Kac gun surdu ameliyat tarihi yardimci olursan sevinirimmerhaba, 11.10.2013 cuma günü ameliyat oldum ben de. Mentor 275 cc,kas altı uygulandı.Doktorum Op.Dr.Murat Ataseven.Elleri dert görmesin,çok memnunum.
Op.Dr Ali Tuncer
Bahar Hastanesi
Mentor 195 cc
kas üstü
meme altı
dün sabah 8 de oldum canlarr :)
canım geçmiş olsun öncelikle 195cc küçük değil mi?
evet bana da çok küçük geldi. Meme dokun çok olmalı ki bu cc takılsın.yada toparlamak amacıylamı bu boyut bilemedim:26:
Bana 300 cc mentor marka yüksek profil takıldı
kas zarı altı yöntemi uygulandı ve sonuçtan çok memnunum.
Doktorum ilkay hüthüt.
Canım geçmiş olsun öncelikle 195cc küçük değil mi?
yok canım benim boyum 1.48 kilom 38 minyon tipliyim :)
şuanda tam 90 60 90 oldm kalcalarım baya iyi belim baya inceydi terzim şok oldu kına gecem için elbise diktiriyorum boyunu çift platformla hallettin mi müthiş bi vücudun var dedi
iyi ki yaptırmısımmmmmmmmm <3 :)):)):):))
yok canım benim boyum 1.48 kilom 38 minyon tipliyim :)
şuanda tam 90 60 90 oldm kalcalarım baya iyi belim baya inceydi terzim şok oldu kına gecem için elbise diktiriyorum boyunu çift platformla hallettin mi müthiş bi vücudun var dedi
iyi ki yaptırmısımmmmmmmmm <3 :)):)):):))
Enterasan bir durum. Ben de ameliyat olalı 4,5 yil oldu. Bende şimdilik böylesi bir sorun yok. Böyle sorunlar ilk başta olur sanıyordum, demekki zaman içerisinde vucut farklı tepkiler verebiliyor. Cok şasirdim ve açıkcasi korktum.Çok gecmis olsun.Nasil bir yöntemle oldun ve kaç cc hangi marka protez takildi?Merhaba,
Ben ameliyat olali 7 yil geçti ama şimdilerde sol göğüste şişme ve sertlesme oldu. Böyle bişey tecrübe eden oldu mu? Doktorum su toplamış yeniden acip temizlemek lazım diyor ama baska doktora da bi gostermek istiyorum, kapsul olmus olabilir mi diye; ya da baska bisey. Doktor tavsiye edebilecek var mi istanbul avrupa yakasında?
Enterasan bir durum. Ben de ameliyat olalı 4,5 yil oldu. Bende şimdilik böylesi bir sorun yok. Böyle sorunlar ilk başta olur sanıyordum, demekki zaman içerisinde vucut farklı tepkiler verebiliyor. Cok şasirdim ve açıkcasi korktum.Çok gecmis olsun.Nasil bir yöntemle oldun ve kaç cc hangi marka protez takildi?
Teşekkür ederim. Kas alti yuvarlak ve 300cc idi. EuroSilicone markaydi. Başka bir doktora da sormak istiyorum ama mesai saatleri dışında da randevu veren, İstanbul Avrupa'da bir doktor bulamadım henüz. Sag göğüstr hiçbir problem yok ama soldaki şişti ve taş gibi oldu. Agri da yapıyor hafiften. Neden opolenta cok onemli benim icin, birdaha olmamasi adina. Geçen haftalarda eko, ekg ve holter cihazi takmislardi kalp icin. Bir de gogus ucu kılları için lazer epilasyon yaptırıyordum. Alakasi oldugunu pek sanmamakla birlikte yine de bir doktora sormak istiyorum. Kapsül olur mu 5 yil sonra acaba? Ne yaptım da oldu, sadece çıkarıp temizlemek ve tekrar takmak yeter mi ki? Öğrenmeden içim rahat etmeyecek.
Lazerle ya da eko ve diger seylerin bununla ilgili oldugunu sanmiyorum.Cok ilginc ama durduk yere yillar icerisinde kapsul niye olusur ki aklim almiyor. Ben senin yerinde olsam ameliyat olmusken protezleri de degistirir isi saglama alirim.Belki zaman icinde protezin icindeki maddenin yapisi bozulmustur.Sertlesmistir.Tedirgin olmakta cok haklisin.Umarim farkli bir doktordan gorus alabilirsin ve nasil birden bire sertlestiyse oyle yumusar. Banyoda sabun ve ilik Suyla hafif hafif masaj yakmayi denesen yumusar mi acaba. Bir de bu aralar uyurken yuzustu yatsan, en ıyi masaj yüzüstu yatmak diyor doktorlar. Cok gecmii olsun, umarım ameliyatsiz düzelir
Sıcak ya da masajin iyi gelmeyecegini düşünüyor doktorum. Aksine soğuk su torbası önerdi. Dokuda su toplamış diyor. Bugün itibariyle fazlasıyla şişti, resmen patlamasından korkuyorum; göğüs kafesime baskı yapıyor. Ilk ameliyat oldugim