Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

merhaba kizlar, iyi bir doktor arayisindayim tercihen istanbulda olmasini istiyorum.. bir doktor varmi memnun kaldiginiz umarim yardimci olursunuz.

Sevgiyle kalın

Sanırım parmağa takılan o alet oje olunca net sonuç vermiyor .. Benim ilk aklıma gelen şey ise ölürsek eğer gusül abdestinde asetonla uğraşılmaması idi
çok şekersin yaaa ama onun sebebi başka :) .tırnaktan hasta takibi yapılıyor genel durum la ilgili.

iki gün önce (esteworld/bülent tekerekoğlu) ameliyat oldum çok memnun ayrıldım hastahaneden .

iki gün önce (esteworld/bülent tekerekoğlu) ameliyat oldum çok memnun ayrıldım hastahaneden .
Gecmis olsun bende o hastanede ameliyat oldum ve bulent bey ile kamran bey arasinda kalmistim:) merak ettim bulent beyi ameliyatini simdi nasilsin ?

teşekkür ederim şu an çok iyiyim 5. günüm göğüslerim çok şiş fakat hiç ağrım olmadı (spor yapıyorum)bülent bey onun etkisi olduğunu söyledi.yatıp kalkarken hala desteksiz yardımsız yatamıyorum yataktan kalkamıyorum.fakat otururken çok fazla sorun yok.dün ve bugün tek başıma dışarı bile çıktım.

Çok gecmiş olsun ameli 5. Gününde kendin dışarı cıkmışsın ne güzel maşallah ben de 2. Amelyat düşündüğüm için sadece göğüs silikon amelyatı olanları takip ediyorum 8-9 gün sonra işe rahatca gidebilir miyim diye :)

Gidersin gidersin canim :)) kendine guc ver simdiden kendini birakma

Gidersin gidersin canim :)) kendine guc ver simdiden kendini birakma
C ChAneL81 bende öyle hissediyorum hatta ilk amelyatımda bile okadar operasyondan sora cuma amelyat olup perşembe işe giderim sanıodum 3 hafta sonra zor gittim biliyosun :)) ama bu sadece göğüs bence 5-6 güne toparlarım gibi kendimi

E sen göğüsten olmuştun neden 2. Ameliyatı düşünüyorsun bi sorun mu oldu ?

Hımm öyle olsun bakalım bi sorun olmasında sen çektiğin acıları çabuk unutmuşsun bakıyorum:)
B Bybt ya evt cok da acı cektim ama nasıl unuttum bilmiyorum 1 ayı atlattım mı tmm önemli olan ilk 1 ayı atlatabilmem daha cok var o zamana kadar bakalım nolcak :)

B Bybt ya evt cok da acı cektim ama nasıl unuttum bilmiyorum 1 ayı atlattım mı tmm önemli olan ilk 1 ayı atlatabilmem daha cok var o zamana kadar bakalım nolcak :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun zaten lipo kadar ağrılı olmaz göğüs çok küçük geliyorsa alışmışken acılara çok ara verme değiştir gitsin:)

Ne ameliyatı kız niye neden elletme bidaha çok güzeller

Evet arkadaşlar araştırmalarımı sonlandırıyorum sanırım güzel ve iri göğüslere sahip olmak için Dr.Alper Tuncel'e ameliyat olmaya karar verdim. bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Ameliyat günü aldıktan sonra gelişmleri gün gün sizlere de aktaracağım. Hepinizi öpüyorum çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…