Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

boy: 1.65, kilo: 60. 375 cc yuvarlak mentor marka konuldu bana.Tikkabilla doğru söylüyor.doğal isteyenler sonradan küçük oldu diye üzülüyor.Çevremde bir kaç tanıdığım var böyle. Benim doktorum ameliyatımdan bir hafta sonra omuzların geniş, kemik yapın iri 400 cc bile konulabilirmiş dedi. İlk günler insanın gözüne kocaman gibi geliyor (görmemiş garibin halide başka tabi :)) ) ama zamanla alışıyor insan.

Kizlar bende persembe oglende Ameliyat olucam cok heyecanliyim Doktorum Akin Demiralay..mayis 24 evleniyorum ve dan die aldm bu karari Umarim az aciyla kurtulurum

hahah bir cc kardeşi daha hoşgeldin aramıza banada aynı senin gibi olmusdu 350 tasmıs 325 tam tıkk hayırlısı ve geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır sevindim senin adına :)
Beni de izler misiiin:) bende 275 300 375 gördüm ama hiç 325 görmediim:) doktoruma 350den aşağı olmasın diye ısrar etmeyi düşünüyodum ama 325te yeterli olabilir belki:) boyum 1.70 kilom 61 ve hiç göğüs dokum yookk bide göğüs altım 75cm. 75c cup südyeni baya bii doldursun istiyorum:)

su durumda dedigine gore bencede 350 altinda olmamali izliyorum canin genede bak sen fikir olsun

Kizlar bende persembe oglende Ameliyat olucam cok heyecanliyim Doktorum Akin Demiralay..mayis 24 evleniyorum ve dan die aldm bu karari Umarim az aciyla kurtulurum
İnşallah herşey gönlünce olsun sorunsuz sıkıntısız geçsin canım şimdiden geçmiş olsun o halde.çekilen her sıkıntıya değer emin ol.

Kizlar bir sorum olacak. Gogus ameliyati sonrasi siskinlik nekadar sonra gider. Bana yapilan gogus altinda kesi ve 250 cc high profile implant yerlestirildi 3 hafta oldu implantin kucuk olmasina ragmen gogusum bana cok buyuk geliyor ve biri birinden daha buyuk duruyor. Bilgisi olan arkadaslar paylasirsaniz sevinirim.

canım tebrikler kararın için. inşallah başarılı geçer ameliyatın. bende evlendikten sonra yaptırırım dedim. sonra çocuk doğurayım öyle yaptırayım dedim dedim büsürü zaman kaybettim. ikisi de oldu bende şimdi yaptırıcam artık ama beklemeden de olabilirmiş. çok doğru bir karar vermişsin.

yaaa bendee dan diye verdimmm iste iyi mi ettim kotu mu ama bnm canm biraz tatlii sanirim o kisim
zorluyoo bebisler buyussun birazck ol hemen olanlar mutlu mesut ama ben inanlmz heyecanliym biri beni sakinlestrsn lutfennnn

yaaa bendee dan diye verdimmm iste iyi mi ettim kotu mu ama bnm canm biraz tatlii sanirim o kisim
zorluyoo bebisler buyussun birazck ol hemen olanlar mutlu mesut ama ben inanlmz heyecanliym biri beni sakinlestrsn lutfennnn
ii haberlerini beklioruz hadi bakalim:)

sakin ol lütfen burdan bir arkadaş ameliyat günü hastaneden kaçmıştı :)))

ne kadar düşünürsen o kadar kararsız kalıyorsun..burda önemli oln çok düşünmek değil doğru dr ve kararı verebilmek yani araştırmak..ben 1 ay içinde karar verdim ve oldum...kararın hayırlı olsun ve şimdiden çooook geçmiş olsun canım..

aynen öle bn her görüştüğüm dokorda krarsz kaldm 3.de ne olduysa tamam dedm hoşumada gtmişti yan ondan öncekilerede tamam demiştim ama hala arastrma cabasndaydm iyikide hemen ilk görştüğümle olmamısım diorum

Kızlar ben Volkan Tayfur ile görüştüm ve kendisinde karar kıldım.Tamam aradığım doktor bu dedim.bana yaptığı memelerin önce ve sonrasını gösterdi, çok beğendim.Ama burada yaptıran 2 arkadaşımın biri mister81 biri libra72, sonuçları da muhteşem.Ben zaten kararsız bir insanım.Gidip onların doktorlarıyla da görüşmek istiyorum.Ama kendimi tanıyorum.Aaa bunlar da çok iyiymiş diicem ve iyice kararsız olacağım.Zaten çok zor alabildim bı kararı.HİÇ KAFAMI KARIŞTIRMASAM MI?

doktor sana güven verdiyse ol arkadaşım..daha fazla kurcalama bak dahada kararsız kalıyorsun :)

Canı
doktor sana güven verdiyse ol arkadaşım..daha fazla kurcalama bak dahada kararsız kalıyorsun :)
canım çok sağol!!! Haldun hoca da muhteşem.O da vardı listem de.bi de yine Hacettepe'de Ersoy hocayı çok övmüşlerdi , Hacettepe'deki arkadaşlarım.sanırım hiç bulandırmicam kafamı.Sen nasıl oldun canım????,

Teşekkür ederim gayet iyiyim cnm.sende olurda kurtulursun inşallah bir an önce haberlerini bekliyorum takipteyim :)

Sıcağı seviyorsan sorun olmaz tatlım
Canım Dr da estetiğin mevsimi yoktur demişti.Sadece kışın kalın kıyafetlerle kamufle etmek daha kolay demişti.Acaba sıcakta enfeksiyon gibi riskler artıyor mudur?konu açiim bakalım nasıl yorumlar gelecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…