- 27 Temmuz 2014
- 14
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 Temmuz 2014 - 325 cc Mentor marka yuvarlak yüksek profil kas altı, meme altı kesisi ile.. Opr.Dr. İlsun Özkaya Aka/Sakarya
Boy:1.63 Kilo:48
Ameliyat öncesi göğüs ölçüleri: 72cm/76cm
Ameliyat sonrası göğüs ölçüleri: 72cm/86cm
Bende Ankara'da oldum bu gün 16 cı günüm kas altı mentor 375 cc lik takıldı ve yüz üstü yatmaya başladım
Sabahları uyandım da biraz şişiyor sonra sı düzeliyor ama şu anda çok memnunum arkadaşlar.
Karemelo.
ay canım seninde benim gibiymiş ameliyat öncesi benimde memem yok gibi ergenlerinki bile daha büyük 10 cm fark atmış çok iyi güle güle kullan memişleri
Yüzüstü yatmak gögüslere bir nevi masaj yapar tabiki.Ama 16.günde bunu yapabilmeniz ve doktorunuzun bunu önermesi banada çok ilginç geldi... Gerçekten bunu yapabiliyormusunuz?Yani yüz üstü rahatça,ağrı olmadan yatabiliyormusunuz?Evet yüz üstü ve hiç dikiş diye bi şey yok bende kızlar . Acımıyor sadece uyandım da birazcık zarar vermiyor ve doktorum öyle söyledi bana kullandığı mentor marka ama bana sen yüz üstü yattıkça içeride daha da açılacak ve dahada doğallaşıcak dedi . En ufak problem bana aittir meraketme dedi
Ve bi kaç kız arkadaşım a da aynı doktor yaptığı ve sonrası işçiliği gördüm için memnunum ben şu anda 3 ay bu şekilde devam edeceğiz tabiki 375 cc takıldı ama çevrem deki yaptıran arkadaşlarım doktorum un nosu nu ismini falan istiyorlar ve bi kaçı da 2 ci kez olmak üzere ameliyat oldular Ankara'da Orhan Murat Özdemir e oldum . Ve bende hiç öyle göğüslerin üzerine yatma die bi şey okumadım ve aradım sordum
Bana dediki bu dedi kişiye göre branja göre değişir sen bana güven.
Karemelo.
Bende ameliyat olmaya karar verdim..İstanbulda doktor tavsiyesi ve ameliyat ücreti bilgileri paylaşırmısınız 56 sayfayı okudum ve çok az doktor ismi ve ameliyat ücreti görebildim.. En fazla 5.000 bu işi çözerim diyordum ama sanırım olmayacak.. Birde yaz mı kışmı ameliyat olmak mantıklı ki acaba..
İlk sayfada ameliyat olan kişilerin doktor isimlerini ve hengi şehirde oldugu bilgilerine ulaşabilirsiniz zaten.Ayrıca meme küçültme başlıklı konulardanda bilgi sahibi olabilirsiniz Fiyat sizin durumunuza göre değişir ve ön muayenede belli olur..Devlet hastanelerindede bu ameliyatı olabilirsiniz.Zaten sağlıgınızı bozacak derecede ise ücretin bir kısmını devlet karşılıyor diye biliyorum .. En kıssa zamanda plastik cerrahlardan randevu alıp görüşmenizi tavsiye ederim..Kizlar bana yardımcı olun 22 yasindayim bir dogum yaptim ve goguslerim 95 d sirt agrilarim mahvetto beni arti bu yasta boyun fitim var bana onerebilceniz gercekten iyi bir doktor ve fiyat bilgisi verirmisin sinirlerim ve piskolojim altus artik sarmasi cabasi karnima indiler nerdeyse istanbuldan olmasi ricam ((
Evet,oje olmaması gerekiyor.Ayrıca şu linkede göz atmanızı öneriyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ası-gerekenler-sigara-alkol-kullanımı.585894/Kızlar merhaba çarşamba günü ameliyatım var.
Acaba oje falan çıkarmam gerekiyor mı? Belki saçma bi konu ama benim pek bi bilgim yok bilen biri bana söyleyebilir mi?