- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
çok şekersin yaaa ama onun sebebi başka :) .tırnaktan hasta takibi yapılıyor genel durum la ilgili.Sanırım parmağa takılan o alet oje olunca net sonuç vermiyor .. Benim ilk aklıma gelen şey ise ölürsek eğer gusül abdestinde asetonla uğraşılmaması idi
Biliyorum tabiki :) Bilinçsizken ilk aklıma gelen şeydi zaten o benimçok şekersin yaaa ama onun sebebi başka :) .tırnaktan hasta takibi yapılıyor genel durum la ilgili.
merhaba kizlar, iyi bir doktor arayisindayim tercihen istanbulda olmasini istiyorum.. bir doktor varmi memnun kaldiginiz umarim yardimci olursunuz.
Sevgiyle kalın
Gecmis olsun bende o hastanede ameliyat oldum ve bulent bey ile kamran bey arasinda kalmistim:) merak ettim bulent beyi ameliyatini simdi nasilsin ?iki gün önce (esteworld/bülent tekerekoğlu) ameliyat oldum çok memnun ayrıldım hastahaneden .
Geçmiş olsuniki gün önce (esteworld/bülent tekerekoğlu) ameliyat oldum çok memnun ayrıldım hastahaneden .
Çok gecmiş olsunteşekkür ederim şu an çok iyiyim 5. günüm göğüslerim çok şiş fakat hiç ağrım olmadı (spor yapıyorum)bülent bey onun etkisi olduğunu söyledi.yatıp kalkarken hala desteksiz yardımsız yatamıyorum yataktan kalkamıyorum.fakat otururken çok fazla sorun yok.dün ve bugün tek başıma dışarı bile çıktım.
Gidersin gidersin canim :)) kendine guc ver simdiden kendini birakmaÇok gecmiş olsunameli 5. Gününde kendin dışarı cıkmışsın ne güzel maşallah ben de 2. Amelyat düşündüğüm için sadece göğüs silikon amelyatı olanları takip ediyorum 8-9 gün sonra işe rahatca gidebilir miyim diye :)
C ChAneL81 bende öyle hissediyorum hatta ilk amelyatımda bile okadar operasyondan sora cuma amelyat olup perşembe işe giderim sanıodum 3 hafta sonra zor gittim biliyosun :)) ama bu sadece göğüs bence 5-6 güne toparlarım gibi kendimiGidersin gidersin canim :)) kendine guc ver simdiden kendini birakma
E sen göğüsten olmuştun neden 2. Ameliyatı düşünüyorsun bi sorun mu oldu ?Çok gecmiş olsunameli 5. Gününde kendin dışarı cıkmışsın ne güzel maşallah ben de 2. Amelyat düşündüğüm için sadece göğüs silikon amelyatı olanları takip ediyorum 8-9 gün sonra işe rahatca gidebilir miyim diye :)