Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)

beni izlemeye alır mısın canım ? bana da 325 dendi ve meme dokum resimdeki gibi.

cicoloz .!.:
Bebeğiiiimmm geçmiş gitmiş olsunnn sanada tombul tombul cicişler kalsın :-* hastanedemisin bu gece
Canımmm cok sagoll evet ha
Geçmişler olsun canım Biraz ağrın baskın olacak kollarını oynatamicaksin istedigin gibi bi süre ama bi hafta sonra yeniden doğmuş gibi memeli olmayı kutlucaksın
Çok sagol canım öyle aman aman agrım yok cok şükür ama baskı cok cokk mutluyum ama şuan bile:)

ben de aynı durumdayım. Hasan Fındık ve Eser hn ile görüştüm. Tamamen birbirlerine zit şeyler soylediler. Sen ne yapmaya karar verdin :)

ben ameliyat olmaktan iyice korktum çünkü tübüler meme dedikleri bir türe benziyormuş benim ki bu yüzden yuvarlak silikon koyup bir de meme başımın küçültülmesi gerekiyormuş meme başı küçültülmesini istemiyorum( çok moralim bozuk yarın 2 randevum daha var hala karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…