Hosbuldum cnm bnmkide high profil senkyle ayni :) bide daha fszla agrim olur sanmstm ama doktor merak etme olmaz bnm hastalarim cok agri cok cekmio dedi dogru demis :)hahah bir cc kardeşi daha hoşgeldin aramıza banada aynı senin gibi olmusdu 350 tasmıs 325 tam tıkk hayırlısı ve geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır sevindim senin adına :)
6 martta yaptılar ameliyatı telefonu ancak sabah alıp yazabildim. Bana bi kaç defa gece yaptılar iyi uyuyayım diye. Bu öğlene kadar 2 kere daha yaptılr. Şimdide evdeyim :)))Sen dun aksam olmadin mi bana bi kere agri kesici yaptilar oda aksam 9da ama isteynce yapiolar bnde cok dayanlmaz agri yok
hhaha iyi bakalım canım iyileşince fotograflarına bakarız artık agrın olmamasına sevindim :) high profikl 325 cc candır ahahahHosbuldum cnm bnmkide high profil senkyle ayni :) bide daha fszla agrim olur sanmstm ama doktor merak etme olmaz bnm hastalarim cok agri cok cekmio dedi dogru demis :)
Alla alla brn dun 8de ciktim amelyattan mesajlar atmisim 9 da ama kafam yerinde degildi pek bi kerede agri kesici yaptilar ben pek uyuyamadim sirt agrisindan sirt ustu hic uyuyamam:))6 martta yaptılar ameliyatı telefonu ancak sabah alıp yazabildim. Bana bi kaç defa gece yaptılar iyi uyuyayım diye. Bu öğlene kadar 2 kere daha yaptılr. Şimdide evdeyim :)))
Aynen burda begendklermde 325 di genelde inmez insallah fazla :)))hhaha iyi bakalım canım iyileşince fotograflarına bakarız artık agrın olmamasına sevindim :) high profikl 325 cc candır ahahah
üsteki şişkinlik iniyo boyut olrak çok farketmiyo canım genelde meme dokusu olmayanlarda 85 86 cm falan oluyo yani görduklerim kişilerdeAynen burda begendklermde 325 di genelde inmez insallah fazla :)))
Aynen fuze gbi duruyi o deegil bn cok uykusuzum ama uyuyamiorum:))üsteki şişkinlik iniyo boyut olrak çok farketmiyo canım genelde meme dokusu olmayanlarda 85 86 cm falan oluyo yani görduklerim kişilerde
hhaa niye kız ilaçlar uyuytuyo aslındaAynen fuze gbi duruyi o deegil bn cok uykusuzum ama uyuyamiorum:))
ilk haliyle 1 ay sonraki hali bile çok farketcek canım sabır sabır
ilk haliyle 1 ay sonraki hali bile çok farketcek canım sabır sabırMeme uçlarını doktara sorsaydın bileiyorum ne desem yalan olur
Yok yaa bn zor uyuyan biryim uyuyamadim sabaha kdr baya uykusuzum :)hhaa niye kız ilaçlar uyuytuyo aslında
Canim bir kac arkadasimla konustum, onlarda da meme uclari agrisi olmus 10-15 gun arasinda. Sabrediyorum ,sabrediyorum,da cok zor yaaa
Beni de izler misin??? Ben de ölçü konusunda kararsızım 300 üstünü merak ediyorum... Çooook teşekkürler cnmhahah bir cc kardeşi daha hoşgeldin aramıza banada aynı senin gibi olmusdu 350 tasmıs 325 tam tıkk hayırlısı ve geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır sevindim senin adına :)
Beni de izler misin??? Ben de ölçü konusunda kararsızım 300 üstünü merak ediyorum... Çooook teşekkürler cnm
Aynı şekilde benim de o dönem uçlar çok sızlamıştı canım.çok rahatsız ediciydi ama bir yandan da his kaybım yok diye sevinmiştim:)1-2 haftaya geçiyor merak etme:))Canim bir kac arkadasimla konustum, onlarda da meme uclari agrisi olmus 10-15 gun arasinda. Sabrediyorum ,sabrediyorum,da cok zor yaaa
izledim canim bakabilirsin :)
İlk baştaki şişlik ve gerginlik ne kadar sürede geçiyor. Ve geçmesi için birşey yapabilirmiyim. Çok aşırı bir gerginlik var 
( doktorum 10 gün izin verdi. Bu sürefe geçer umarımm.