Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kizlar 17. Gunum ameliyatimin masaj yapiyorum ama dokununca hassasiyet cok fazla hic morluk yok ama sanki dayak yemisim gibi agriyo normal dimi??

Neden 16. Günde masaj yapıyorsunuz? Benim doktorum 1 aydan önce masaj yapma dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsunnn cnmmm :)))

Tesekkurler :) sen nasilsin ? Seninkiler ne durumda :) bir ara sana fotograf aticam atamadim hala :) cumartesi nisanim olacak cokkk yogunum

Olsun cnm musait oldugunda atarsinn:) nisanin simdiden hayirli olsunnn :) benimkiler 3. Haftalarinda iyilesmeye calisiyorlar :)))

12 Haziran 2014 onep plastik cerrahi op. Dr. Ünal şahin (Ankara) tek göğüs kas altı 310 cc natrelle (yanlışlıkla biyerde mentor yazdıysam affola)

Tesekkurler :) sen nasilsin ? Seninkiler ne durumda :) bir ara sana fotograf aticam atamadim hala :) cumartesi nisanim olacak cokkk yogunum

Meraba nasılsın :) yaa bayadır girmiyordum teşekkür ederim son halini albüme ekledim haber vereyim dedim :)

Arkadaşlar stede yeniyim yazıyorum ama cvp alamıyorum
Ve eklemem mi lazım falan anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.. :)

Karemelo.

Slm arkadaşlar ben 1.68 boy kilo 58 ve geçen hafta göğüs büyütme ameliyatı oldum
Ve stede yeniyim.

Hasret1987

gecmis olsun canim..nasil gecti ameliyat..kime oldun..biraz anlatsan.bende olucam insallah bir aya kadar.sana ne kadar takildi. ve neresinden oldun?

Bende 24 Temmuz da oldum. 390 cc kas altı damla mentor. Kollarım gayet rahat. Ama Göğüslerim dokununca acıyor.. Bu gün kontrolüm var.. Geçmiş olsun canım

Bende 24 Temmuz da oldum. 390 cc kas altı damla mentor. Kollarım gayet rahat. Ama Göğüslerim dokununca acıyor.. Bu gün kontrolüm var..

Geçmiş olsun canım:sen kime oldun?bende 350alti istemiyorum..ama zayifim hic dokum yok sayilir..natrelle istiyordum ama herkes mentor daha iiyi diyo

Ben Kayseri Memorıal de oldum. Teoman hocaya .. Çok iyi bir doktor .. 350 ile 400 cc arası düşünüyorum dedi.. 400 cc denemiş olmamış.. 390 şimdilik ödemle büyük duruyor inince şişlikler gerçek ölçüsünü görcez artık

21 Temmuz 2014 - 325 cc Mentor marka yuvarlak yüksek profil kas altı, meme altı kesisi ile.. Opr.Dr. İlsun Özkaya Aka/Sakarya

Boy:1.63 Kilo:48

Ameliyat öncesi göğüs ölçüleri: 72cm/76cm

Ameliyat sonrası göğüs ölçüleri: 72cm/86cm

Benim meme başının altında boşluk var daha çok yukarda masajla iner inş, Dr bir ay sonra bakıcak inmesi lazım dedi ama bu kadarda yukarda olmaması gerekiyordu dedi,, canım sıkıldı umarım iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…