Okudum canım o soruları doktorumda sormuştu bana ben ne sigara ne alkol nede herhangi bir ilaç kullanıyorum neyseki k konuda biraz şanslıymışım:) yinede ilgin için teşekkür ederim o zaman yarın akşam ojelerimi çıkartmam gerekecekEvet,oje olmaması gerekiyor.Ayrıca şu linkede göz atmanızı öneriyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/meme-büyütme-ameliyatı-öncesi-yapılması-gerekenler-sigara-alkol-kullanımı.585894/
Rica ederim canımOkudum canım o soruları doktorumda sormuştu bana ben ne sigara ne alkol nede herhangi bir ilaç kullanıyorum neyseki k konuda biraz şanslıymışım:) yinede ilgin için teşekkür ederim o zaman yarın akşam ojelerimi çıkartmam gerekecek
Okudum canım o soruları doktorumda sormuştu bana ben ne sigara ne alkol nede herhangi bir ilaç kullanıyorum neyseki k konuda biraz şanslıymışım:) yinede ilgin için teşekkür ederim o zaman yarın akşam ojelerimi çıkartmam gerekecek
Sanırım parmağa takılan o alet oje olunca net sonuç vermiyor .. Benim ilk aklıma gelen şey ise ölürsek eğer gusül abdestinde asetonla uğraşılmaması idiAynen ojeye izin verilmiyor ama mantığını ben anlayamadım onun.. Kardeşim gözünden ufak bir operasyon geçirecekti, ojeleri vardı, çıkarmasını söylediler, o şekilde ameliyathaneye aldılar.
Sanırım parmağa takılan o alet oje olunca net sonuç vermiyor .. Benim ilk aklıma gelen şey ise ölürsek eğer gusül abdestinde asetonla uğraşılmaması idi
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla yarın olucam bakalım:))Rica ederim canımMakyajda olmasın yüzünde.. Şimdiden geçmiş olsun,güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ya bana doktorum böyle bir şey söylemediKızlar merhaba çarşamba günü ameliyatım var.
Acaba oje falan çıkarmam gerekiyor mı? Belki saçma bi konu ama benim pek bi bilgim yok bilen biri bana söyleyebilir mi?
Canım banada söylemedi ama internette kesinlikle çıkarılması gerektiği yazılıyor zaten arzum77 de doğruladı bence sende ne olur ne olmaz riske atma.Ya bana doktorum böyle bir şey söylemediBence gerek yoktur ya :/
Evet canım,parmaga takılan o alette kan sirkülasyonunu ölçmek içinmişSenin ilk aklına gelen çok mantıklıymışİngilizce olarak arattım ve şu sonuç çıktı.
"You'll need to remove all make-up and nail polish before your operation as the doctors will need to see your skin and nails to make sure your blood circulation is healthy."
Vücuttaki kan sirkülasyonunu görebilmek içinmiş kısacası.. Bir başkasında da vücuda yeterli oksijen verilip verilmediğini anlamak için tırnaklar önemli diyordu. Bu konuda da bilgilenelim.
Kuaföre gidip saçına sekil verdirebilirsinAy o zaman ben de sileyim kızlar, ameliyatta doktora güzel gözükecek değiliz ya
Bana doktorum ojenin çıkarılması gerektiğini söylemişti , gerçi ben biliyordum . Yalnız ben rimelle girmişim ameliyata heyecandan çıkarmayı unutmuşum. Ilk ayıldıgımda hayel meyal hatırlıyorum biri mendil vermişti ' rimellerin akmış , al sil ' diye :) herhalde doktorumdu :)Ya bana doktorum böyle bir şey söylemediBence gerek yoktur ya :/
Dishekimim evet haklısın direkmekte , sonuçta kimse ameliyattan sonra pişmanlık yasamak istemez. Doktoruna tam olarak ne istediğini iyi bir sekilde açıklamalısın .Cok az kalmış ameliyatına hayırlı olsun . Benim bandajlarım 4. Gun açılmıştı ve sporcu sütyenine gecmiştim .Arzum77 ve beratti çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) Ameliyatım cumartesi günü olacak.Perşembe günü kan tahlilini yaptıracağım.Perşembe günü doktorumla ölçü için tekrar görüşeceğim.Sizce de 300'ün üstünde olmasını diretmekte haklı değil miyim ama göğsüm 75i bile doldurmuyor küçücük,ameliyat olduğuma değmez 275-300 beni tatmin etmez gibime geliyor. Bir de kalçam falan büyüktür benim yani dengeler gibime geliyorBu arada ameliyattan sonra sadece bandaj mı oluyor göğsünüzde?Ne kadar süre kalıyor o?
Peki senin göğüslerin ameliyattan önce nasıldı ameliyatta ne takıldı şimdi nasıllar? Sıkmıyorumdur umarım sorularımla ama çok heyecanlıyımDishekimim evet haklısın direkmekte , sonuçta kimse ameliyattan sonra pişmanlık yasamak istemez. Doktoruna tam olarak ne istediğini iyi bir sekilde açıklamalısın .Cok az kalmış ameliyatına hayırlı olsun . Benim bandajlarım 4. Gun açılmıştı ve sporcu sütyenine gecmiştim .
Benim 75 b idi doğumdan sonra baya küçükmüştü . 425 cc yuvarlak yüksek profil takıldı . 75 D oldu 80 C de kullanıyorum . Sporcu sütyenine ıkı ay kullandım . Hala ince askılı olanlarından kullanıyorum . Dışarıdan hic belli olmuyordu .Peki senin göğüslerin ameliyattan önce nasıldı ameliyatta ne takıldı şimdi nasıllar? Sıkmıyorumdur umarım sorularımla ama çok heyecanlıyımSporcu sütyenini ne kadar süre taktın? Sporcu sütyeni taktığın dışarıdan belli oluyor mu acaba rahatsız eden bir şey mi?
Ya 425 baya varmış senin omuzların baya geniş demek ki. Ben doktoruma hiç sormadım yüksek profil mi falan diye bu ne anlama geliyor sormalı mıyım bunu?Benim 75 b idi doğumdan sonra baya küçükmüştü . 425 cc yuvarlak yüksek profil takıldı . 75 D oldu 80 C de kullanıyorum . Sporcu sütyenine ıkı ay kullandım . Hala ince askılı olanlarından kullanıyorum . Dışarıdan hic belli olmuyordu .
Ya 425 baya varmış senin omuzların baya geniş demek ki. Ben doktoruma hiç sormadım yüksek profil mi falan diye bu ne anlama geliyor sormalı mıyım bunu?