kızlar cuma günü ameliyatım var çok heyecanlıyım:18:bana da doktorum yarım kollu önden düğmeli bişi almamı söledi
Şimdiden çok geçmiş olsun :) doktorun kim, inşallah su gibi geçer hiçbişey anlamazsınki zaten öyle oluyo ben gece uyuyamamıştım 9 gün oldu ameliyat olalı öyle çabuk geçmiş ki :) darısı senin başına inşallahh :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim canım inş su gibi geçer Oygar Aytekin yapıcak ameliyatımı kas zarı altı tekniği ile senin nasıl oldu şimdi nasılsın
Gayet iyiyim benim kas altı yapıldı herkese öyle yapıyormuş benim doktorum baya korktum başta kas altını duyunca ama şuan ağrı sızı bişey kalmadı :) ki senin çok daha çabuk iyileşecek inşallah hiç sancın olmadan atlatırsın :) :) rahat ol sana sıkıntı veren herşeyden uzak dur en öyle yaptım :)
inşallah öle olur ben sporla ilgilendiğim için daha çobuk toparlarım die kas zarı altı olmayı tercih ettim ,yoksa kas altı da çok doğal duruyo diye biliyorum...senin 9 gün olmuş sanırsam normal kıyafet giydiğinde belli olmuyor di mi
Ameliyat olduğum gün dahil hiç belli olmadı kimse de bilmiyodu ameliyat olduğumu hala bilmiyolar ve hiç belli değil hem görüntü olarak hem de ameliyt sonrası ağrı sızı olarak anlamadı kimse bişey :) seninki çok daha rahat olacaktır umarım da öyle olur :) inanılmaz güzel görünüyo ama çok keyifli bişey :)
ayy maşallah inşallah bundan sonra da hiçbi sıkıntı yaşamazsın darısı benim başıma
Super benimde kas alti olucak valla baya ipadle fln gitmeyi dusunuyorum online takilirim artk hastaneden an be an canli yayin yaparim:)
canım inş ağrın sızın olmazda sürekli takılırsınben ameliyattan çıktım zaman kollarımı bırak parmaklarımı oynatamıyordum acıdan... hatta bu kk dakiler nasıl hemen girip mesaj yazıyorlardı diye düşünmedim de değildi o anda ama önden açılabilen birşey götür kesinlikle çok rahat edio insan
Evet cnm önden giyilen bişiler götürücem yanıma bende. Koltuk altı kesisi ile klipsli ets ameliyatı olmuştum doktor acıdan duramayabilirsin ama hemen mudahele ederiz demişti ben ameliyat gecesi fıldır fıldır hastane koridorlarında kollar havada dolanıp duruyodum inş bu da öyle olurgenelde narkozdan sonra ilk gece cingöz gibi oluyorum uyuyamıyorum çünküüü:))) ameliyattan bile yazarm size
Kizlaaaaaarrr ciktim ameliyattan esteworldteyim son dakika karar degisikligiyle kas zari alti yapildi 300cc suan cok buyuk duruyolar ama boyle kalmaz heralde. Ama agrim var 😪 gecer umarim bide direnler var tabi
Cnm cok gecmis olsunn kime oldun?? Darisi basima bende esteworld de olucam:)
Geçmiş olsun ameliyatı atlatmissiniz 3 gün sonra daha rahat edersinizKizlaaaaaarrr ciktim ameliyattan esteworldteyim son dakika karar degisikligiyle kas zari alti yapildi 300cc suan cok buyuk duruyolar ama boyle kalmaz heralde. Ama agrim var 😪 gecer umarim bide direnler var tabi
Sagol canimm gecer ins biran evvel Alaaddin beye oldum.
Geçmiş olsun ameliyatı atlatmissiniz 3 gün sonra daha rahat edersiniz
Tesekkur ederim en zor kismini atlattim evet simdi kaldi eziyetini atlatmak :))
Oh super hayirli olsn cnm bahcelievler subesinde oldun sanirim sen oh darisi basima :)
Hayir canim bahcelievlerde ameliyat yok zaten etilerde oldum alaaddin karabacak doktorum. Darisi basina cok guzel birasi hemsireler falan cok tatli