Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Ne akinti ve sizmasi ? Gogusten mi ?
Evt sağ gögüs den oldu.1 hafta doktorum bekledi durmayınca zımba ile dikiş attı ki çok kötü. Oda olmadı yine aktı zımba çıkınca zaten çeşmeden su akar gibi akmaya başladı acil amaliyata girdim. Enfeksiyon yok vücutun kendini korumak için salgıladıgı sıvı. Yabancı cisim olarak algıladı. Sol da aktı ama durdu o şuan iyi durumda maşallah. Ama sağ amaliyat sonrası dren takıldı 2 gün önce çıktı şimdide drenin çıktıgı yerden akıntı geliyor durmaz ise protezi alacagını yenisini 3 ay sonra takacağını söylüyor ve evliyim çok kötü bir durum. Tek gögüs var diğeri yok. Rabbim kimseye yaşatmasın. 2 ay oldu amaliyat olalı.

Ameliyat olali 3 gün oluyor, ben bu kadar zor olacagini düşünmemiştim. Bir insan kendine bunu yapmamalı diye bile dusunuyorum. Kaç günde normale döndünüz? Destek almadan yatip kalkamiyorum, sabahlari patlayacak gibi bir sislikle uyaniyorum. Cok da agrim ve siskinligim var, lutfen ne yasadiniz tecrubelerinize ihtiyacim var

Evet , bu ayni sekilde 2 gun daha surecek sonra rahatlamaya basliycak. Ama bir aya kadar sabah hep gergin uyancaksiniz . Agri kesici alin . Benim 27. Gunum artik normale döndüm sadece sabahlari biraz agriyor ama kalkip yurudugun anda geciyor . Emin ol bir hafta sonra iyiki diyceksin . Kendini iyi hissetmeye calis goguslerini dusun :)

Gercekten cok moral veriyorsunuz cok tesekkur ederim ☺ su sabah yataktan kalkislarim biraz duzelsin cok mutlu olucam ins

Gercekten cok moral veriyorsunuz cok tesekkur ederim ☺ su sabah yataktan kalkislarim biraz duzelsin cok mutlu olucam ins
Sabah cok oyalanmadan agri cekmeden birinden destek alip hemen kalk . Azcik da yuru . Cok daha kolay gecicek emin ol. Hayirli olsun :)

Canim benim 15 gun surdu patliyacak gibi oluyordu destekle bile kalkarken cok agrim oluyodu yavas yavas geciyor ama toparlanmak icin o dikislerin kapanmasi icin cok guzel beslenmen lazimm benim en buyuk keskem dayanamayip doktora gittim oda igne verdi o igneleri 2 gun vurdurdum korktum sonra gitmedim ama o iki gun bile beni kendime getirdi eger dayanamicak gibi olursa kesinlikle igne vurdur o icilan ilaclrdan kat katt daha iyi

Bugun 4. Gunum ve ben desteksiz kalkiyorum ☺ gece sag gogsume bicak gibi kramplar girdi kalktim kas gevsetici ictim. Simdi yeni uyandim ustumde sanki 2 kocaman basketbol topu var. Acayip gergin ve sis, sporcu sutyeni parcalanacak gibi hissediyorum. Uzun lafin kisasi dunden daha iyiyim ama agrilar azalsa da var ☺ o da normaldir canim

Kac cc takildi :)?

Ozaman daha onceden vardi gogusun ? Hangi cup tin . Simdi hangi cup sin
A cuptim suan c cup oldum.sporcu sutyenim 75 b ama doktor bu 1 beden kucuk oluyo dedi. Burda okuduklarima gore doktora gottigimde 300 cc istiyorum diye gitmistim doktor tuhaf tuhaf bakmisti napacaksin 300 cc abartili degil mi demisti. Cok sasiriyorum 400 cc taktiran bile var ve bna doktor 200 cc oneriyorum dedi bn ameliyata girerken son dk 240 a yukselttim. herkesin olcusu farkli sanirim o yuzden. Bn 157 boyunda 49kiloyum ☺

Ben de 168 boy 51 kiloyum . 325 cc taktirdim ama ben de b-c cup oldum .
Cc ler vucuda gore degisiyor . Mesela 60 kilo bir bayan mecburen 350 ustu takiyor yoksa kaybolur gider . Senin gam vucuduna gore bence :) gogus alti olcunu ve gogus olcunu biliyomusun peki. Benim 70/ 87 galiba :)

ayyyy ben cokk tecrubesizimm hiccc bilmiyorum yemin ederim
sadece implantlari denedigimde sanirim 270-290 arasiydi ve cok buyuk oldu. Doktor da onermiyorum bunu sana dedi. Normalde tam dolgulu 70 b kullaniyodum ama yastik dolguydu suan daha tam acamasamda sporcu sutyenini, ilk doktor gosterdiginde inanamadim. Illaki sislik vardir ama boyut olarak cok oynamaz demi?? Ayhhh ilk defa memintom olunca gorgusuzluk oluyo kusura bakmayin nolur

Simdi onceden 70b kullaniyosan ozaman sen b cup tin . ? Simdi de c kup oldun . Yani senin gogusun vardi ozaman ? Yok oynamaz cunku silikonun boyutu hic bizaman degisemez. Sadece ödemler sislikler iner o da az bi etki gosterir . Ustlerdeki sislikler inicek goguslerinin alti dolgunlasacak . Ama bizim kizlarla oldugumuz diger sayfaya once ve sonrasi fotolar ekle . Biizim hepimizin var. Karsilastiriyoruz fikir ediniyoruz :)

benim yastık dolguyla B cup tı, boş kalıpta A cup tı. Öncesi resimlerim var henüz onları yükledim :) Sizi takip ediyorum bakabilirsiniz :)

Mrb aynı boydayız ben 46 kg 345 cc takıldı doktorum 250 ve 300 cc denedi ben 250 olmasın üzeri olsun deyince amaliyattan çıktığımda 345 cc taktım dedi. Memenin almasıda önemliymiş aldı ve güzel çok abartı degil menmunum yani olmuşken büyük olsun . Okadar sıkıntı çekiyoruz benim 3 aya yaklaştı:)

13.EKim. 2016 Denizli M.Tuğrul Çelebi 330 cc orta yükseklik kas alti meme alti kesisi

Not: Önceden hiç dokum yoktu. Şuan 80 c cup kullanıyorum.
Boy 1.70 kilo 65 (amelyattan sonra 68 oldum). Sorularınız olursa özelden benimle direkt irtibata geçiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…