Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

kızlar cuma günü ameliyatım var çok heyecanlıyım:18:bana da doktorum yarım kollu önden düğmeli bişi almamı söledi

Ameliyat bitti mii :) aklım sende kaldı nasılsın iyi misin inşallah rahat geçmiştir. Bir an önce iyileşmeni dilerimmmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ameliyat bitti mii :) aklım sende kaldı nasılsın iyi misin inşallah rahat geçmiştir. Bir an önce iyileşmeni dilerimmmmm

Uuu bgn kac kisi ameliyat oluyooo :)))

Bilmedimm senin de az kaldı :) 24 nisannnn :) sana da sorucam :)) bol bol dua ediyorum hepinize :) hadi sıra sendeee :)

Sira sira bomba memelere kavusuyoruz :))) beklemesi bile cok zevkliii

Sira sira bomba memelere kavusuyoruz :))) beklemesi bile cok zevkliii

Hahajah :) aynen öyle :) valla çok memnunum her geçen gün daa güzel oluyo :) darısı sana herkese :) ennn kısa zamanda çabucakkk :) seni de beklyorum heyecanlaa :)

Ameliyattan cikan kizladdan haber var mi:)?

Henüz yok :) narkoz salak gibi yapıyo insanı uyuyodur tahminim inşallah hemen iyileşir :) senin için de çok çok dua edicem :)

Allah razi olsn cnm ben bgn biraz grip olur gibi oldum hemen nurofen ictim insallah hasta olmam battaniyeye sarildm yattm valla :) en ufak bir enfeksiyonda ameliyat etmezler cnku

Allah razi olsn cnm ben bgn biraz grip olur gibi oldum hemen nurofen ictim insallah hasta olmam battaniyeye sarildm yattm valla :) en ufak bir enfeksiyonda ameliyat etmezler cnku

Ayyy çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın. Valla muyluyum nişan elbisemi yeni halimle deniyorum :) süper oldu :))) hihihi hepimize şans ve mutluluk diliyorum yaaa süper bir duygu :)

Darısı başımaaa ve tüm isteyenlere :) çok heycanlı git gide zaman daralıyor:)

Op. Dr. Fatih Dağdelen'den randevu aldım ancak hastane ücreti 7 bin lira küsür deyince biraz tuzlu geldi açıkçası,daha ucuza ameliyat olup halinden memnun olan birileri bana yardımcı olursa çok memnun olurum.

Merhaba canim 5.500 fuat yuksel e olum ameliyat cok da memnunum kas alti ayni gunun aksami ciktim ben buraz agrim oldu ama 3. Gunden sonra inanilmaz kolaylasti hersey.tabı muayeneden sonra fiyat belırlıyor ama fiyatlar bu aralıkta. Tavsiye ederim çok iyi bir doktor.

Op. Dr. Fatih Dağdelen'den randevu aldım ancak hastane ücreti 7 bin lira küsür deyince biraz tuzlu geldi açıkçası,daha ucuza ameliyat olup halinden memnun olan birileri bana yardımcı olursa çok memnun olurum.

Merhaba, Boğaziçi Tıp Merkezi nin doktorlarına ameliyat olan çok arkadaş var, fiyatları diğerlerine göre daha ekonomik gördüğüm kadarı ile. İstersen forumdan araştır, kişilerin topiklerine ulaşırsın. Ayrıca devlette bile olsan 4500–5000 civarında oluyormuş. Dilerim içine sinen bir doktor bulursun.
Sevgiler

Boğaziçi Tıp Merkezi / İstanbul
Dr. İsmail Bayram
(mentor 350 cc kas altı ultra high profile)
3.500 tl

Darısı başımaaa ve tüm isteyenlere :) çok heycanlı git gide zaman daralıyor:)

Buyuk gunnn :) dualarim seninlee guzel haberlerini bekliyorum :) allahim agrisiz sizisiz bir an once atlatmani nasip etsinnn :))

Buyuk gunnn :) dualarim seninlee guzel haberlerini bekliyorum :) allahim agrisiz sizisiz bir an once atlatmani nasip etsinnn :))

Dream 1988 ameliyatin iyi gecmistir umarim. Haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…