Evet canım evdeyimOhoo o kolay iş minnoşun konusunda görmüştüm çıktığını farketmemiş bilesen ondan hiiç korkma canım evdesin dimi şimdi
Canım hic korkma direnlerin bulundugu yerler hissiz ve uyusuk oldugu icin pek hissetmiyosun acımıyo ama biraz huzursuz ediyo çekerken sadeceEvet canım evdeyim
Valla ya bende merak ediyorumKızlar ya hiç dren takilmayanlarda buunzile178 arkadaşımızın bahsettiği kan nereye gidiyo sorması ayıp
bende dirende olmadi bi yerlerime kan gidiyor mu acikcasi sanmiyorum.. gecmis olsunKızlar ya hiç dren takilmayanlarda buunzile178 arkadaşımızın bahsettiği kan nereye gidiyo sorması ayıp
Direnimle taburcu etti pazartesi geldiginde cıkarticam dedi:)doktorun ne dedi peki??
Suan ewdeyim canim dua okuyordum.simdi hazirlanip cikacagim.bozkurt_02 iyi haberlerini bekliyoruz hastanedemisin suan
Ben cumartesi aksam eve cıktım ama direnlerim duruyo hala insallah onlarda bugün çıkıcak iyi sayılırım ya yatıp kalkarken zorlanıyorum arada bi agrı giriyo ne yapacağımı şaşırıyorum yani benimki cok kolay gecmiyo açıkçası..umarım sen agrısız sızısız atlatırsın..haa buarada agrı falan cekiyorum ama arada bandajın ucundan acıp bakıyorum resmen kocaman memelerim olmuş seviniyorummSuan ewdeyim canim dua okuyordum.simdi hazirlanip cikacagimkalkarkil oldun.ewe ciktin mi.
çok geçmiş olsun kaç cc oldu kocaman olmuştur gerçekten :)Ben cumartesi aksam eve cıktım ama direnlerim duruyo hala insallah onlarda bugün çıkıcak iyi sayılırım ya yatıp kalkarken zorlanıyorum arada bi agrı giriyo ne yapacağımı şaşırıyorum yani benimki cok kolay gecmiyo açıkçası..umarım sen agrısız sızısız atlatırsın..haa buarada agrı falan cekiyorum ama arada bandajın ucundan acıp bakıyorum resmen kocaman memelerim olmuş seviniyorumm
Ya bu kadar zor mu bende çok isiyorum ama çok korkuyorum. Özellikle kapsül oluşur falan diyeEvet hepsi cok normal drenlerde neden oluyor buna mecbursun dayanmaya düşünmemeye calış en rahat pozisyonunu bulmaya calış uyumaya calış bol su iç ödem başlıcak baskı hissi artabilir 1 haftadan sonra baya bi rahatlamış olcaksın
Malesef ilk bikaç gün zor ama sonrası cok rahat kapsül hepimizin riski inşallah kimsenin başına gelmez acıdan sonrası mutluluk Allah kimsenin mutlulugunu bozmasınYa bu kadar zor mu bende çok isiyorum ama çok korkuyorum. Özellikle kapsül oluşur falan diye
Malesef ilk bikaç gün zor ama sonrası cok rahat kapsül hepimizin riski inşallah kimsenin başına gelmez acıdan sonrası mutluluk Allah kimsenin mutlulugunu bozmasın
Çok tesekkür ederimm 350 cc oldu gayet güzel görünüyorlar..bandajlarım çıkınca resim paylaşırımçok geçmiş olsun kaç cç kocaman olmuştur gerçekten :)
burda ki bicok kişide senin gibiydi tek çözümü malesef protez yapacak bişey yok genel 15-20 yıl deniyor ama bi sıkıntı yaşanmadıgı sürece ömür boyu kullanılabiliyorYani ömür boyu kullanabilcek bisey mi. Ben 20 yaşındayım ve sadece göğüs uçlarım var, ovallik bile yok. Hormon bozukluğu falan herşeye baktırdım ama meme dokun bu kadar genetik dedi doktor. Estetikten başka bi yolu yok yani ama kendimi çok kotu hissediyorumm hemde çok korkuyorum