Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Klinikten aradilar.benim doktor pazar gunleri bile calisiyor.sali gunu gorusmeye gitcem.son karar verilecek iste.fotograf falan cekilecek cizim yapilacak.evi temizledim bugun.dip köşe temizlik yaptim.alisveris yaptim.bugun de caliscam.yarin gitmem heralde.ama niyeyse hic hevesli degilim.kafam hala net degil.son anda vazgecebilirim

Ya kızlar bana yardım lütfeenn bu direnler cok canimi yakıyo ve hala kan geliyo normalmi sizinde boylemiydi korkuyorum ya

Teşekkü, post: 43566268, member: 414568"]bende dirende olmadi bi yerlerime kan gidiyor mu acikcasi sanmiyorum.. gecmis olsun[/QUOTE]
Teşekkür ederim...bi yerlerine kan gitmiyodur tabiki

Kizlar arastirirken kafama takildi.simdi benim protezim kas üstü.simdi ikinci ameliyatimda da kas ustu yapicam demisti doktorum.sali gunu ameliyat oncesi gorusmeyi yapicaz ama kafama takilan şu.bizim ailede kanser var.babam akciger kanserinden vefat etti.buyuk halam karaciger kanserinden.kucuk halamda da meme kanseri olmustu.ama o yendi.bende her sene kontrol ettiriyorum kendimi.ama kas ustune koyulan protezlerde cok saglikli goruntu elde edilemiyor diye okudum bazi yerlerde.meme dokusu altinda oldugu icin protez kitle goruntusune engel olabiliyormus.bu durumla ilgili bilgisi olan varmi aranizda

Suan ewdeyim canim dua okuyordum.simdi hazirlanip cikacagimkalkarkil oldun.ewe ciktin mi.
Ben cumartesi aksam eve cıktım ama direnlerim duruyo hala insallah onlarda bugün çıkıcak iyi sayılırım ya yatıp kalkarken zorlanıyorum arada bi agrı giriyo ne yapacağımı şaşırıyorum yani benimki cok kolay gecmiyo açıkçası..umarım sen agrısız sızısız atlatırsın..haa buarada agrı falan cekiyorum ama arada bandajın ucundan acıp bakıyorum resmen kocaman memelerim olmuş seviniyorumm

çok geçmiş olsun kaç cc oldu kocaman olmuştur gerçekten :)

Ya bu kadar zor mu bende çok isiyorum ama çok korkuyorum. Özellikle kapsül oluşur falan diye

Malesef ilk bikaç gün zor ama sonrası cok rahat kapsül hepimizin riski inşallah kimsenin başına gelmez acıdan sonrası mutluluk Allah kimsenin mutlulugunu bozmasın

Yani ömür boyu kullanabilcek bisey mi. Ben 20 yaşındayım ve sadece göğüs uçlarım var, ovallik bile yok. Hormon bozukluğu falan herşeye baktırdım ama meme dokun bu kadar genetik dedi doktor. Estetikten başka bi yolu yok yani ama kendimi çok kotu hissediyorumm hemde çok korkuyorum

burda ki bicok kişide senin gibiydi tek çözümü malesef protez yapacak bişey yok genel 15-20 yıl deniyor ama bi sıkıntı yaşanmadıgı sürece ömür boyu kullanılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…