Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Geçmiş olsun singbird.benimde 10 gün oldu.bende ekastik bandajla sarıyorum üst kısmı 3-4 hafta kalacakmış.biraz rahatsız ediyor ama çok değil ben fazla sıkı sarmıyormuyum acaba

Canım nasılsın daha iyi misin 10 günden sonra? Yan yatabiliyor musun?

Cnm Nasılsın , umarım gecen iyi geçmiştir. Ağrıların var mı?

Cnm Nasılsın , umarım gecen iyi geçmiştir. Ağrıların var mı?

Yattığım sürece sorun yok ama kalkmak istediğimde dün gece ağrım oldu canım daha doğrusu uzun süre yatarak kalınca kalkmak çok zor oluyor zaten hala tek başıma yatıp kalkamıyorum. Zaten genelde 2. ve 3. gün için sıkıntı yaşıyormuş herkes sonrası daha iyiymiş. İnşallah biran önce atlatırım bende gerçekten K.K de yazılan herşey doğru. Dün biran keşke yaptırmasaydım diye bile düşündüm oysa ki yıllardır hayalini kurduğum bişeydi.

Cnm atlatıcan merak etme ağrı kesicilerinide kullanmayı ihmal etme..Kontrole ne zaman gideceksin ?
bu ilk 3-4 günlük süreç aslında gülü seven dikenine katlanır olayı oluyor galiba napalım artık :) Kadın olmak zor :)
Gördünmü cicişlerini nasıllar büyüklüğü istediğin gibi mi?

Evet canım ağrı kesicimi düzenli kullanıyorum. Kontrolüm yarın bandajlar açılacak şimdilik gördüğüm kadar iyi gözüküyor asıl bandajlar açılınca anlarım. Sporcu sütyenimin altında göğüslerimi komple kaplayan bandajlar da var üzerinde onlar yarın açılacak. Bakalım heyecanla bekliyorum.

Bizde heyecanla bekliyoruz cnm :) Doktorundan ve hastaneden memnun kaldın mı ?
Dün ben DR Cem payaslının asistanıyla görüştüm . 8bin tl gibi bir rakam söylediler. Sana maliyeti ne oldu cnm? Bir çok yer aslında ortalama bu fiyatlarda..

Evet canım doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım canım. Kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili bir doktor

Arkadaşlar ben artık tamamiyle normal hayata döndüm.1 haftadan sonra hızla iyileşiyorsun.Her işimi kendim yapıyorum.Sadece kollarımı geriye kaldırınca biraz zorlanıyorum.Daha tam yan yatmıyorum.biraz şişlikler inince protezi yanlardan hissediyorum bu normalmi bilmiyorum.zamanla yerleşecekler diye bekliyorum. Bazen normal geliyor gözüme bazende çok şiş görünüyor.bu şişlikler tam anlamıyla ne zaman geçecek

Cok gecmiş olsun X xdafnex benim 1 bucuk ay oldu hala şişlikte var protezler üstte bizim mucize 6 ayımız var beklicez

songbird sanada cok gecmiş olsun daha cok yeni hersey emin ol bikaç güne toparlarsın ve zamanla daha iyi olursun izlemeye aldım seni

Daha iyimisin cnm , Kontrole gitinmi ?

29 Ocak 2015 Dr.Hakan Demir göğüs büyütme ve karın germe

14 Ocak 2015 Dr. Tolga YENER (İstanbul) Kas altı Mentor Yuvarlak Ultra Yüksek Profile 295cc

14 Ocak 2015 Dr. Tolga YENER (İstanbul) Kas altı Yuvarlak Mentor Ultra High Profile 295cc
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dr-tolga-yener-meme-estetigim.789007/

merhaba kızlar, öncelikle hepinize geçmiş olsun, umarım hepiniz çabucak iyileşir çok da mutlu sonuçlar elde edersiniz.

sizlerden sohbetlerinizi ameliyat linklerinizde yapmanızı rica ediyorum. sohbet aralarında ameliyat tarihlerini kaçırdıklarım oluyor, arkadaşları görmezden gelmiş gibi görünüyor. bu sayfayı sadece ameliyat bilgilerimizi girmek için kullanalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…