Hayırlı olsun sorunsuz bir süreçle sizde benim gibi çok mutlu olursunuz umarım benim 5 ay oldu doktorumdan sonuçtan çok memnun kaldım darısı size inşallahEvet arkadaşlar araştırmalarımı sonlandırıyorum sanırım güzel ve iri göğüslere sahip olmak için Dr.Alper Tuncel'e ameliyat olmaya karar verdim. bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Ameliyat günü aldıktan sonra gelişmleri gün gün sizlere de aktaracağım. Hepinizi öpüyorum çok mutluyum :)
Fiyat ne tuttu bende görüşmek istiyorum emin beyleBen devlet hastanesinde olup memnun olanlardanim. Ama doktorumu arastirdim ve bana hep ayni isim geldi.İzmir'de plastik cerrah Emin Sır. Mentor 325cc takildi. Gogsumde ne morluk ne de aman aman şişme oldu. Sadece 3 gun ciddi ağrı çektim. O da kas altı olduğu için. Burda söylenen fiyatlarin da çok altina mal oldu bana. Şu anda 4 hafta bitti ameliyat olali.
:)) küçük geliyor gözüme biraz daha dolgun büyük istiyorum yan profilden cok zayıf küçük geliyor gözümeNe ameliyatı kız niye neden elletme bidaha çok güzeller
Yok ya öyle değil biraz sabret protez iyice oturup aşağı inince daha güzel gelecek gözüne çok büyük protez herzaman risk bence çok güzel boyutun yinede sen bilirsin tabi tatlım:)) küçük geliyor gözüme biraz daha dolgun büyük istiyorum yan profilden cok zayıf küçük geliyor gözüme
Eğer azda olsa meme dokunuz varsa 200cc biraz daha dolgunlaştırır ama benim gibi nerdeyse hiç yoksa 200 cc sizi asla tatmin etmezMerhaba, ben 4 gün sonra göğüs büyütme ameliyatına giricem. Şuan ki bedenim 75. 43 kiloyum. Doktorum minyon yapılı olduğum için en fazla 200 cc yapılabileceğini söyledi. Şimdi kararsız kaldım. Çok fazla bir değişim olmayacaksa boşuna yaptırmış olmak istemem. Sizin bir fikriniz var mıdır? Daha önce 200 cc yaptıran arkadaşlar oldu mu acaba ?
Hayirli olsun kararin canim bende fransadan gittim istanbulda ameliyat olup bir hafta kalip dondum evime :)Merhabalar.
Ben Londrada yasiyorum.Bu ayin 20 sinde Istanbulda olucam bir haftaligina. Bu surede meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Fiyat alabildigim doktorlar Op.DrHasan Findik - 9000.00 tl ,Op.Dr Hakan Ocsel- 9500.00 tl. Iki doktordan daha fiyat bekliyorum, resimlerimi whatsup tan gonderdim. Ameliyat gunu icin 15 gun onceden randevu yapilmasi gerekiyormus yani anlicaniz benim hic zamanim kalmadi. Calisiyorum da yogun gun boyu ,butun konulari okumak isterim ama zamanim yok malesef.
Bana yardimci olabilecek uyelere cok ihtiyacim var. Sizce bu fiyatlar uygun mu ve bana onerebileceginiz baska doktorlar var mi? Bir hafta Istanbulda kalicagim otel Taksim de olan Divan .
Simdiden mesajimi okudugunuz icin tesekkur ederim ve yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Merhabalar.
Ben Londrada yasiyorum.Bu ayin 20 sinde Istanbulda olucam bir haftaligina. Bu surede meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Fiyat alabildigim doktorlar Op.DrHasan Findik - 9000.00 tl ,Op.Dr Hakan Ocsel- 9500.00 tl. Iki doktordan daha fiyat bekliyorum, resimlerimi whatsup tan gonderdim. Ameliyat gunu icin 15 gun onceden randevu yapilmasi gerekiyormus yani anlicaniz benim hic zamanim kalmadi. Calisiyorum da yogun gun boyu ,butun konulari okumak isterim ama zamanim yok malesef.
Bana yardimci olabilecek uyelere cok ihtiyacim var. Sizce bu fiyatlar uygun mu ve bana onerebileceginiz baska doktorlar var mi? Bir hafta Istanbulda kalicagim otel Taksim de olan Divan .
Simdiden mesajimi okudugunuz icin tesekkur ederim ve yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
özelden telefon numarası gönderdim aldınız mı bilemiyorum.istanbullondra
Mrb canim ben siteye yeni katildim çok geçmiş olsun .olculerimiz ayni . 295 ultra yuksek kasalti yazmissin boyutundan memnun musun cvplarsan çok sevinirim??????. Ya da herhangi bir ünlünün foto su da olabilir nasil bir boyu var resim atabilirmsntboz Çok teşekkür ederim. İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum biran önce iyileşmeyi
Mrb canim ben siteye yeni katildim çok geçmiş olsun .olculerimiz ayni . 295 ultra yuksek kasalti yazmissin boyutundan memnun musun cvplarsan çok sevinirim??????. Ya da herhangi bir ünlünün foto su da olabilir nasil bir boyu var resim atabilirmsn