Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

12 Haziran 2013- mentor yuvarlak 275cc.
Kasaltı ve meme altı kesisi ile ameliyat oldum.
Araştırma hastanesinde oldum.

Sevgili konu sahibi Alexus benim yine böyle bi sorunum var :105:

geçmiş olsun. "ameliyat olanların bilgileri..." konu başlığında sayfanı tıklayınca forum ana sayfası açılıyor, senin konun değil.

Benim linke tıklandığında anasayfaya dönüyormuş ben de yeni farkettim yeniden paylaşıyorum niye böyle olmuş anlamadım, çok uğraştırdım kusura bakma..

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html

arkadaşlar ameliyat olalı 11 gün oldu. hala gerginlik hissi ara ara ağrılarım var bıçak gibi batan. içimde bir şey olduğu hissi ne zaman geçecek hep bunu hissedecek miyiz? koltuk altımdnda silikonu dokunduğumda hissedebiliyorum tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim hala kambu duruyorum dik duramıyorum

işte benim korkularım da bunlar..allah kolaylık versin.

Kizlar merhaba 16 Temmuzda ameliyat olacagim cok zayifim gogus alti 75 goguslerim 78 cm yani cok az meme dokum. Doktorum dual plan damla protez 275 ya da 300 cc koyariz dedi. Ne dersiniz? Damla protez daha guzel ama doner mi diye cok endiseliyim.

Merhabalar, uzun zamandır sizleri okuyordum.Heyecanlıyım.15.7.2013 Doç.Dr.Tayfun Türkaslan'a burun ve meme estetiği olacağım inşallah.Boyum 1.55 kilom 48 kasaltı 275-295 arası düşünüyor hocam.

Merhabalar, uzun zamandır sizleri okuyordum.Heyecanlıyım.15.7.2013 Doç.Dr.Tayfun Türkaslan'a burun ve meme estetiği olacağım inşallah.Boyum 1.55 kilom 48 kasaltı 275-295 arası düşünüyor hocam.

hıc korkma canım.guzel bır uykuya dalıp , memelerınle uyanacaksın.. bundan daha güzel bır sey var mı?

hıc korkma canım.guzel bır uykuya dalıp , memelerınle uyanacaksın.. bundan daha güzel bır sey var mı?

23 ağustosss büyükgün heycandan ölcem damla zamanla sarkma yaptığı için yuvarlak silikon kullanıcak sanırım doktor ölçühakkında şimdilik bir bilgim yok 19 ağustosta kara vericez ozamana kadar kafam allak bullak olmaz inş..deli gibi araştırma yapıyorum...rabbbimm inş. gönlüme göre verir pişman olmadan herşey yolunda gider inş..bende uyuyup memelerimle uyanırım inş..

22 temmuz pazartesi,mentor high profil,kas altı,kaç cc olacağı ameliyatta belli olacak doktor 250 -350 cc arası deneyecek.ben 375 cc olsun dedim çok büyük olur 300 cc bence uygun dedi.bakalım ne olacak?(boyum 1,73 kilom 58 )

Son düzenleme:

12 Temmuz 2013,Doktor Salih Emre Üregen,Nişantaşı Hastanesi,330 cc damla şekilli mentor protez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…