yeni uye oldum biraz arastiriyim nerden album yapilcagini :)
Ama su gogus tam benim gogusum ve ayni 350 cc takilcak . Sizce bu cok mu buyuk( ustteki resim)

Eklentiler

• IMG_1280.PNG
    199,9 KB · Görüntüleme: 597
Album yok ve daha yeni uye oldum biraz arastiriyim nerden album yapilcagini :)
Ama su gogus tam benim gogusum ve ayni 350 cc takilcak . Sizce bu cok mu buyuk( ustteki resim)

Yo hayır gayet güzel bir boyut eğer böyle olacaksa. Bana 375 takıldı ama benlm göğsüm hiç yoktu. Sanırım benimkide oturunca böyle olacak yani inşallah:)ancak şunu anlamıyorum tamam protez var içeride ama şu duruş etli yağlı bir duruş kiloda almış sanki yaptıran kişi:)

Olabilir , bir de ben 50 kiloyum bende daha buyuk durmaz insallah :) albumunuzu gordum , gercekten harikalar . En tatmin edici boyutlarrr

Birde 375 le 350 arasinda cok fark var mi ? Kac milim mesela ?

Cc nin kilo ve boyla ilgisi olduğu kadar, meme dokunuz ve göğüs kafenizlede çok ilgisi var.
350 cc birinde küçük olabilir, başka birinde büyük, diğer bir kişiyede tam ideal olabilir.

Birde 375 le 350 arasinda cok fark var mi ? Kac milim mesela ?
25 cc 25gr diye biliyorum. Damlalıkla akıtılan tek damla 1cc yapıyor diyede biliyorum. Ama markalar arasında da boyut farkı oluyormuş. Buarada göğüs kafesine büyük olan protez hoş durmuyor ama ben inanın çok dar bi yapıya sahibim 375 geniş durmuyor

Benim de yapim dar , ama doktor 325 dedi ben 350 . Valla sizin fotolari gorunce 375 cok daha guzel geldii

Merhaba , 29 unda ameliyat olacagim. Acaba gotoraf gorme imkanim var mi lutfen. Doktor bana 325 yada 350 dedi. Boyum 168 kilo 50
Ameliyat olalı ortalama 8 ay oldu memelerim büyük bile oldu!ve o zaman cok zayıftım şimdi bayaa kilo aldım ona rağmen büyük:) eşimde hep diyor tam kıvamında boyutu diye...sen çok çok daha zayıfsın merak etme hiç küçük olmaz...bu arada şu an 67kg oldum

Bursa özel dr oldum 7500 bir gece hastanede kaldım. 340 cc takıldı. Sonuç güzel ama sorun var akıntı sızma vs 2 ay oluyor amaliyat oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…