- 6 Ağustos 2015
- 8
- 14
- 37
Canimmmm cok tesekkurler guzel temennilerin icin sanada gecmis olsunGeçmiş olsunSağlıkla atlat İnşsllah benim de 2 tane var, biri 9 biri 4 yaşında 20. Günüm. Her geçen gün iyileşeceksin merak etme
CANIM BU VİDEO ÇOK İYİYMİŞ BEN DE SİLİKON DÜŞÜNÜYORUM AMA PEK BİLGİM YOKTU DAHA MUAYENEYE DE HİÇ GİTMEDİM O YÜZDEN GERÇEKTEN AÇIKLAYICI OLDU BENİM İÇİNBi video buldum epey aydınlatıcı, "dual plan" ile "kas altı"nın farkını da anlatıyo
Göz atın kızlar
http://www.oceanclinic.net/breast-augmentation-enlargement/silicone-implants-3d-simulator.php
Benim Dr um , natrelle taktı banaKizlar son 5 gun kaldi MENTOR MU NATRELLA mi?
Iki markaninda ayni kalitede oldugunu soyluyorlar sizce??
Bugun karar verdik doktorumla bizde natrellaya karar verdik ameliyat aninda karar vericek boyutuna 300cc gecmiycegini soyledi. Ama iki gogusumede ayni olcu mu koyucak onu konusmadik ben heycanimdan aklimdaki sorulari sormayi unuttumBenim Dr um , natrelle taktı banakendisi o markayı tercih ediyormuş.
canım ne güzel söylemişsin bende yıllardır çook istiyorum ama korkudan cesaret edemiyodum.. bu yıl kesin karar verdıim artık ..Merhaba arkadaşlar
Ben 4 ay önce meme dikleştirme+büyütme ameliyatı oldum. Öncesinde bu forum sayfalarını çok okudum ve çok faydalandım. Benim de başkalarına faydam olur umarım.
Ben Ankara'dayım. Uzun araştırmalar sonucu Ferruh Bingül'de karar kıldım. İyi ve ilgili bir dr. Ücretleri de makul, uçuk rakamlar istemiyor. ameliyat düşündüğümden daha zor ve acılı bir ameliyatmış. zaten zorluk açısından en zoru dikleştirme+büyütme imiş. sonra küçültme, en son da büyütme diyor dr.lar. Sonrasında %100 beklentim karşılandı mı, hayır. Ama %90 evet.
Ben bu konuyu "sorun" olarak yaşayan herkese ameliyatı tavsiye ederim. Sonuçta acısa da geçiyor ve unutuluyor. Ben şöyle diyorum: acı geçer güzellik kalır
Yaptırın, göğsünüzü gere gere gezin
Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.
canım fiyat verebilirmiisin ne kadar oldunAntalya Mahmut ulvi kayali silikon ameliyati 295cc damla natrella
Bugun 3. Gunum daha iyiyim artik ilk 2 gun benim icin cok zordu ama 3 gun birden yoluna girdi hersey agrilarim bile azaldi ilac bile almayi dusunmuyorum bugun.
gozu kapali gidin derim kizlar Isin ehli ve gayet makul fiyatlari ben cook cok memnun kaldim.
6000tl arti hic birsey odemedim ameliyat sonrasi sudyenide mahmut beye aitdi.canım fiyat verebilirmiisin ne kadar oldun
Çok geçmiş olsun6000tl arti hic birsey odemedim ameliyat sonrasi sudyenide mahmut beye aitdi.
Tesekkurler hersey on numara :)Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, 3 günde ağrıları atlatman harikaTesekkurler hersey on numara :)
Sifir agri degil tabiki ama gayet iyi yolunda hersey,bugun kontrole gittim, Doktorumda herseyin yolunda oldugunu ödem dahi olusmadigini soyledi.hizla iylesmeye devam:)Geçmiş olsun, 3 günde ağrıları atlatman harika
Sifir agri degil tabiki ama gayet iyi yolunda hersey,bugun kontrole gittim, Doktorumda herseyin yolunda oldugunu ödem dahi olusmadigini soyledi.hizla iylesmeye devam:)
Kacinci gunun olduHayırlı olsun canım sen de benim gibisin. Benim de doktorum memelerde ödem oluşmadığını söylemişti. Hatta bu boyut kalır sütyen çıkınca da daha bi dolgun dolgun olur demişti. Hakikaten öyle. Günlerdir hiç değişmiyorlar. İnşallah küçülmezler tek isteğim
Kacinci gunun oldu
Agri durumlarin nasil
Benim sol tarafda hic agrim kalmadi sag tarfada var agrim oda gogus hacmi daha kucuk olan taraf sag tarfada gecerse agrisi ben normal hayatima tamamen donerim.tek sıkıntim sabah uyandigimda kalkarken hala tek basima kalkamiyorum agrim oluyor kalkinca geciyor