Evet bahsettim benden haber bekleyenler var hatta görüşmek isteyen var dedim :) Ameliyatım yarın öğleden sonra canım Levent şubede. İnşallah tekrar çok teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda sende bu isteğine kavuşursun
Süper canım ne diyim.. ayyy çok az kalmış cnm , Düşünmemeye çalış ve kendini rahatlat. Sonuç güzel olacak inşallah..
Senden mutlaka haber bekliyor olacağız.Şimdiden çok geçmiş olsun senin için dua edeceğim..
Ben ameliyat videolarını izlemiştimo zaman birşey yoktu ama dün gece stresim başladı İnşallah hayırlısıyla atlatırım rahatlarım sonucu düşününce stresim biraz gidiyor sanki Çok sağol canım dualarını eksik etme..
Merhaba arkadaşlar, haftaya bende ameliyat olacağım simetrik olmadıkları için implant takılacak, eskisi çıkaralacak. c kup ölçüm d kup olacak 32d gibi olmasını planlıyoruz. cc konusuna gelince meçhul sizerlarla baktıktan sonra doktorum ona göre ayarlayacak. sağ göğsüme soldakine kıyasla daha büyük takılacak... ilk ameliyatımda bile bu kadar heyecanlanmamıştım. inş. güzel geçer sağlıklı görüntüme kavuşurum.ameliyat olacak ve olmuş tüm arkadaşlara acil şifalar..
ozltlz ilk ameliyatımı 10 sene önce olmuştum . o zamanki sonuçtan ziyadesiyle memnundum. fakat benim göğsümn sadece birinde implant var. diğerine sadece dikleştirme ve küçültme yapılıp simetrisi sağlanmıştı. zamanla naturel olan deforme oldu, hacmi azaldı (kilo vermemden kaynaklı ) silikon olan ise kapsülleşmiş. eskisi kadar olmasa da ciddi bir simetri problemi oluştu özellikle bu yıl daha da belirginleşti. bu sebeple yaptıracağım. doktorum arda katırcıoğlu hastası olan bir arkadaşım aracılığı ile gittim (kendisi burun ve meme aynı gün yaptırdı) şuan sonuçtan çok memnun . bakalım bende inş. memnun ayrılacağım. yeri şuan belli değil büyük olasılıkla ethica'da olacağım.Merhabalar , İlk ameliyatını ne zaman olmuştun ? Biz birincisi için bu kadar düşünürken sen ikinciyi mi olacaksın :) :)
ilk ameliyatının sonuçlarını mı beğenmedin? Birde Doktorun kim cnm ?nerede olacaksın?
ozltlz ilk ameliyatımı 10 sene önce olmuştum . o zamanki sonuçtan ziyadesiyle memnundum. fakat benim göğsümn sadece birinde implant var. diğerine sadece dikleştirme ve küçültme yapılıp simetrisi sağlanmıştı. zamanla naturel olan deforme oldu, hacmi azaldı (kilo vermemden kaynaklı ) silikon olan ise kapsülleşmiş. eskisi kadar olmasa da ciddi bir simetri problemi oluştu özellikle bu yıl daha da belirginleşti. bu sebeple yaptıracağım. doktorum arda katırcıoğlu hastası olan bir arkadaşım aracılığı ile gittim (kendisi burun ve meme aynı gün yaptırdı) şuan sonuçtan çok memnun . bakalım bende inş. memnun ayrılacağım. yeri şuan belli değil büyük olasılıkla ethica'da olacağım.
inşallah teşekkür ederim allah'ın izniyle.. yazacağım :)Seninde iyi haberlerini bekliyoruz :) inşallah istediğin sonucu alırsın cnm..Bize ameliyatından sonra yazarsan seviniriz.
Canım şuanda büyük ihtimalle ameliyattasındır. ALLAH yardımcın olsun inşallah.. Kendini yiy hissettiğinde mutlaka bizi haberdar et cnm.. Çoook Geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim canım. 16:30da girdim ameliyata 18:00de odadaydım. O anda göğsümde ağırlık hissi ve sızlama hissettim sadece 21:00 gibi sızlama belirginleşti ağrı kesici serum verdiler sonra ayağa kalktım bayağı başım döndü tabiki. Yatarken sakinleştirici iğne yapacaklarmış rahat uyumam için. Ama tek başına yatıp kalkmak imkansız kuzenim sağolsun sayesinde yapacaklarımı yapabiliyorum. Yine detayları yazarım :)
çok geçmiş olsun singbirdÇok teşekkür ederim canım. 16:30da girdim ameliyata 18:00de odadaydım. O anda göğsümde ağırlık hissi ve sızlama hissettim sadece 21:00 gibi sızlama belirginleşti ağrı kesici serum verdiler sonra ayağa kalktım bayağı başım döndü tabiki. Yatarken sakinleştirici iğne yapacaklarmış rahat uyumam için. Ama tek başına yatıp kalkmak imkansız kuzenim sağolsun sayesinde yapacaklarımı yapabiliyorum. Yine detayları yazarım :)
Çok Geçmiş olsun canım,Bak oldu ve bitti :) zor olanı atlattın inşallah bu haftayı atlattığında sıkıntın kalmayacak cnm..
Dikkatli ol, senden haberlerini bekliyoruz. Kaç cc takılmış vs bilgilerinizde:))
çok geçmiş olsun singbird
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım. İnşallah bu haftayı atlatırsam daha iyi olacağım. Zaten ağrıdan ziyade sızlama şeklinde onun da olacağını biliyordum zaten tek sıkıntı tek başına yatıp kalkamamak baskı çok tabi neyse ki atlattım allaha şükür darısı sana inşallah :) 295cc ultra yüksek profile takılmış konuştuğumuz gibi 320cc de denemiş doktorum çok büyük durdu o yüzden 295cc taktım dedi :) yine detayları yazacağım. Görüşmek üzere
Geçmiş olsunsongbird
Umarım sorunsuz sürecin olur.
Bu sıkıntılar başta normal. Gün geçtikce iyi olacaksın merak etme.
Bandaj dediğin kemer olsa gerek. O çok canımı yakmıştı, nefes almamı dahi zorluyordu ama protezin inmesi için önemliymiş. Sabret canım.Kızlar taburcu oldum evdeyim :) Tabi göğsümdeki baskı hissi ve kol hareketlerindeki kısıtlılık biraz daha devam edecek. Cumartesi kontrolüm var bandajlarım çıkacak ama sporcu sütyeninin üzerinde üstten baskı yapan bir bandaj daha var o 15 gün daha kalacakmışo biraz baskı hissini daha da arttırıyor ama mecbur ilk bir hafta özellikle onu kullanmak şart dedi doktorum. Gerçekten doktorumu seçme konusunda birkez daha doğru karar verdiğimi anladım. İyiki içimin sesini dinleyip ilk görüştüğüm doktorumda karar kılmışım. Gerçekten sıcak, güler yüzlü ve bütün stresimi azalttı. Adı duyulmuş bir doktor değil ama tecrübe konusunda mükemmel.
Bandaj dediğin kemer olsa gerek. O çok canımı yakmıştı, nefes almamı dahi zorluyordu ama protezin inmesi için önemliymiş. Sabret canım.
Geçmiş olsun singbird.benimde 10 gün oldu.bende ekastik bandajla sarıyorum üst kısmı 3-4 hafta kalacakmış.biraz rahatsız ediyor ama çok değil ben fazla sıkı sarmıyormuyum acaba