Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Buyuk gunnn :) dualarim seninlee guzel haberlerini bekliyorum :) allahim agrisiz sizisiz bir an once atlatmani nasip etsinnn :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm benim sonunda bende memisli oldummmm

İyimmmm kizlar coook tesekkur ederm :) foto yuklemeye calisiyorm hatta/:))

Hahahha superrr cok sevindim :) hadi hayirli ugurlu olsunnnnn bir an oncq iyiles insallahhh :) artik hepimiz ayni surecteyiz allah diger kizlara da su gibi gecmesini nasip etsinn :)))

Bir şey sormak istiyorum kilo verince göğüs ne kadar küçülür ?
Mesela 70 kilosun 50 kilo olsan ? Boyda 1,65.
Pek bir fark ediyor mu ?

Pek bir fark ediyor mu ?

bende çok farketmişti canım. lise zamanı 42 bedendim baya kiloluydum.95 bedendim neredeyse göğüslerim baya büyüktü.Sonra işte baya stresl, dönemler geçirdik.Şuan 34 beden giyiyorum inanılmaz zayıfladım yıllardır da böyleyim.sonra tabi küçüldü baya baya.işte 85 i dolduramıyordum :) çatlaklardan da belli oluyordu küçüldüğü.Ama bir arkadaşım var kızın zayıf hali 95 beden.yani o göğüs yapısı dokusuyla da alakalı.Eğer çok büyükse tabi küçülür biraz ama yapısal olarak fark etmeyebilir de. diyet falan mı yapıyorsun? Umarım hiçç küçülmezzz :)

Pek bir fark ediyor mu ?

Cok fark ediyor çünkü göğüs dokusu yağ tamamen ve kiloyu yağdan veriyorsun genelde. Ben de kilom fazlayken dolgun memislere sahip oluyorum ama kilo verince içleri bosaliyor ve sünüyorlar maalesef... o yüzden bir 6-7 kg verip öyle düşünüyorum operasyonu...

Evet doğru katılıyorum.
kiloyu nerden alıp verdiğinizle alakalı.bazısı zayıflar ama basen gitmez aynı şey bunda da gecerli.
belki memeden daha az verirsiniz ama yine de kiloyla kuculme oluyor ya da kilo aldıkça büyüme oluyor ...

Kizlar 17. Gunum ameliyatimin masaj yapiyorum ama dokununca hassasiyet cok fazla hic morluk yok ama sanki dayak yemisim gibi agriyo normal dimi??

Kizlar 17. Gunum ameliyatimin masaj yapiyorum ama dokununca hassasiyet cok fazla hic morluk yok ama sanki dayak yemisim gibi agriyo normal dimi??

Canım bnmde 16. Günüm masajı nasıl yapıyosun canın acıyomu? Ağrı bendede var. Yatarken yan feln yatmıssam baya sancılı düzelitorum. Ödemler var baya bi.. Morlukları saymıyorm bile

Hassasiyet var tabi acimazmi 😭 masaji kenardan bastirarak ortaya dogru sonra ustten bastir asagi sonra alttan bastir yukari icerde oynatiyorum protezi. Yan yarinca yukarda kalan protez agri yapiyo

haziranda nikahım var ağustosta da düğün yapmayı planlıyorum. düğünden önce daha doğrusu gelinlikten önce mutlaka yaptırmak istiyorum ama galiba en kritik nokta doktor seçimi değil mi?

Antalya da yaptıranlar bana yazar mısınız lütfen

çok karışık yaaa ! zar altı, zar üstü,slikon çeşitleri, doktorlar.... ! nerden başlayacağım

Son düzenleme:

Hiç sıkıntıntı yapma ben de eylülde evleniyorum :) bu ay nişanım var gayet rahat oldu bugün 1 ay oldu ve ben kas altı oldum üstelik aynı gün çıktım ilk 3 gün ağrı oluyo ama kimse anlamaz bile ameliyat olduğunu.düşün bn cumartesi ameliyat oldum akşam eve gittim paZartesi işe.ama olacaksan acele de etmek gerek 1 aya rahat rahat toparlarsın gelinlik provanı da yaparsın detayları mesaj atarım özelden şuan dışarıdayım :) bugün kontrolüm vardı gayet iyi durumda çoo çok memnunum :) darısı başına inşallah

Hassasiyet var tabi acimazmi 😭 masaji kenardan bastirarak ortaya dogru sonra ustten bastir asagi sonra alttan bastir yukari icerde oynatiyorum protezi. Yan yarinca yukarda kalan protez agri yapiyo

Benim sağ göğsümde protez yukarda kaldığı için o tarafa daha baskısı yapmaya calışıyorum kendim yapamıyorum yakınlarımdan rica ediyorum ama dişlerimi sıka sıka..😩 aynen ne kadar sürecek acaba bu durum

hangi doktor 5.500 tatlım ?

Ben bunu yeni gördüm yaa kusura bakmaa lütfenn . Fuat yüksel dün bantlarım açıldı gayet memnunum doktorum çok iyi profesör zaten baya araştırdım içime sindi. Benim bir göğüsüm daha küçükmüş hiçbir doktor söylemedi aynı takarız dedi sadece fuat bey biri 325 biri 300 olur dedi ve öyle oldu ikisi de aynı şuan :) istanbuldaydan muayene için tavsiye ederim çokk memnunum yeni halimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…