Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Evet cnm ameliyatıma 18 gün kaldı. Keşke bir kaç gün rapor alabilseydin (((

özel olunca zor :) geçecek sabaha kadar oturdum yatamadım ama şuan sancım neredeyse yok :) inşallah seninkide bir an önce geçer içbirşey anlamazsın.Nerede olacaksın?Kas altı mı ve doktorun kim :) şimdiden hayırlı olsun eminim çok güzel olacak ağrım oldu ama hiç pişman değilim :)kendine dikkat et bol boll şans diliyorum sana dua edicem çok kuş gibi geçsin diye :)

Ayyy cnm benim ins allah yardimcin olsun seninde:) hakan gence ye olucam esteworld de kas alti olucam o yuzden muhtemelen biraz agri olur b cup istiyorm :) sonuc guzel
Olsunda agri gecici gun cekilir , memnun olalim yeterki! Ama sen calisiyorsun birde allah kolaylik versin iyi msn bgn

Evet ya sanirim uykusuzluk da var mide bulantisi bas donmesi reglim bir de grip gibi sersemledim valla hersy ust uste geldi zorlaniyorum bugun ama kimse anlamadi en guzel yani o :) cektigimi bi ben biliyorum :))) insallah hicbir sikintin olmadan atlatirsin hakan gence ile ben de gorustum ben de fuat yuksel e ameliyat oldum hakan gence de cok iyi bir doktor. Eminim cok guzel olacak seninki :) heyecanla bekliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ins cnm sende hrrsey ust uste gelmis bnmde reglimin olup bitmesini bekliyoruz ama stresten tam o gun bile olabilir artk sans birazda :) ben cok fazla doktora gidip kafa karistirmadm burun doktorum yakup avsar di meme de de hakan beyin methini cok duymustm tmm ddm gorusuncede tatmin etti bence en zoru hangi doktora olursak olalim ne istedigimizi dogru aktarabilmemiz forumda da gormussundur bazimiz buyuk olucak diye korkuyoruz bazimiz da kucuk olucak diye :) ben cok dogal disaridan fark edilmeyen kucuk boyut istiyorm mesela :)

Ameliyat olan arkadaşlara ve olacak olanlara şimdiden geçmiş olsun. Bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.istanbul Anadolu yakasında ikamet ettiğimden tercihimde burası. Lütfen görüştüğünüz doktorlar ve en güncel fiyatlar hakkındada bilgi verirmisiniz

Bende Anadolu yakasında oturuyorm cnm:) Altunizade Esteworld de Hakan Gence ile görüştüm bir kaç 24 nisanda ameliyat olacağım. 7bin-8 bin civarlarında fiyat. mentor ve natrelle kullanıyor kendisi. Ameliyat sutyeninide veriyorlar. Hastanede ki ilk günkü tetkikler haricinde ameliyat öncesi 1 tetkik daha yapıyorlar cnm. Sevgiler:)

Merhaba :) ben geçtiğimiz hafta ameliyat oldum fuat yüksele :) şuan çokkk memnunum, kas altı mentor, göğüs ucu kesisi ile yapıldı. Herkese kas altı yapıyor daha doğal durduğu için çok da memnunum.5-6 bin civarı fiyatı ameliyattan çıkınca zaten sütyeni takmış oluyorlar onlar veriyor.inanılmaz güzel bir ameliyat geçirdim hiçbişey hatırlamıyorum akşamına eve gittim.ilk 3 gün sancılı geçiyor ama etrafında kimse anlayamaz ameliyat olduğunu senden başka :) bugün 8. Günüm ilk günden beri kendim yatıp kalkıyorum zor oluyordu baya ama gittikçe daha da kolaylaşıyor.ameliyattan 2-3 gün sonra pansumana gidiyorsun sargıyı çıkarıp bant takıyorlar.1 ay sonra bantları açıyorlar ben 3 hafta sonra bantları açtıracağım ama şuan çok memnunum muayene ücretsiz zaten fuat beyle görüşmeni öneririm kızıltoprqkta yeri adres bilgilerini verebilirim :)

Son 11 gün mü :) az kalmış inşallah bir an önce atlatırsın haberlerini bekliyor olacağım :) 8. Günüm gayet iyiyim ilk 3 günden sonra daha kolaylaşto şimdi daha daha iyi bakalım sonrası ne olacak :) sana çok dua edicem :) ama hemencek olup bitecek inşallah.valla ödemler bile çok hızlı iniyor ameliyat sonrası yediklerine dikkat edersen süper hızlı iyileşiyorsun ada çayları yeşil çaylar su bol bol biraz yürüyüş :) kolları zorlamama ilaçları aksatmama kola yok abur cubur sigara falan da olmayınca çok hızlı iyileşiyor vücut bu bahaneyle steril bir hayatım oldu :))) senden güzel haberler bekliyorum :)

Yaaaa cok tesekkur ederim ne kadar tatlisin :) insallah cabucak atlatalim da valla suanda hayal gibi bana :) heycandan uykularim kaciyor :) sigara alkol sifir bende ama gunde 1 bardak kola iciyorum bitki caylarina da zorla alistirmaya calisiyodum kendimi bu vesileyle iyi olabilir o da :) yuruyusu bende yaparim diye planliyorum cunku sporu 1 ay dondurcam en azindan Yuruyus yaparak cok uzak kalmam:) haziran ilk haftasida teyze olucam kismetse yani benim iyilesme surecimin hizla gecmesi gerekiyor :) ins tabi allah nasip ederse ...

Çok sevindim allah analı babalı büyütsün şimdiden :) hiç sıkıntı yapma hakan bey de çok iyi bir doktor fuat bey olmasaydı ona olurdum çok hızlı toparlayacaksın.kola ben de çok içiyordum ama ameliyattan önce bıraktım nadirwn içiyorum artık valla iyi de oldu aslında :) kahve çay içmek yerine bitki çayları tavsiye ederim ameliyattan sonra bol bol su iç 1. Haftada şişlikler çok hızlı iniyor çok güzel olacak süper olacak:) hiç bişey hatırlamayacaksın bile :) sonra çok keyifli olacak zaten çok rahat ol dualarım seninle :)

Canım açıklaman için çok teşekkürler , telefon numarası vermem yeterli olacaktır bana. Çok geçmiş olsun şimdiden ve göğsünü gere gere kullan:)

Allah razi olsun cnm :) harikasin rahatlattin beni cok:) o zaman koladanda uzaklasmakta fayda var.. Birde onu dugmeli pijama mi giydiniz hastanede oteki turlu gecirmesi zormus sanirim kollardan dimi?

Allah razi olsun cnm :) harikasin rahatlattin beni cok:) o zaman koladanda uzaklasmakta fayda var.. Birde onu dugmeli pijama mi giydiniz hastanede oteki turlu gecirmesi zormus sanirim kollardan dimi?

Ben Hastaneye fermuarli eşofman takım götürmüştüm pijama almadım yanıma hava soguktu eşofmanlada çıktım hastaneden cok rahat oldu .bu arada foto ekledim albume

Ben Hastaneye fermuarli eşofman takım götürmüştüm pijama almadım yanıma hava soguktu eşofmanlada çıktım hastaneden cok rahat oldu .bu arada foto ekledim albume

Bende oyle yapiyim gomlek tarzi ya da fermuarli seyler aliyim yanima o zaman ztn ameliyat sonrasi kesin cok usurum kalin iyi olur:)

kızlar cuma günü ameliyatım var çok heyecanlıyım:18:bana da doktorum yarım kollu önden düğmeli bişi almamı söledi

Hahah ben heyecandan pijama almayo unuttum öyle salkım saçak yattım şöyle sölim kastaltı olmasına rağmen askılı buluzumu kendim giydim rahat ol çok güzel geçecek ağrın olduğunda bişeylerle uğraş :) doktorun verdiği ilaçlar ywterli olıyo ama ağrı yok değil ilk zamanlar zorluyo biraz ama 3 gün sonra çok çok alışılıyo :) 2 yastıkla yattım 1 hafta biraz oturur gibi çok rahat kalkılıyo öyle :)

Super benimde kas alti olucak valla baya ipadle fln gitmeyi dusunuyorum online takilirim artk hastaneden an be an canli yayin yaparim:)

Canım açıklaman için çok teşekkürler , telefon numarası vermem yeterli olacaktır bana. Çok geçmiş olsun şimdiden ve göğsünü gere gere kullan:)

Teşekkür ederim :) 2163383908 bu numaradan randevu alabilirsin gönül rahatlığıyla gidebilirsin ben çok korktum birine daha yüksek takıldı daha küçüktü sol göğüsüm diğer doktorlar gerek görmemişti dedim kötü mü olacak acaba ama aynı oldular ) gerçekten çok iyi ve ilgili bir doktor ve inanılmaz güzel sonuçlar çıkıyor foto atarım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…