Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Hayırlı olsun sorunsuz bir süreçle sizde benim gibi çok mutlu olursunuz umarım benim 5 ay oldu doktorumdan sonuçtan çok memnun kaldım darısı size inşallah

Fiyat ne tuttu bende görüşmek istiyorum emin beyle

Merhaba, ben 4 gün sonra göğüs büyütme ameliyatına giricem. Şuan ki bedenim 75. 43 kiloyum. Doktorum minyon yapılı olduğum için en fazla 200 cc yapılabileceğini söyledi. Şimdi kararsız kaldım. Çok fazla bir değişim olmayacaksa boşuna yaptırmış olmak istemem. Sizin bir fikriniz var mıdır? Daha önce 200 cc yaptıran arkadaşlar oldu mu acaba ?

:)) küçük geliyor gözüme biraz daha dolgun büyük istiyorum yan profilden cok zayıf küçük geliyor gözüme
Yok ya öyle değil biraz sabret protez iyice oturup aşağı inince daha güzel gelecek gözüne çok büyük protez herzaman risk bence çok güzel boyutun yinede sen bilirsin tabi tatlım

Eğer azda olsa meme dokunuz varsa 200cc biraz daha dolgunlaştırır ama benim gibi nerdeyse hiç yoksa 200 cc sizi asla tatmin etmez

Merhabalar.
Ben Londrada yasiyorum.Bu ayin 20 sinde Istanbulda olucam bir haftaligina. Bu surede meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Fiyat alabildigim doktorlar Op.DrHasan Findik - 9000.00 tl ,Op.Dr Hakan Ocsel- 9500.00 tl. Iki doktordan daha fiyat bekliyorum, resimlerimi whatsup tan gonderdim. Ameliyat gunu icin 15 gun onceden randevu yapilmasi gerekiyormus yani anlicaniz benim hic zamanim kalmadi. Calisiyorum da yogun gun boyu ,butun konulari okumak isterim ama zamanim yok malesef.
Bana yardimci olabilecek uyelere cok ihtiyacim var. Sizce bu fiyatlar uygun mu ve bana onerebileceginiz baska doktorlar var mi? Bir hafta Istanbulda kalicagim otel Taksim de olan Divan .

Simdiden mesajimi okudugunuz icin tesekkur ederim ve yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Hayirli olsun kararin canim bende fransadan gittim istanbulda ameliyat olup bir hafta kalip dondum evime :)
Hasan findik benim bildigim en son fiyat 7000 tl yazilanlara gore sen pazarlik yap canim
Asagi yukari fiyatlar 6000 tl den basliyor devlet hastanesinde olanlarda var ama sanirim hemen randevu vermezler ve senin zamanin az
Ben esteworld da oldum ameliyatimi onlarda seni transfer yapiyor hava alaninda alip hastane hotel her zaman yapiliyor
Dr hasan findik ta transferler yapiyor bir paket olarak fiyat iste

Birde bogazici tip merkezinde ameliyat olanlar da var burda sonuclari guzel onlar daha uygun 4500 tl ama bana gore biraz ilgisiz geldiler maillere hemen cevap alamiyordum doktorla gorusememistim

SeraParis,
Canim cok tesekkur ederim yazdigin icin. Biz bir kac arkadas gidiyoruz Istanbula, biraz is birazda keyif icin. OTelimizi onceden ayarlamistik yani sirf ameliyat olmak icin gitmiyorum ama yillardir cok ama cok istedigim bir sey, arkadaslarim da yanimda olucak gitmiske yaptirim artik diyorum. Fiyatlarda biraz sairdim dogrusu bu kadar yuksek fiyat beklemezdim... Hic zamanim kalmadi bu gun yarin doktoru netlestirim ameliyat gunu almam lazim. Calisiyorumda ... cok zurumda kaldim, kafam da karisti...tekrar tesekkur ederim.

ben esteworld'de ameliyat oldum bu gün 8. günüm çok ilgilendiler hatta fazla ilgililer (6.000 tl) dr: bülent tekerekoğlu günlerce mesajları okudum okumaya devam ediyorum birçok hastaya oranla ameliyatımı daha başarılı buluyorum (süreç olarak)mutlaka öneririm.

ameli, cok tesekkur ederim paylastigin icin.

Esteworlda yazmamisim ,onlarin da whatsup numarasi var mi bakicam simdi.

Femmeplast ta yaptiran var mi acaba, DR. Ibrahim Askar, fiyat uygun geldi de bana....

özelden telefon numarası gönderdim aldınız mı bilemiyorum.istanbullondra

Dr. Melike Erdim de ameliyat olan var mi acaba? Mail atmistim ona da, doktor hanim beni aradi simdi, inanamadim...fiyat olarak da 8000.00 tl verdi.

Kizlar izmirde ameliyat olan varmi bende taktirmak istjyorum ama yurt disinda yasiyorum izmire gider gitmez yaptirmak istiyorum yardimci olursaniz sevi irim

tboz Çok teşekkür ederim. İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum biran önce iyileşmeyi
Mrb canim ben siteye yeni katildim çok geçmiş olsun .olculerimiz ayni . 295 ultra yuksek kasalti yazmissin boyutundan memnun musun cvplarsan çok sevinirim??????. Ya da herhangi bir ünlünün foto su da olabilir nasil bir boyu var resim atabilirmsn

Teşekkür ederim :) Boyutundan memnunum zaten daha önce hiç göğüsüm yoktu ve doktorum olabilecek en büyük boyutu kullandı. Ben genelde Serenay Sarıkayanın göğüslerimi beğeniyordum o yüzden de öne doğru çıkık olmasını istiyordum. Doktorum ultra yüksek profil kullandı kas altı olduğu içinde çok doğal oldu. Tabi bugün 26.günüm zamanla daha da şekillenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…