Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

4 Eylül perşembe Hasan Fındık a ameliyat oluyorum inşallah. Meme başından olacak
Slm cnm. Meme basindan neden tercih ettin? Benim goguslerim 5 yillik ve gigus altindan. Cok sukur hic bir sorun yasamadim cok memnunum ama meme ucunda his kaybi olabilir. Cunku kesitin yaklasik 1 cm etrafinda his kaybi oluyor.

Slm cnm. Meme basindan neden tercih ettin? Benim goguslerim 5 yillik ve gigus altindan. Cok sukur hic bir sorun yasamadim cok memnunum ama meme ucunda his kaybi olabilir. Cunku kesitin yaklasik 1 cm etrafinda his kaybi oluyor.
Canım izi daha iyi saklıyor his kaybı geçici bi durum ben oldum bugün birazda doktorun mahareti bu işler. Sen kime olmuştun maşallah 5 yıl uzun bi zaman.

Canım izi daha iyi saklıyor his kaybı geçici bi durum ben oldum bugün birazda doktorun mahareti bu işler. Sen kime olmuştun maşallah 5 yıl uzun bi zaman.
Ben fatih dagdelen'e yaptirdim. O da cok iyi bir doktor. Gogus altinda ama estetik dikis oldugundan zamanla kayboldu.
Doktorum Fatih Dagdelen. Cokiyi bir doktordur. Benim zamanda bagdatcaddesinde ofisi vardi simdi nisantasinda hastanesi var Dora Hospital. Iz pek kalmadi estetik dikis oldugu icin zamanla yok denecek kadar azaldi ama bir cm kadar his kaybim var. ama 5 yil onceki dikis ile simdiki ayni olmayabilir belki artik his kaybi kalmiyordur. Hayirli olsun ins memnun kalirsin

Bunu zamanla göreceğim şimdiden konuşmak yanlış olur teşekkür ederim iyi dileklerin için

fatih dagdelene bende kontrole gittim haziranda..banada 5 dakikanin icinde size damla ve c cup olur dedi ve iki resim gösterdi ve gönderdi..fiyatini söyledi ve disarda asistanimdan randevu alirsiniz dedi..saskina dönmüstüm.

fatih dagdelene bende kontrole gittim haziranda..banada 5 dakikanin icinde size damla ve c cup olur dedi ve iki resim gösterdi ve gönderdi..fiyatini söyledi ve disarda asistanimdan randevu alirsiniz dedi..saskina dönmüstüm.
Evet biraz burnu havada hastalar onun pesinde kosar gibi bir durumu var. benim zamanimda daha yeni yeni populer olmaya baslamisti ama yine oyle havali tavirlari vardi. Arkadasim ona yaptirdigi icin ona gitmistim ben. Isini cok guzel yapiyor ama artik kendisine ulasmak biraz zormus

Meme büyütme ameliyatımı 2011 senesinde oldum.Meme ucu kesisi ile.İnanın bende sorun yaşamadım.Ayrıca hissizlik gibi bir durumda olmadı,ne bir cm aşşagısından nede yukarısından.Hatta meme uçlarım eskisinden daha fazla hisli oldu desem şaşırırmısınız! İz konusunda bende takıntılı biriyim,incecik bikini giyindigim zaman,uzandıgımda kollarımı arkaya attıgımda iz gözükecekmi diye endişem olmasın istedim.Plajda voleybol oynadıgımda bikini yukarı kalkarda izi kimse görürmü diye endişe duymak istemedim.Doktorumda hissizlik konusunda hiçbir sorun yaşamayacagını söylemiş ve garantisinide vermişti.Çok şükür sorun yaşamadım,inşallah kimse yaşamaz.His önemli
Forumda meme altı kesisi ile ameliyat olup gögsünde kalıcı hissizlik yaşayan arkadaşlarımızda olmuştu inanın.Bu durum biraz doktorun becerisine birazda şansa baglı bir durum sanırım

Evet cnm gogus ucu olunca insan korkuyor his kaybi olur diye cunku malum onemli bir nokta :) ama sansliymissin insallah kimseye olmaz. Sen de yeni ameliyat olan arkadaslarin icini rahatlatmis oldun :) dedigin gibi belki bolgeseldir his olayi. Doktor da cok onemli bu konuda.

Arkadaşlar aranızda yeniyim 10eylülde göğüs büyültme ameliyatı oldum daha önce keşfetseymişim siteyi keşke çok bilgisiz hareket etmişim 300cc mentor high profile takıldı kas üstü oldu meme dokum olduğu için çok fazla değildi ama tam destekli 75b kullanıyordum fakat şuan tekrar mutsuzum ilk çıktığımda gerçekten çok büyüktüler fakat 1haftada o kadar küçüldiki ve 6ay küçüleceğini yazmışlar sanırım hiç kalmıycak bana keşke 400 cc ye kadar çıksaydım çok mutsuzum daha ne kadar küçülür ki

ayyy canım yazın beni korkuttu yaa.. çünkü bende 75b sutyen kullanıyorum, ve doktor bana da kas üstü, 300 cc dedi. küçük olupta sonradan pişman olmak istemiyorum. fotoğrafın var mı acaba? arkadaşlık isteği gönderiyorum, kabul edersen seviniirm

Yok koymadım ama bugün kabul edip koyarım canım bu arada şuan çok mutluyum boyutundan evet başta yumşamadıpı için çok küçük geldi gözüme fakat şuan çevresi 92 cm ve tatmin oldum öğle sonu fotoları koyarım

Gizemahmet7 geçmiş olsun hangi hastanede handi doktora ameliyatını oldun ?? bende araştırıyorum acaba yardımcı olabilirmisin?fiyatı nekadardı bende devlette olmayı düşünüyordum hemde uygundu ama bi yandanda sağlık önemli diyorum gerekirse biraz pahalı olsun sonuçta sağlıktan önemli değil dimi :)

Ben ameliyat olalı 23 gün oldu.dual plan sol 275cc sağ 300cc ağrı sızı yok ama hala sabah uyanınca bi baskı oluyor arada göğüs yanlarına ve koltuk altlarıma iğne batıyor hissi oluyor normalmi

Ben ameliyat olalı 23 gün oldu.dual plan sol 275cc sağ 300cc ağrı sızı yok ama hala sabah uyanınca bi baskı oluyor arada göğüs yanlarına ve koltuk altlarıma iğne batıyor hissi oluyor normalmi
Benimde hala aciyor ve baski yapiyor gögsüme.nefesim daraliyor bazen

Canim benide eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…